też tak mam Tosiu
a ta Twoja szwagierka to nieźle potrafi się ustawić
szlag mnie trafia nic nie potrafili odłozyć, nic nie kupili i jeszcze takie teksty - masakraaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak mam Tosiu
a ta Twoja szwagierka to nieźle potrafi się ustawić
:-) ogólnie dobrze, bez większych zmian...samopoczucie dobre, żadnych mdłosci itp. trochę brzusio boli, ze spaniem mam troche problemów - nie spię kilka h w nocy, potem nieprztomna jestem :-( no ale do roboty nie chodzę, więc staram się duzo wypoczywać...poli mnie tez cały czas nadgarstek, pisłam już o tym więc nie bede zanudzać...hej olale , co tam kobitko u was ???
dawno cie nie było
kochana niestety nie słysząłam o tym leku...a co masz zapisany?Olkale miałam się Ciebie zapytać moja "encyklopedio" co wiesz na temat leku metypred ?
ta moja tempka to jakaś porażka dziś 17dc a ona oscyluje pomiędzy 36,1 a 36,3
Tosiuniu też bedziesz szcześlwą mamusią zobaczysz...Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, w tej chwili zazdroszcze ale tylko kobietom w ciązy i matkom :-(
do tego w domu mam sajgon bo mojemu szwagrowi urodziło się dziecko i moja szwagierka już pokazuje pazury ;/ kaze się zapowiadac na wizytki, a ostatnio przeszla sama siebie, przez 9 miesiecy nic nie kupiła dla swojego dziecka - na sam koniec okazalo się że nie maja kasy więc moja tesciowa wszystko kupiła i zaznaczyła ze mają dbac o te rzeczy i odkładac dla nas a ta gwiazda powiedziała - TO JA ZADECYDUJE KTO DOSTANIE TE RZECZY NIE PANI!!! - kumacie tą laskę ?? kark bym suce skręciła
tak...więc trzeba ich oszukiwać...by dziłali wcześniejTo nie klotnia tylko dyskusja
Lence sie udalo w 5 cyklu. Tobie udalo sie od razu. Pajka juz nieaktualna, bo dawno zaszla;-) A Olkale jesty wyjatkiem potwierdzajacym regule
No wlasnie - najpierw badania potem starania. Niestety malo ktory lekarz tak robi... Nawet prywatnie...:-(
Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, w tej chwili zazdroszcze ale tylko kobietom w ciązy i matkom :-(
do tego w domu mam sajgon bo mojemu szwagrowi urodziło się dziecko i moja szwagierka już pokazuje pazury ;/ kaze się zapowiadac na wizytki, a ostatnio przeszla sama siebie, przez 9 miesiecy nic nie kupiła dla swojego dziecka - na sam koniec okazalo się że nie maja kasy więc moja tesciowa wszystko kupiła i zaznaczyła ze mają dbac o te rzeczy i odkładac dla nas a ta gwiazda powiedziała - TO JA ZADECYDUJE KTO DOSTANIE TE RZECZY NIE PANI!!! - kumacie tą laskę ?? kark bym suce skręciła
no niestety istny pasozyt!!!!wspolczuje miec taka szwagierke,ja bym do niej wogole nie szla ,zadnych kontaktow,z pasozytem!!!!szlag mnie trafia nic nie potrafili odłozyć, nic nie kupili i jeszcze takie teksty - masakraaaaa
:-) ogólnie dobrze, bez większych zmian...samopoczucie dobre, żadnych mdłosci itp. trochę brzusio boli, ze spaniem mam troche problemów - nie spię kilka h w nocy, potem nieprztomna jestem :-( no ale do roboty nie chodzę, więc staram się duzo wypoczywać...poli mnie tez cały czas nadgarstek, pisłam już o tym więc nie bede zanudzać...
zajmuję się domkiem, obiadki itp, codziennie spacerek, by maluszka dotlenic...dzis tez wybieram się po obiedzie z tesciowa na działkę, kupiłam trochę kwiatków to posiejemy, u mnie na balkonie jest bratkowo...to zasługa Toskui...super mi się podoba
w czwartek idę do gina, bede miałą zdjątko to wkleję....wierze i tylko tak myślę,ze wszystko jest dobrze i zobaczę juz malutrkiego człowieczka ;-)
kochana niestety nie słysząłam o tym leku...a co masz zapisany?
a temp jak przed owu....masz jakoś ok 17 dc nie...moze dziś ma pęknać? były przytulasy?
Tosiuniu też bedziesz szcześlwą mamusią zobaczysz...
a co do szwagierki to niezła zołza...z tesciową jest na Pani...no prawdziwa gwiazda, ma tupet...aż się wkurzyłam jak to czytałam
tak...więc trzeba ich oszukiwać...by dziłali wcześniej
erba
dlaczego pisałaś, ze u Ciebie kiepsko ten miesiac?
no niestety istny pasozyt!!!!wspolczuje miec taka szwagierke,ja bym do niej wogole nie szla ,zadnych kontaktow,z pasozytem!!!!
jest na pani bo nie mają ślubu z reszta ona nie szanuje mojej tesciowej uwaza ze wszystko im sie nalezy tylko i to tesciowka ma im to kupic - w koncu to jej pierwszy wnuk bedzie - mowi wam szok