reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny :) witam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????

reklama
Witam laseczki ;-)

ja wczoraj miałam okropnego :wściekła/y: i do dzisiaj mi nie przeszło :wściekła/y:

cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie:no: tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam :no::wściekła/y: idę jutro na usg :baffled:

Ja tylko na chwilkę,bo wygrzewamy się na podwórku. Teraz moja Mama na chwilę przejęła Zuzię,a ja wpadłam podszykować obiadek. :tak:
Dziś warzywka z mięskiem z woku,a do tego maślaneczka. :tak: :-)

Hej dziewczyny :) witam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????

Nie biorę lutki.
Biorę dupka 3x dziennie a do tego jeszcze :
detralex 2x dziennie (przeciwzakrzepowy)
magneB6 3x dziennie
acard 1x dziennie
acidum folicum 15mg 1xdziennie

więc łykam tego dziadostwa bądź ile. Ale cóż.

Witam laseczki ;-)

ja wczoraj miałam okropnego :wściekła/y: i do dzisiaj mi nie przeszło :wściekła/y:

cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie:no: tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam :no::wściekła/y: idę jutro na usg :baffled:

:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) rozumiem że obie zachodzimy w nastepnym cyklu ??

no na to wychodzi :tak: i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej :-D:-D:-D

P.S. ten zastrzyk trochę przeginka no nie, a pewności nie masz że zajdziesz po nim, to tylko na pęknięcie pęcherzyka

batonik oby zastrzyk okazał się tak potrzebny jak mi ziółka i testy owu...które zamówiłam i nawet nie zaczęłam stosować bo już byłam w ciąży.
Ale cena szok !

no na to wychodzi :tak: i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej :-D:-D:-D

A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony :-D

Tośka umowa stoi ? :-)

P.S. jutro mam nadzieję że lekarz mi powie czy ten pęcherzyk pękł sam czy nie bo w poprzednim cyklu to było za późno po owu i nie wiedział i przepisał asekuracyjnie ten zastrzyk a dziś jest 17 dc teoretycznie owu ale jakiegoś super spadku temp nie miałam

Do góry