reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
LENA R-piekny nowy suwaczek i musi byc wsztstko dobrze!!!ja napisze Ci tak-oczywisci jak my wszystkie robilam po 2 testy jak sie okazalo,ze jestem w ciazy i jak bylam z corka to od razu 2 grube kreski i na 1 i na 2 tescie a z synem to i 1 i 2gi test wyszedl o wiela bledszy a podobno mowi sie ze przy chlopcach hormony wolnie ida w gore czy cos wiec skoro u Ciebie kreseczka blada(ale JEST!!!!)to moze rosnie tam maly mężczyzna:tak::-D:-D:-D:-D:-D

Ale będzie w grudnu wysyp dzieciaczków... :-) nie nadąrzymy z tymi wieściami z porodówek.
będzie wyskakiwał dzieciaczek za dzieciaczkiem:D

LENA R-piekny nowy suwaczek i musi byc wsztstko dobrze!!!ja napisze Ci tak-oczywisci jak my wszystkie robilam po 2 testy jak sie okazalo,ze jestem w ciazy i jak bylam z corka to od razu 2 grube kreski i na 1 i na 2 tescie a z synem to i 1 i 2gi test wyszedl o wiela bledszy a podobno mowi sie ze przy chlopcach hormony wolnie ida w gore czy cos wiec skoro u Ciebie kreseczka blada(ale JEST!!!!)to moze rosnie tam maly mężczyzna:tak::-D:-D:-D:-D:-D
kochana ale mnie teraz uszczęśliwiłaś! ja tak po cichu liczę na synka;) dziękuję za wsparcie:* widzę,że nie tylko mnie te testy tak napędzały stracha, tylko większość naszych dziewczynek miała z nimi jakieś przygody.

Kurde tak się dzisiaj zagadałam na forum że zapomniałam sobie o godz.8 wziąść tabletki...
marsz po tabletki Myszko;) nie dziwię się kochana,ze się zapomniałaś bo ja tutaj zapominam o całym świecie:D

Wiadomośc z brzuszka - niestety jeszcze mnie tam nie ma :-(

Tosiuniu a Ty już to wiesz,że nie ma?jest @ czy co się dzieje?

Słoneczko czuje że zacznę i to juz niedługo :-(
:angry:sio sio sio malpo@ wredna nie wracaj do naszej tosi!!! imagesCACEEJTU.jpgleci leci lap...

będzie wyskakiwał dzieciaczek za dzieciaczkiem:D

kochana ale mnie teraz uszczęśliwiłaś! ja tak po cichu liczę na synka;) dziękuję za wsparcie:* widzę,że nie tylko mnie te testy tak napędzały stracha, tylko większość naszych dziewczynek miała z nimi jakieś przygody.

marsz po tabletki Myszko;) nie dziwię się kochana,ze się zapomniałaś bo ja tutaj zapominam o całym świecie:D

Tosiuniu a Ty już to wiesz,że nie ma?jest @ czy co się dzieje?

Nie ma jeszcze @ ale brzucho juz boli własnie tak jak na @, i strasznie mokro jest :-(

Więc złudzeń brak :-(

tak sie zastanawiałam ostatnio że może poprostu dla mnie za wcześnie na fasolkę, i dlatego ona nie chce przyjść ... niby wszystko oki a jednak nie wychodzi

reklama
cześć Dziewczyny :-D
Poczytałam Was trochę...

Lenka jeszcze raz gratuluję, bo wczorajsze gratulacje mogły zginać w tłoku ;-)
moje testy wogóle nie wyszły ...miłam tylko cienie kresek, zrób betę jak masz mozliwość, to najpewniesze:-) widze,ze suwaczek zrobiłaś, śliczny :-D

Tośka nigdy nic nie wiadomo? Dobrze,ze się nie nakręcasz, bo rozczarowanie boli ...ale mam nadzieję,ze hsg dało u Ciebie takie same efekty jak u mnie ;-) &&&&&

Do góry