zazdroszczę wyjazdu.... my poki co szukamy jakichs ofert nadmorskich zeby pojechac na wakacjebardzo dobre masz nastawienie
ja na weekend majowy jade w gory wiec mam 4 dzionki na odpoczynek totalny od pracy.... juz nie moge sie doczekac i mezusia zobacze nareszcie skreslam dni w kalendarzu ....
reklama
zazdroszczę wyjazdu.... my poki co szukamy jakichs ofert nadmorskich zeby pojechac na wakacje
na szczescie domek w gorach rodziców wiec jedynie jedzonko bierzemy
a co do wakacji to jak malz wroci to trzeba sie zastanowic gdzie na wakacyje i popatrzec jakie ceny....
olej ich nie są warci nerwów trzymam kciukaski za zdrówko i szybkiego powrotu fasolinki na swoje miejsce
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podwójne szczęście!!!!!
ślicznie dziękuję:*Dawno mnie nie było, a tu tyle szczęścia...
Nie mogę już w pracy do Was wchodzić, bo szef (wafel jeden) siedzi w biurze i nigdzie nie łazi...
U mnie w końcu od wczoraj @ I jak co cykl mam niemiłosierną ochotę na FRYTKI a one takie nie zdrowe i tuczące
Z tym liczeniem cykli to u mnie bez sensu - niby jest 6, a tak naprawdę starankowy to nawet 3 nie jest (bo nie ma co się dalej oszukiwać- nie ma owu tyle czasu to nie ma szans)... W 2 cyklu staranek gin mówił, że nie ma owu - a człowiek głupi miał nadzieję, że gin się myli... Teraz Lutkę biorę na skrócenie cykli (bo niby owu też będzie) i co...??? Jeszcze 2 cykle jak nic z Lutką i dopiero staranka (tylko czy owu będzie??)... :-( Ah... czy to wszystko ma sens?? :-(
i kochana, odpowiadam: tak , to wszystko ma sens.staraj się, nie myśl o tym za wiele i zobaczysz, że odnajdziesz ten cały sens, kiedy ujrzysz 2 kreseczki życzę Ci tego słoneczko.
a dziękuję bardzo:*nie bylo mnie tu u Was strasznie dlugo
Mississ i Lena- gratuluje!!!!!!!!!!!! dbajcie o siebie
u mnie nadal bez zmian, czyli bez fasolki, ale z mega totalnie innym nastawieniem
po prostu sobie odpuscilam i nie staramy sie na sile.... jak bedzie to fajnie, jak nie, to swiat sie przeciez nie zawali
bardzo dobre nastawienie.ja tak chyba właśnie zaszłam
Witam sie
Rainmanka gratuluje!!!! i jeszcze podwojnie to juz w ogole superowo
spokojnych miesiecy życze
mnie od wczoraj tak podbrzusze napiernicza.... dzisiaj kłuje prawa strona i ciagnie podbrzusze.... gdyby nie fakt ze ostatnie tulance byly w 10dc to pomyslalabym ze to fasolka heheh sie rozpycha ( dzis 16dc) a to pewno owulka... tylko nei mierze tempki w tym cyklu odpuscilam....
a co tam u Was????
dzis jak u mnie lalo- musialam przeczekac w autku z 10 minutek zeby wyjsc
kto wie, może owu była wcześniej i teraz są efekty?
u mnie też dzisiaj tak lało, normalnie oberwanie chmury
ślicznie dziękuję:*
i kochana, odpowiadam: tak , to wszystko ma sens.staraj się, nie myśl o tym za wiele i zobaczysz, że odnajdziesz ten cały sens, kiedy ujrzysz 2 kreseczki życzę Ci tego słoneczko.
a dziękuję bardzo:*
bardzo dobre nastawienie.ja tak chyba właśnie zaszłam
kto wie, może owu była wcześniej i teraz są efekty?
u mnie też dzisiaj tak lało, normalnie oberwanie chmury
ja sie nawet nie nastawiam bo nie ma takiej mozliwosci to raczej owulka.... poza tym moje cykle sa ( po wyliczeniu sredniej) co 33 dni wiec tym bardziej nie ma mowy
a jak sie mamusia czuje?????
nie nastawiaj się ale nic nie wykluczaj skarbie bo ja byłam tak samo pewnaja sie nawet nie nastawiam bo nie ma takiej mozliwosci to raczej owulka.... poza tym moje cykle sa ( po wyliczeniu sredniej) co 33 dni wiec tym bardziej nie ma mowy
a jak sie mamusia czuje?????
szkoda że Twojego Mężusia nie ma, bo jak to jednak owu to byłyby przytulańce
co do mojego samopoczucia to, dziękuję jest w miarę ok boli mnie w dole brzuszek i trochę mi niedobrze ale to w końcu ciąża, więc to się zdarza ta nerka mnie trochę niepokoi ale może mi przejdzie...
tylko mam pewne obawy, bo zrobiłam już ten suwaczek a nawet lekarz mi tego nie potwierdził, żebym się nie pośpieszyła...
w środę pójdę na betę a parę dni później do gina.
R
RiSiA
Gość
Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało.
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza.
Termin na koniec listopada
PODWÓJNE
Dziewczynki z tymi objawami ciążowymi to bądźcie ostrożne. Ja sie tyle naczytałam jakie to są objawy ciążowe, ze w każdym cyklu ich szukałam a jak zaszłam w ciąże to miałam całkiem inne
Pajeczka masz rację.najpierw kobieta myśli,że to standorowo na @ a dopiero potem dostrzega tą inność, jak już się wie
ale u każdej kobiety jest naprawdę inaczej.mnie w ogóle nie bolały piersi, były normalne.teraz widzę,że są troszkę większe i dzisiaj bolą mnie troszkę sutki przy dotykaniu ale żadna tragedia.i odstawanie brzucha, teraz to widzę, wyżej jest małe wybulenie a nie tak jak zwykle na dole.ale dziewczynki nie ważne, każda znajdzie u siebie co innego
życzę Wam kochane abyście jak najszybciej zaobserwowały z testem pozytywnym w dłoni, Wasze ciążowe objawy
reklama
R
RiSiA
Gość
Pajeczka masz rację.najpierw kobieta myśli,że to standorowo na @ a dopiero potem dostrzega tą inność, jak już się wie
ale u każdej kobiety jest naprawdę inaczej.mnie w ogóle nie bolały piersi, były normalne.teraz widzę,że są troszkę większe i dzisiaj bolą mnie troszkę sutki przy dotykaniu ale żadna tragedia.i odstawanie brzucha, teraz to widzę, wyżej jest małe wybulenie a nie tak jak zwykle na dole.ale dziewczynki nie ważne, każda znajdzie u siebie co innego
życzę Wam kochane abyście jak najszybciej zaobserwowały z testem pozytywnym w dłoni, Wasze ciążowe objawy
dokładnie mnie sutki w ogóle nie bolały tylko całe piersi, wymiotów nie miałam w ogóle, nudności zaczęly się dopiero gdzieś kolo 6 tc i trwały do 12 tc i głównie wieczorem nigdy rano.Fakt byłam bardzo senna mogłam spać dosłownie wszędzie jakieś żyłki na piersiach pojawiły się dopiero gdzieś kolo 13-14 tc
Podziel się: