reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja jesdnak posiedzę i poczekam na samochód W., bo jest wygodniejszy.

maćku to nie tak że inne zachodzą a Ty nie...zachodzimy wszystkie po kolei więc Twoja kolej też przyjdzie.

Lena dobrze Ci maćku napisała odnośnie panikowania :-D

bunia mój brzuchol jeszcze nie jest taki ciążowy więc nie ma czym się na razie chwalić...choć W. mówi że już widać :-)

reklama
A ja jesdnak posiedzę i poczekam na samochód W., bo jest wygodniejszy.

maćku to nie tak że inne zachodzą a Ty nie...zachodzimy wszystkie po kolei więc Twoja kolej też przyjdzie.

Lena dobrze Ci maćku napisała odnośnie panikowania :-D

bunia mój brzuchol jeszcze nie jest taki ciążowy więc nie ma czym się na razie chwalić...choć W. mówi że już widać :-)

i co że nie widać? fasolka jest w środku, a ja mam głaskać zafasolkowane brzuszki żeby przeszło na mnie. w realu dostępu nie mam więc ŻĄDAM zdjęć bo chce się zarazić ;-)

:sorry2:myślę że każda z Nas tak ma, że czasem się wkurza jak ktoś zafasolkuje, ja też tak mam :tak:, ale potem przychodzi chwila kiedy wiem że każdej z Nas musi się udać bo bardzo pragniemy tych małych aniołeczków :tak:

mi też trochę smutno czasem, ale ja to taka jestem że zawsze bardziej się cieszę jak się komuś układa i spełniają marzenia. dlatego się nie poddaję. teraz zaczęłam mój 14 cykl starań a 1 ze wspomagaczami. pechowe 13 już było to może ten będzie trafny :-)

ze mną nie wygracie. ja się nigdy nie poddaję smutkowi bo jestem taką niepoprawną optymistką :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: (co nie znaczy że nie jestem również realistką)

jak która ma jakiś problem to ja zawsze znajdę wytłumaczenie i będzie spoko loko :tak::tak::tak::tak:

Nieprawda. Zachodza tylko laski, ktore sie od niedawna staraja... Zadnej z dluzszym stazem sie nie udaje niestety...:-(
I wyciagam wniosek, ze lekarze nie maja racji, ze dopiero po rocznych starankach nalezy zaczac leczenie... Moim zdaniem jesli przez 6 cykli dupa - trzeba juz szukac przyczyny...

reklama
Chciałam się oficjalnie zapisać do grupy staraczek w 2010 roku. Chociaż mamą to zostanę dopiero w 2011 chyba :eek: :laugh2:

W każdym razie dostaliśmy zielone światło. Proszę o pozytywne &&.

Do góry