reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie ma jeszcze @ ale brzucho juz boli własnie tak jak na @, i strasznie mokro jest :-(

Więc złudzeń brak :-(

tak sie zastanawiałam ostatnio że może poprostu dla mnie za wcześnie na fasolkę, i dlatego ona nie chce przyjść ... niby wszystko oki a jednak nie wychodzi
czyli nic jeszcze nie wiadomo słonko. nie patrz na objawy, tylko spokojnie czekaj. rzeczywiście, nie nastawiaj się bo potem ciężko jest jak się nie uda ale zostaw sobie iskierkę nadziei w główce:) ja trzymam kciuki i czekam na Twoją fasolinkę:)

Tosiu czarne myśli czy coś sie pojawiło ?

Lanka tabsy już wzięte.
grzeczna dziewczynka:D ważne że wzięłaś kochana, to że troszkę później to chyba nic się nie stało:)

cześć Dziewczyny :-D
Poczytałam Was trochę...

Lenka jeszcze raz gratuluję, bo wczorajsze gratulacje mogły zginać w tłoku ;-)
moje testy wogóle nie wyszły ...miłam tylko cienie kresek, zrób betę jak masz mozliwość, to najpewniesze:-) widze,ze suwaczek zrobiłaś, śliczny :-D

Tośka nigdy nic nie wiadomo? Dobrze,ze się nie nakręcasz, bo rozczarowanie boli ...ale mam nadzieję,ze hsg dało u Ciebie takie same efekty jak u mnie ;-) &&&&&

dziękuję Ci kochana z całego serduszka:*

no właśnie z tymi testami...jakaś kobietka na grudniówkach napisala,że ona też tak miała jak ja i że lekarz jej powiedział, że nie widzi ciąży i czeka na wynik bety... także znów się zaczynam denerwować;(

reklama

Lanka tabsy już wzięte.

Jak narazie żadnych plamień aleeeeee brzuch boli już mocno, mam właśnie taki skurcze jak na @, cycole bolą (zmiany dalej mam) a że w poprzednim cyklu miałam coś podobnego no to licze się z tym że i teraz się nie udało niestety. @ ma porzyjśc w niedziele ale raczej predzej sie pojawi

Dzisiaj zadzwonie i umówie się na wizyte do tej nowej pani dr może ona coś poradzi na to :)

Lenka u mnie było widać ciążę dopiero w 6tc więc całkiem możliwe że ginek mógł jej jeszcze nie widzieć. Koniec ze zmartwieniami. Na pewno jest wszystko dobrze!

Tosiu obyś nie miała racji.

witam sie ,trzymam kciuki tosi ,bedzie fasolka!!!ja sie staram ostro do 3 razy sztuka!!to jest 3 cykl co sie staram, do 15@ maja musze wytrzymac ,

Nie ma jeszcze @ ale brzucho juz boli własnie tak jak na @, i strasznie mokro jest :-(

Więc złudzeń brak :-(

tak sie zastanawiałam ostatnio że może poprostu dla mnie za wcześnie na fasolkę, i dlatego ona nie chce przyjść ... niby wszystko oki a jednak nie wychodzi

Lanka tabsy już wzięte.

Jak narazie żadnych plamień aleeeeee brzuch boli już mocno, mam właśnie taki skurcze jak na @, cycole bolą (zmiany dalej mam) a że w poprzednim cyklu miałam coś podobnego no to licze się z tym że i teraz się nie udało niestety. @ ma porzyjśc w niedziele ale raczej predzej sie pojawi

Dzisiaj zadzwonie i umówie się na wizyte do tej nowej pani dr może ona coś poradzi na to :)

Tosia nie wywołuj wilka z lasu.nie ma @, nie ma pewności kochanie.pamiętasz moje przeczucia w tym cyklu? na pewno nic z tego, nie udało się, wiem to na 100%- tak pisałam.i co z tego wyszło?;)
Ja nie chcę Cię nakręcać skarbie ale nie przekreślaj jeszcze tego cyklu.nawet jeśli się nie uda to nowa pani doktor pomoże kochanej Tosi:*

Lenka u mnie było widać ciążę dopiero w 6tc więc całkiem możliwe że ginek mógł jej jeszcze nie widzieć. Koniec ze zmartwieniami. Na pewno jest wszystko dobrze!

Tosiu obyś nie miała racji.

Muszę się uspokoić, masz rację Myszko.też mi się wydaje,ze mogło być nie widać jak wczesna ciąża.oj już przestanę Was zadręczać kochane moje, bo tak naprawdę nie ma czym.zrobię betę i będzie jasne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

tosiu tosiu wiesz dlaczego cie boli....poniewaz zachodzi w brzuszku to: 49977.gif

Lenka Ty się niczym nie denerwuj. Przecież tak jak Ci w suwaczku pisze że dopiero teraz będzie się dzidziuś zagnieżdżał a to idzie w różnym tempie więc u Ciebie jest jeszcze czas na oglądanie dzidzi na monitorku.
Tej bety na Twoim miejscu to bym nawet nie robił...szkoda kaski i nerwów w oczekiwaniu na wyniki.
Na pewno beta wyszłaby pozytywna. A i tak po jednym badaniu to nic nie wiemy bo nie wiadomo jak przyrasta.
Kochana na pewno Twój dzidziuś pięknie się rozwija tylko na wszystko potrzeba czasu...na to żeby go zobaczyć, później na bijące serduszko...i tak chyba przez te 40tc ciagle się na coś będzie czekało. Nie ma co się nakręcać że coś jest nie tak. Trzeba wierzyć w swoje dziecko!

Lenka Ty się niczym nie denerwuj. Przecież tak jak Ci w suwaczku pisze że dopiero teraz będzie się dzidziuś zagnieżdżał a to idzie w różnym tempie więc u Ciebie jest jeszcze czas na oglądanie dzidzi na monitorku.
Tej bety na Twoim miejscu to bym nawet nie robił...szkoda kaski i nerwów w oczekiwaniu na wyniki.
Na pewno beta wyszłaby pozytywna. A i tak po jednym badaniu to nic nie wiemy bo nie wiadomo jak przyrasta.
Kochana na pewno Twój dzidziuś pięknie się rozwija tylko na wszystko potrzeba czasu...na to żeby go zobaczyć, później na bijące serduszko...i tak chyba przez te 40tc ciagle się na coś będzie czekało. Nie ma co się nakręcać że coś jest nie tak. Trzeba wierzyć w swoje dziecko!
Pewnie,że tak:) i wierzę w swoje maleństwo, muszę mu dać czas na zaklimatyzowanie się;) betę zrobię jutro i w piątek ale zdaję sobie sprawę,że lekarz tak wcześnie nic jeszcze nie zobaczy więc pójdę do niego w następnym tyg, jak wyniki będą w porząsiu:) Myszko bardzo Ci dziękuję,że mnie tak wspierasz, to dla mnie naprawdę ważne:*

Zmykam do Julinki, bo chce robić wieżę z klocków;)
do później dziewczynki:*

reklama
A po co chcesz tą betkę robić ?
Na pewno jest wszystko dobrze! A będziesz się tylko stresować niepotrzebnie przed wynikami.
Ja bym sobie darowała badanie beta.

Do góry