rzeczywiście dziwna z niej kobieta:/ olej ją kochana.niech sobie rozumuje po swojemu swoje dziwne gadanie.nie lubię takich bab, autentycznie.moja jest taka sama.buzki słonkoNo to widze że też macie ladne przeboje...Wuwalenie z domu to już cios poniżej pasa naprawde. Mój mąż jak sie do mnie przeprowadził to wielki był płacz ze im syna zabieram a tydzień później jego pokoj już miał nowego własciciela-jego brata. Więc po rodzinie też poszły plotki(oczywiście nie przez nas wypuszczone zeby nie było) że wyrzucili synka z domu...
W kazdym razie ja od nich kategorycznie się odsuwam...A jeśli się uda za jakiś czas znowu zajść to niech nie liczą że obwieszcze im tak jak teraz. Dowiedzą się napewno jedni z ostatnich...
Dzięki :*
Najbardziej właśnie mnie dziwi to że ona sama poronila to chyba nawet 2 razy więc tym bardziej nie rozumiem akiego podejscia... Ciekawe jakby zareagowali jakby to się ich córeczce stało... Wtedy to bylby lament... Ach szkoda słów....
no to pięknie Svensoneczka!!!! pozdrawiam Cię cieplutkoBylam dzis na usg dzidzia fajna ruszala sie konkretnie 7 cm ma zdjecia zwinol mezul do pracy hehe
zmykam na chwilę