reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to widze że też macie ladne przeboje...Wuwalenie z domu to już cios poniżej pasa naprawde. Mój mąż jak sie do mnie przeprowadził to wielki był płacz ze im syna zabieram a tydzień później jego pokoj już miał nowego własciciela-jego brata. Więc po rodzinie też poszły plotki(oczywiście nie przez nas wypuszczone zeby nie było) że wyrzucili synka z domu...
W kazdym razie ja od nich kategorycznie się odsuwam...A jeśli się uda za jakiś czas znowu zajść to niech nie liczą że obwieszcze im tak jak teraz. Dowiedzą się napewno jedni z ostatnich...

Dzięki :*
Najbardziej właśnie mnie dziwi to że ona sama poronila to chyba nawet 2 razy więc tym bardziej nie rozumiem akiego podejscia... Ciekawe jakby zareagowali jakby to się ich córeczce stało... Wtedy to bylby lament... Ach szkoda słów....
rzeczywiście dziwna z niej kobieta:/ olej ją kochana.niech sobie rozumuje po swojemu swoje dziwne gadanie.nie lubię takich bab, autentycznie.moja jest taka sama.buzki słonko

Bylam dzis na usg dzidzia fajna ruszala sie konkretnie 7 cm ma zdjecia zwinol mezul do pracy hehe
no to pięknie Svensoneczka!!!! pozdrawiam Cię cieplutko:)

zmykam na chwilę:)

reklama
Łapcie moje kochane jak najwięcej, niech będą i bliźniaki i trojaczki!!!!!!!!!!!!:-D
Moja sympatia do Was sprawi,że zajdziecie w te upragnione ciąże,zobaczycie:-)
zmykam.

Cześć Kobietki
Poczytuje sobie tutaj Was choc za duzo się nie udzielam bo właściwie narazie stoje w martwym punkcie... Kończe się "czyścić" po poronieniu więc narazie nic dzialać w sprawie dzidzi nie moge.... No cóż... Ale chcialam Wam powiedzieć o kolejnej przykrości ze strony teściów... Muszę się komuś wyżalić, wygadać bo zwariuje. Pamiętacie może jak Wam mówilam jak nas potraktowali jak pojechaliśmy im powiedzieć o ciąży(dla przypomnienia tak jakby ich to wogóle nie obchodzilo, zero radości) a teraz kiedy poroniłam to wiecie co powiedzieli-nie przejmujcie się, jesteście młodzi, PRZECIEŻ NIC TAKIEGO SIĘ NIE STAŁO... rozumiecie to??????? Kuźwa mi serce pęka a oni mówią że nic się nie stało... szok poprostu...Zresztą ich zainteresowanie moim poronieniem i tym jak się czuje trwało 1 dzień-dosłownie a wczoraj nagle zachciało im się wizyt i przyjazdow ale mój kochany mężulek wymyślił że wyjeżdzamy i nas nie będzie. Bo po co chcieli przyjechać, popatrzeć sobie na nasze cierpienie?? Tego im nigdy nie zapomne i mąż też nie...
No to teraz mi lżej...

powiem Ci, ze nie potrafię zrozumieć takich ludzi :( sama mam niezbyt fajną teściową, ale takiego czegoś bym się nie spodziewała - chociaz moja mi kiedyś wyszczekala, ze najwięcej mają do gadania Ci co dzieci nie mają.
Także nie denerwuj sie (wiem,z e ciężko), ale pamiętaj musisz być mądrzejsza od nich.
Przykro mi z powodu straty dzidzi :-(
a teściów olejcie jak faktycznie mąż nawet reaguje, z enie chce sie z nimi wisywać olejcie ich - a ja bym na Waszym miejscu jeszcze im powiedziała prosto w twarz co o nich myslę i o ich zachowaniu.

powiem Ci, ze nie potrafię zrozumieć takich ludzi :( sama mam niezbyt fajną teściową, ale takiego czegoś bym się nie spodziewała - chociaz moja mi kiedyś wyszczekala, ze najwięcej mają do gadania Ci co dzieci nie mają.
Także nie denerwuj sie (wiem,z e ciężko), ale pamiętaj musisz być mądrzejsza od nich.
Przykro mi z powodu straty dzidzi :-(
a teściów olejcie jak faktycznie mąż nawet reaguje, z enie chce sie z nimi wisywać olejcie ich - a ja bym na Waszym miejscu jeszcze im powiedziała prosto w twarz co o nich myslę i o ich zachowaniu.

Oj powiem im napewno przy najblizszej okazji. A ze teraz jestem przez to wszystko bardziej nerwowa i wybuchowa to napewno sie nie powstrzymam zwlaszcza jak przy mnie powiedza takie teksty...

FLUIDKI NA DZIEWCZYNKĘ:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

FLUIDKI NA CHŁOPCZYKA:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
wielkie gratki kochana

to ja łapię łapię

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
LENA R- nalapalam ile sie dalo a jak zajde przekaze dalej:tak::tak::tak::tak:i nie zamierzam Cie denerwowac wiec za kilkanascie di bierzemy sie do pracy bo...nie spoczniemy nim poczniemy:rofl2:

wielkie gratki kochana

to ja łapię łapię
ślicznie dziękuję:* :)

LENA R- nalapalam ile sie dalo a jak zajde przekaze dalej:tak::tak::tak::tak:i nie zamierzam Cie denerwowac wiec za kilkanascie di bierzemy sie do pracy bo...nie spoczniemy nim poczniemy:rofl2:

łap kochana i bierz się do pracy, bo musi się udać, przecież nie wolno mnie denerwować;) życzę szybkiego zafasolkowania:)

reklama

:-):-):-) ja też łapię! mam nadzieje że i nam się kiedyś w końcu uda zaciążyć

Do góry