czyli nic jeszcze nie wiadomo słonko. nie patrz na objawy, tylko spokojnie czekaj. rzeczywiście, nie nastawiaj się bo potem ciężko jest jak się nie uda ale zostaw sobie iskierkę nadziei w główce ja trzymam kciuki i czekam na Twoją fasolinkęNie ma jeszcze @ ale brzucho juz boli własnie tak jak na @, i strasznie mokro jest :-(
Więc złudzeń brak :-(
tak sie zastanawiałam ostatnio że może poprostu dla mnie za wcześnie na fasolkę, i dlatego ona nie chce przyjść ... niby wszystko oki a jednak nie wychodzi
grzeczna dziewczynka ważne że wzięłaś kochana, to że troszkę później to chyba nic się nie stałoTosiu czarne myśli czy coś sie pojawiło ?
Lanka tabsy już wzięte.
cześć Dziewczyny
Poczytałam Was trochę...
Lenka jeszcze raz gratuluję, bo wczorajsze gratulacje mogły zginać w tłoku ;-)
moje testy wogóle nie wyszły ...miłam tylko cienie kresek, zrób betę jak masz mozliwość, to najpewniesze:-) widze,ze suwaczek zrobiłaś, śliczny
Tośka nigdy nic nie wiadomo? Dobrze,ze się nie nakręcasz, bo rozczarowanie boli ...ale mam nadzieję,ze hsg dało u Ciebie takie same efekty jak u mnie ;-) &&&&&
dziękuję Ci kochana z całego serduszka:*
no właśnie z tymi testami...jakaś kobietka na grudniówkach napisala,że ona też tak miała jak ja i że lekarz jej powiedział, że nie widzi ciąży i czeka na wynik bety... także znów się zaczynam denerwować;(