reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny :) witam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????

reklama
Witam laseczki ;-)

ja wczoraj miałam okropnego :wściekła/y: i do dzisiaj mi nie przeszło :wściekła/y:

cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie:no: tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam :no::wściekła/y: idę jutro na usg :baffled:

Ja tylko na chwilkę,bo wygrzewamy się na podwórku. Teraz moja Mama na chwilę przejęła Zuzię,a ja wpadłam podszykować obiadek. :tak:
Dziś warzywka z mięskiem z woku,a do tego maślaneczka. :tak: :-)

Hej dziewczyny :) witam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????

Nie biorę lutki.
Biorę dupka 3x dziennie a do tego jeszcze :
detralex 2x dziennie (przeciwzakrzepowy)
magneB6 3x dziennie
acard 1x dziennie
acidum folicum 15mg 1xdziennie

więc łykam tego dziadostwa bądź ile. Ale cóż.

Witam laseczki ;-)

ja wczoraj miałam okropnego :wściekła/y: i do dzisiaj mi nie przeszło :wściekła/y:

cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzie:no: tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam :no::wściekła/y: idę jutro na usg :baffled:

:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) rozumiem że obie zachodzimy w nastepnym cyklu ??

no na to wychodzi :tak: i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej :-D:-D:-D

P.S. ten zastrzyk trochę przeginka no nie, a pewności nie masz że zajdziesz po nim, to tylko na pęknięcie pęcherzyka

batonik oby zastrzyk okazał się tak potrzebny jak mi ziółka i testy owu...które zamówiłam i nawet nie zaczęłam stosować bo już byłam w ciąży.
Ale cena szok !

no na to wychodzi :tak: i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej :-D:-D:-D

A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony :-D

Tośka umowa stoi ? :-)

P.S. jutro mam nadzieję że lekarz mi powie czy ten pęcherzyk pękł sam czy nie bo w poprzednim cyklu to było za późno po owu i nie wiedział i przepisał asekuracyjnie ten zastrzyk a dziś jest 17 dc teoretycznie owu ale jakiegoś super spadku temp nie miałam

Do góry