reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej olale , co tam kobitko u was ???
dawno cie nie było
:-) ogólnie dobrze, bez większych zmian...samopoczucie dobre, żadnych mdłosci itp. trochę brzusio boli, ze spaniem mam troche problemów - nie spię kilka h w nocy, potem nieprztomna jestem :-( no ale do roboty nie chodzę:-D, więc staram się duzo wypoczywać...poli mnie tez cały czas nadgarstek, pisłam już o tym więc nie bede zanudzać...
zajmuję się domkiem, obiadki itp, codziennie spacerek, by maluszka dotlenic...dzis tez wybieram się po obiedzie z tesciowa na działkę, kupiłam trochę kwiatków to posiejemy, u mnie na balkonie jest bratkowo...to zasługa Toskui...super mi się podoba:-D
w czwartek idę do gina, bede miałą zdjątko to wkleję....wierze i tylko tak myślę,ze wszystko jest dobrze i zobaczę juz malutrkiego człowieczka ;-)

Olkale miałam się Ciebie zapytać moja "encyklopedio" :-D co wiesz na temat leku metypred ? :baffled:

ta moja tempka to jakaś porażka dziś 17dc a ona oscyluje pomiędzy 36,1 a 36,3
kochana niestety nie słysząłam o tym leku...a co masz zapisany?
a temp jak przed owu....masz jakoś ok 17 dc nie...moze dziś ma pęknać? były przytulasy?

Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, w tej chwili zazdroszcze ale tylko kobietom w ciązy i matkom :-(

do tego w domu mam sajgon bo mojemu szwagrowi urodziło się dziecko i moja szwagierka już pokazuje pazury ;/ kaze się zapowiadac na wizytki, a ostatnio przeszla sama siebie, przez 9 miesiecy nic nie kupiła dla swojego dziecka - na sam koniec okazalo się że nie maja kasy więc moja tesciowa wszystko kupiła i zaznaczyła ze mają dbac o te rzeczy i odkładac dla nas a ta gwiazda powiedziała - TO JA ZADECYDUJE KTO DOSTANIE TE RZECZY NIE PANI!!! - kumacie tą laskę ?? kark bym suce skręciła
Tosiuniu też bedziesz szcześlwą mamusią:tak: zobaczysz...
a co do szwagierki to niezła zołza...z tesciową jest na Pani...no prawdziwa gwiazda, ma tupet...aż się wkurzyłam jak to czytałam:wściekła/y:
To nie klotnia tylko dyskusja:tak:
Lence sie udalo w 5 cyklu. Tobie udalo sie od razu. Pajka juz nieaktualna, bo dawno zaszla;-) A Olkale jesty wyjatkiem potwierdzajacym regule:tak:

No wlasnie - najpierw badania potem starania. Niestety malo ktory lekarz tak robi... Nawet prywatnie...:-(
tak...więc trzeba ich oszukiwać...by dziłali wcześniej ;)

erba
dlaczego pisałaś, ze u Ciebie kiepsko ten miesiac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, w tej chwili zazdroszcze ale tylko kobietom w ciązy i matkom :-(

do tego w domu mam sajgon bo mojemu szwagrowi urodziło się dziecko i moja szwagierka już pokazuje pazury ;/ kaze się zapowiadac na wizytki, a ostatnio przeszla sama siebie, przez 9 miesiecy nic nie kupiła dla swojego dziecka - na sam koniec okazalo się że nie maja kasy więc moja tesciowa wszystko kupiła i zaznaczyła ze mają dbac o te rzeczy i odkładac dla nas a ta gwiazda powiedziała - TO JA ZADECYDUJE KTO DOSTANIE TE RZECZY NIE PANI!!! - kumacie tą laskę ?? kark bym suce skręciła
:no:
Ja to przez 9 miesiecy sobie bede odmawiac, zeby wiecej dla maluszka kupic, a oni... I to jest wlasnie sprawiedliwosc na tym swiecie...

Ciesze sie Olkale ze wszystko wporzasiu
U mnie jako tako ehhh , wczoraj bylam u lek . i działa tylko jedna strona clo teraz bralam ostatni raz , moze jak sie nie ruszy to za 3 mes ponownie . Teraz mam brac lutke 3razy dziennie w razie fasolki od przyszlego wt . zobaczymy co bedzie ale nie nastawiam sie

:-) ogólnie dobrze, bez większych zmian...samopoczucie dobre, żadnych mdłosci itp. trochę brzusio boli, ze spaniem mam troche problemów - nie spię kilka h w nocy, potem nieprztomna jestem :-( no ale do roboty nie chodzę:-D, więc staram się duzo wypoczywać...poli mnie tez cały czas nadgarstek, pisłam już o tym więc nie bede zanudzać...
zajmuję się domkiem, obiadki itp, codziennie spacerek, by maluszka dotlenic...dzis tez wybieram się po obiedzie z tesciowa na działkę, kupiłam trochę kwiatków to posiejemy, u mnie na balkonie jest bratkowo...to zasługa Toskui...super mi się podoba:-D
w czwartek idę do gina, bede miałą zdjątko to wkleję....wierze i tylko tak myślę,ze wszystko jest dobrze i zobaczę juz malutrkiego człowieczka ;-)

kochana niestety nie słysząłam o tym leku...a co masz zapisany?
a temp jak przed owu....masz jakoś ok 17 dc nie...moze dziś ma pęknać? były przytulasy?

Tosiuniu też bedziesz szcześlwą mamusią:tak: zobaczysz...
a co do szwagierki to niezła zołza...z tesciową jest na Pani...no prawdziwa gwiazda, ma tupet...aż się wkurzyłam jak to czytałam:wściekła/y:

tak...więc trzeba ich oszukiwać...by dziłali wcześniej ;)

jest na pani bo nie mają ślubu z reszta ona nie szanuje mojej tesciowej uwaza ze wszystko im sie nalezy tylko i to tesciowka ma im to kupic - w koncu to jej pierwszy wnuk bedzie - mowi wam szok

erba
dlaczego pisałaś, ze u Ciebie kiepsko ten miesiac?

zawsze miałam owu około 17 dc i zakładam że nic w tej kwestii się nie zmieniło:sorry2: moja temp to:
9dc: 36,2
10dc: 36,1
11dc: 36,1
12dc: 36,3
13dc: 36,1
14dc: 36,1
15dc: 36,3
16dc: 36,1
17dc: 36,2

metypred miałam brać niby na stymulację pęcholka,byłam w czwartek na usg tj w 12dc i miał 16mm dostałam ten metypred i summamed ja i R i kazał brać metypred do niedzieli a potem mówił że do środy do usg i wtedy zdecydujemy a w niedziele w 15 dc miał 18mm to malutki no nie :-(

reklama
jest na pani bo nie mają ślubu z reszta ona nie szanuje mojej tesciowej uwaza ze wszystko im sie nalezy tylko i to tesciowka ma im to kupic - w koncu to jej pierwszy wnuk bedzie - mowi wam szok

i za przeproszeniem chu* że pierwszy wnuk? ich dziecko czy teściowej? a ona też głupia że się tak daje. przemów teściowej do rozumu a przyszłą szwagierkę je*nij w głupi łeb

Do góry