reklama
Witam laseczki ;-)
ja wczoraj miałam okropnego i do dzisiaj mi nie przeszło
cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam idę jutro na usg
cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam idę jutro na usg
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja tylko na chwilkę,bo wygrzewamy się na podwórku. Teraz moja Mama na chwilę przejęła Zuzię,a ja wpadłam podszykować obiadek.
Dziś warzywka z mięskiem z woku,a do tego maślaneczka. :-)
Dziś warzywka z mięskiem z woku,a do tego maślaneczka. :-)
Mysza84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny witam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????
Nie biorę lutki.
Biorę dupka 3x dziennie a do tego jeszcze :
detralex 2x dziennie (przeciwzakrzepowy)
magneB6 3x dziennie
acard 1x dziennie
acidum folicum 15mg 1xdziennie
więc łykam tego dziadostwa bądź ile. Ale cóż.
Witam laseczki ;-)
:-(
"nie rycz mała nie rycz" jedziemy bądź co bądź na tym samym wózku;-) pamiętaj
wykupię sobie ten zastrzyk wcześniej i będę miała na następny cykl bo pewnie się przyda znając moje szczęście;-) a kosztuje bagatela 162 zł
Ostatnio edytowane przez moderatora:
"nie rycz mała nie rycz" jedziemy bądź co bądź na tym samym wózku;-) pamiętaj
:-) rozumiem że obie zachodzimy w nastepnym cyklu ??
wykupię sobie ten zastrzyk wcześniej i będę miała na następny cykl bo pewnie się przyda znając moje szczęście;-) a kosztuje bagatela 162 zł
o k****
:-) rozumiem że obie zachodzimy w nastepnym cyklu ??
no na to wychodzi i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej
P.S. ten zastrzyk trochę przeginka no nie, a pewności nie masz że zajdziesz po nim, to tylko na pęknięcie pęcherzyka
Mysza84
Fanka BB :)
batonik oby zastrzyk okazał się tak potrzebny jak mi ziółka i testy owu...które zamówiłam i nawet nie zaczęłam stosować bo już byłam w ciąży.
Ale cena szok !
A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony
Ale cena szok !
no na to wychodzi i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej
A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony
reklama
Tośka umowa stoi ? :-)
P.S. jutro mam nadzieję że lekarz mi powie czy ten pęcherzyk pękł sam czy nie bo w poprzednim cyklu to było za późno po owu i nie wiedział i przepisał asekuracyjnie ten zastrzyk a dziś jest 17 dc teoretycznie owu ale jakiegoś super spadku temp nie miałam
Podziel się: