reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to widze że też macie ladne przeboje...Wuwalenie z domu to już cios poniżej pasa naprawde. Mój mąż jak sie do mnie przeprowadził to wielki był płacz ze im syna zabieram a tydzień później jego pokoj już miał nowego własciciela-jego brata. Więc po rodzinie też poszły plotki(oczywiście nie przez nas wypuszczone zeby nie było) że wyrzucili synka z domu...
W kazdym razie ja od nich kategorycznie się odsuwam...A jeśli się uda za jakiś czas znowu zajść to niech nie liczą że obwieszcze im tak jak teraz. Dowiedzą się napewno jedni z ostatnich...

Dzięki :*
Najbardziej właśnie mnie dziwi to że ona sama poronila to chyba nawet 2 razy więc tym bardziej nie rozumiem akiego podejscia... Ciekawe jakby zareagowali jakby to się ich córeczce stało... Wtedy to bylby lament... Ach szkoda słów....
rzeczywiście dziwna z niej kobieta:/ olej ją kochana.niech sobie rozumuje po swojemu swoje dziwne gadanie.nie lubię takich bab, autentycznie.moja jest taka sama.buzki słonko

Bylam dzis na usg dzidzia fajna ruszala sie konkretnie 7 cm ma zdjecia zwinol mezul do pracy hehe
no to pięknie Svensoneczka!!!! pozdrawiam Cię cieplutko:)

zmykam na chwilę:)

reklama
Łapcie moje kochane jak najwięcej, niech będą i bliźniaki i trojaczki!!!!!!!!!!!!:-D
Moja sympatia do Was sprawi,że zajdziecie w te upragnione ciąże,zobaczycie:-)
zmykam.

Cześć Kobietki
Poczytuje sobie tutaj Was choc za duzo się nie udzielam bo właściwie narazie stoje w martwym punkcie... Kończe się "czyścić" po poronieniu więc narazie nic dzialać w sprawie dzidzi nie moge.... No cóż... Ale chcialam Wam powiedzieć o kolejnej przykrości ze strony teściów... Muszę się komuś wyżalić, wygadać bo zwariuje. Pamiętacie może jak Wam mówilam jak nas potraktowali jak pojechaliśmy im powiedzieć o ciąży(dla przypomnienia tak jakby ich to wogóle nie obchodzilo, zero radości) a teraz kiedy poroniłam to wiecie co powiedzieli-nie przejmujcie się, jesteście młodzi, PRZECIEŻ NIC TAKIEGO SIĘ NIE STAŁO... rozumiecie to??????? Kuźwa mi serce pęka a oni mówią że nic się nie stało... szok poprostu...Zresztą ich zainteresowanie moim poronieniem i tym jak się czuje trwało 1 dzień-dosłownie a wczoraj nagle zachciało im się wizyt i przyjazdow ale mój kochany mężulek wymyślił że wyjeżdzamy i nas nie będzie. Bo po co chcieli przyjechać, popatrzeć sobie na nasze cierpienie?? Tego im nigdy nie zapomne i mąż też nie...
No to teraz mi lżej...

powiem Ci, ze nie potrafię zrozumieć takich ludzi :( sama mam niezbyt fajną teściową, ale takiego czegoś bym się nie spodziewała - chociaz moja mi kiedyś wyszczekala, ze najwięcej mają do gadania Ci co dzieci nie mają.
Także nie denerwuj sie (wiem,z e ciężko), ale pamiętaj musisz być mądrzejsza od nich.
Przykro mi z powodu straty dzidzi :-(
a teściów olejcie jak faktycznie mąż nawet reaguje, z enie chce sie z nimi wisywać olejcie ich - a ja bym na Waszym miejscu jeszcze im powiedziała prosto w twarz co o nich myslę i o ich zachowaniu.

powiem Ci, ze nie potrafię zrozumieć takich ludzi :( sama mam niezbyt fajną teściową, ale takiego czegoś bym się nie spodziewała - chociaz moja mi kiedyś wyszczekala, ze najwięcej mają do gadania Ci co dzieci nie mają.
Także nie denerwuj sie (wiem,z e ciężko), ale pamiętaj musisz być mądrzejsza od nich.
Przykro mi z powodu straty dzidzi :-(
a teściów olejcie jak faktycznie mąż nawet reaguje, z enie chce sie z nimi wisywać olejcie ich - a ja bym na Waszym miejscu jeszcze im powiedziała prosto w twarz co o nich myslę i o ich zachowaniu.

Oj powiem im napewno przy najblizszej okazji. A ze teraz jestem przez to wszystko bardziej nerwowa i wybuchowa to napewno sie nie powstrzymam zwlaszcza jak przy mnie powiedza takie teksty...

FLUIDKI NA DZIEWCZYNKĘ:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

FLUIDKI NA CHŁOPCZYKA:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
wielkie gratki kochana

to ja łapię łapię

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D
LENA R- nalapalam ile sie dalo a jak zajde przekaze dalej:tak::tak::tak::tak:i nie zamierzam Cie denerwowac wiec za kilkanascie di bierzemy sie do pracy bo...nie spoczniemy nim poczniemy:rofl2:

wielkie gratki kochana

to ja łapię łapię
ślicznie dziękuję:* :)

LENA R- nalapalam ile sie dalo a jak zajde przekaze dalej:tak::tak::tak::tak:i nie zamierzam Cie denerwowac wiec za kilkanascie di bierzemy sie do pracy bo...nie spoczniemy nim poczniemy:rofl2:

łap kochana i bierz się do pracy, bo musi się udać, przecież nie wolno mnie denerwować;) życzę szybkiego zafasolkowania:)

reklama

:-):-):-) ja też łapię! mam nadzieje że i nam się kiedyś w końcu uda zaciążyć

Do góry