reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka beboki :-)

baska przykro mi- tulam

lenka jaśniejsza krecha, ale krecha. i tyle wystarczy. powodzenia i buziaki :-)

missis rób zdjęcie brzuchola i dawaj- jak ci już tak urósł.

mysza ty też ;-)

tośka trzymam kciuki- może dostaniesz te same tabsy co koleżanka i od razu zajdziesz. nawet W nie będziesz musiała fatygować ;-P

rainmanka ale zajefajnie!! trafny strzał i w dodatku z dubeltówki :-D ale super. gratuluję i przesyłaj bliźniakowe fluidki, bo mi się też marzą bliźniaki :-) albo zdjęcie brzucha dawaj, to ja będę głaskać jak ty babeczki w rodzinie. hmmm... głaskałaś 2 ciężarówki i dlatego masz 2 fasolki- odkrywcza jestem więc:

APELUJĘ ŻEBY CIĘŻARÓWKI WKLEJAŁY BRZUCHOLE!!! I JA BĘDĘ GŁASKAĆ KILKA NA RAZ TO MOŻE TEŻ MI SIĘ UDA MIEĆ WIĘCEJ ZA JEDNYM RAZEM :-) ale pazerna jestem hihi

u mnie się @ rozkręca, ale to dobrze- od jutra clo przez 5 dni, w poniedziałek podgląd i niech będzie jakiś pęchol (jak będzie więcej to się nie pogniewam)!!!! w poniedziałek wam przypomnę żebyście i za mnie kciuki trzymały :-)

reklama
Ja zmykam kochane. Jade do mojej sis, a wcześniej na jakieś zakupki.
Do jutra bo wrócę pewnie późno i już nie zaglądne. bye bye

Tośka umowa stoi ? :-)

P.S. jutro mam nadzieję że lekarz mi powie czy ten pęcherzyk pękł sam czy nie bo w poprzednim cyklu to było za późno po owu i nie wiedział i przepisał asekuracyjnie ten zastrzyk a dziś jest 17 dc teoretycznie owu ale jakiegoś super spadku temp nie miałam

no pewnie że stoi :-)

jakoś tak mi smutno jest troche :-(

Ostatnia edycja:
Mnie tez ostatnio smutno... Jakos trace nadzieje... I im wiecej lasek doczekuje sie fasolek, tym bardziej jestem przekonana, ze wszyscy zachodza tylko nie ja...:-(

Missiiss bardzo sie ciesze, ze fasolinka jest tam gdzie byc powinna:tak: I ze sie w koncu uspokoilas;-)

A Ty Lenka nie baw sie w Mississ. Rozumiem, ze ktos na tym forum musi panikowac, wiec skoro ona przestala Ty zaczelas?;-) Dobrze bedzie - inny test, wiec inny wynik. Ale najwazniejszy, ze dodatni:tak:

hej ponownie :) porzadki porobione, obiadek przygotwany, pranie powieszone :)

batonik - lopop tez nie moze dostac tego zastrzyku, chyba jakies problemy sa z dystrybcja...moze sam peknie?

toska - trzymam kciuki :) by te objawy były omylne :)

hej ponownie :) porzadki porobione, obiadek przygotwany, pranie powieszone :)

batonik - lopop tez nie moze dostac tego zastrzyku, chyba jakies problemy sa z dystrybcja...moze sam peknie?

toska - trzymam kciuki :) by te objawy były omylne :)

nom jest problem z tym zastrzykiem i lekarz mi o tym mówił, tylko gdybym receptę dostała w poniedziałek to luuuuzzz a w niedzielę żadna apteka nie przyjmowała zamówień :no::baffled: jeszcze mam taką nadzieję że pęknie sam i jutro się o tym dowiem :tak:

Mnie tez ostatnio smutno... Jakos trace nadzieje... I im wiecej lasek doczekuje sie fasolek, tym bardziej jestem przekonana, ze wszyscy zachodza tylko nie ja...:-(

toska ja tez mialam takie stany ...wkurzalam sie, że inne dziewczyny zachodziły, nie chciało mi się nawet forum włączać...ale udało sie, trzeba wierzyc,zew końcu i Twój czas przyjdzie...wierze w to i tego zycze :)

no pewnie że stoi :-)

Missiiss bardzo sie ciesze, ze fasolinka jest tam gdzie byc powinna:tak: I ze sie w koncu uspokoilas;-)

A Ty Lenka nie baw sie w Mississ. Rozumiem, ze ktos na tym forum musi panikowac, wiec skoro ona przestala Ty zaczelas?;-) Dobrze bedzie - inny test, wiec inny wynik. Ale najwazniejszy, ze dodatni:tak:

:sorry2:Tośka, Maćku mi też czasem smutno bo jak okiem sięgnąć to wszystkim się udaje a ja zostaję z tyłu, ale z drugiej strony wiem że nigdy się nie poddam, a to że innym się udaje daje podwójną motywację :tak:;-) że nam też się w końcu uda :tak: jestem tego pewna i chcę w to wierzyć :tak:;-)

reklama
nom jest problem z tym zastrzykiem i lekarz mi o tym mówił, tylko gdybym receptę dostała w poniedziałek to luuuuzzz a w niedzielę żadna apteka nie przyjmowała zamówień :no::baffled: jeszcze mam taką nadzieję że pęknie sam i jutro się o tym dowiem :tak:

bo moze u ciebie nie ma ztym problemów...pechol pęka pod wpływem LH, moze rób testy owulacyjne, bedziesz wiedziłą, czy osiagnał odpowiedni poziom?

Do góry