reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(
witam was serdecznie,takie same objawy ja mialam z piersiami!!!:tak:
strasznie wrazliwe duze kolor zmieniony bolace przez 2 tygodnie az do @malpy co przylazla 15 stego,wiec nie wiem a moze u ciebie cos bedzie???trzymam kciuki i pozdrawiam.:-)

reklama
FLUIDKI NA DZIEWCZYNKĘ:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

FLUIDKI NA CHŁOPCZYKA:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
no kochana gratulacje ale niespodzianka -a wcale się nie nastawiałaś, czy nam nie chciałaś tutaj zapeszać

LENA R-czekamy na nowy suwaczek:tak::tak::-D:-D
no właśnie nie mogę go wstawić kochana:( możesz mi przypomnieć jak to się robi bo może coś źle robię?

:-):-):-) ja też łapię! mam nadzieje że i nam się kiedyś w końcu uda zaciążyć
uda się słońce, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no kochana gratulacje ale niespodzianka -a wcale się nie nastawiałaś, czy nam nie chciałaś tutaj zapeszać
dzięki wielkie:* nie nastawiałam się, chociaż przyznam szczerze, że teraz wiem,że było parę takich rzeczy, które powinny zwrócić moją uwagę:)

LENA R- suwaczek ustawiasz wiadomo gdzie potem zaznaczasz kod Crtl i C i wchodzisz na BB w ustawienia potem edytuj sygnature i tam wklejasz Ctrl i V i zapisujesz zmiany i ...gotowe-probuj-czekamy:tak::-D

LENA R- suwaczek ustawiasz wiadomo gdzie potem zaznaczasz kod Crtl i C i wchodzisz na BB w ustawienia potem edytuj sygnature i tam wklejasz Ctrl i V i zapisujesz zmiany i ...gotowe-probuj-czekamy:tak::-D

cały czas mi się wyświetla,że suwaczek jest za duży i ma za wiele linijek, nie ogarniam już tego...

Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
Termin na koniec listopada :)

reklama
Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
Termin na koniec listopada :)

Kochana WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWÓJNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrówka dla Was, spokoju i cierpliwości dla Ciebie:)

Do góry