reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(
witam was serdecznie,takie same objawy ja mialam z piersiami!!!:tak:
strasznie wrazliwe duze kolor zmieniony bolace przez 2 tygodnie az do @malpy co przylazla 15 stego,wiec nie wiem a moze u ciebie cos bedzie???trzymam kciuki i pozdrawiam.:-)

reklama
FLUIDKI NA DZIEWCZYNKĘ:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

FLUIDKI NA CHŁOPCZYKA:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
no kochana gratulacje ale niespodzianka -a wcale się nie nastawiałaś, czy nam nie chciałaś tutaj zapeszać

LENA R-czekamy na nowy suwaczek:tak::tak::-D:-D
no właśnie nie mogę go wstawić kochana:( możesz mi przypomnieć jak to się robi bo może coś źle robię?

:-):-):-) ja też łapię! mam nadzieje że i nam się kiedyś w końcu uda zaciążyć
uda się słońce, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no kochana gratulacje ale niespodzianka -a wcale się nie nastawiałaś, czy nam nie chciałaś tutaj zapeszać
dzięki wielkie:* nie nastawiałam się, chociaż przyznam szczerze, że teraz wiem,że było parę takich rzeczy, które powinny zwrócić moją uwagę:)

LENA R- suwaczek ustawiasz wiadomo gdzie potem zaznaczasz kod Crtl i C i wchodzisz na BB w ustawienia potem edytuj sygnature i tam wklejasz Ctrl i V i zapisujesz zmiany i ...gotowe-probuj-czekamy:tak::-D

LENA R- suwaczek ustawiasz wiadomo gdzie potem zaznaczasz kod Crtl i C i wchodzisz na BB w ustawienia potem edytuj sygnature i tam wklejasz Ctrl i V i zapisujesz zmiany i ...gotowe-probuj-czekamy:tak::-D

cały czas mi się wyświetla,że suwaczek jest za duży i ma za wiele linijek, nie ogarniam już tego...

Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
Termin na koniec listopada :)

reklama
Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
Termin na koniec listopada :)

Kochana WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWÓJNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrówka dla Was, spokoju i cierpliwości dla Ciebie:)

Do góry