reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
Termin na koniec listopada :)
:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak:podwojne gratulacje gratulacje!!!!
ciesze sie bardzo,cos sie sypia fasolki ostatnio,a moze i ja bede zafasolkowana?ale to dopiero muze poczekac do 15 stego maja@ ma przyjsc,no ale z mezem pracujemy,przeslij tych fluitkow ...;-)

reklama
Witam.
Pod koniec marca pisałam o spóźniającym się okresie, bladej drugiej kresce na teście.... i teraz chciałam się Wam pochwalić że ... się udało. :) :)
Czasem aż boje się cieszyć, żeby wszystko było dobrze tym bardziej że się okazało że to ciąża bliźniacza. :)
GRATULUJĘ PODWÓJNIE TYLE SZCZĘŚCIA DO KOCHANIA,ale z Ciebie szczęściara

Cześć Kobietki
Poczytuje sobie tutaj Was choc za duzo się nie udzielam bo właściwie narazie stoje w martwym punkcie... Kończe się "czyścić" po poronieniu więc narazie nic dzialać w sprawie dzidzi nie moge.... No cóż... Ale chcialam Wam powiedzieć o kolejnej przykrości ze strony teściów... Muszę się komuś wyżalić, wygadać bo zwariuje. Pamiętacie może jak Wam mówilam jak nas potraktowali jak pojechaliśmy im powiedzieć o ciąży(dla przypomnienia tak jakby ich to wogóle nie obchodzilo, zero radości) a teraz kiedy poroniłam to wiecie co powiedzieli-nie przejmujcie się, jesteście młodzi, PRZECIEŻ NIC TAKIEGO SIĘ NIE STAŁO... rozumiecie to??????? Kuźwa mi serce pęka a oni mówią że nic się nie stało... szok poprostu...Zresztą ich zainteresowanie moim poronieniem i tym jak się czuje trwało 1 dzień-dosłownie a wczoraj nagle zachciało im się wizyt i przyjazdow ale mój kochany mężulek wymyślił że wyjeżdzamy i nas nie będzie. Bo po co chcieli przyjechać, popatrzeć sobie na nasze cierpienie?? Tego im nigdy nie zapomne i mąż też nie...
No to teraz mi lżej...

olej ich :tak: nie są warci nerwów :tak: trzymam kciukaski za zdrówko i szybkiego powrotu fasolinki na swoje miejsce :tak:

FLUIDKI NA DZIEWCZYNKĘ:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

FLUIDKI NA CHŁOPCZYKA:-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dziewczynki moje kochane łapcie te fluidki wysyłane z ogromnej sympatii do Was i z życzeniami szybkiego zajśćia w ciążę:-) i ja kobieta w ciąży rzucam na Was urok: ZACHODZICIE W NAJBLIŻSZYCH CYKLACH W CIĄŻĘ, MNIE NIE MOŻNA TERAZ DENERWOWAĆ TAKŻE MUSICIE SPEŁNIĆ MOJE ŻYCZENIE:-D:-D:-D

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podwójne szczęście!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dawno mnie nie było, a tu tyle szczęścia... :-D
Nie mogę już w pracy do Was wchodzić, bo szef (wafel jeden) siedzi w biurze i nigdzie nie łazi... :wściekła/y:
U mnie w końcu od wczoraj @ :-p I jak co cykl mam niemiłosierną ochotę na FRYTKI :-p:-p:-p a one takie nie zdrowe i tuczące :dry:
Z tym liczeniem cykli to u mnie bez sensu - niby jest 6, a tak naprawdę starankowy to nawet 3 nie jest (bo nie ma co się dalej oszukiwać- nie ma owu tyle czasu to nie ma szans)... W 2 cyklu staranek gin mówił, że nie ma owu - a człowiek głupi miał nadzieję, że gin się myli... Teraz Lutkę biorę na skrócenie cykli (bo niby owu też będzie) i co...??? Jeszcze 2 cykle jak nic z Lutką i dopiero staranka (tylko czy owu będzie??)... :-( Ah... czy to wszystko ma sens?? :-(

Dziękuję wszystkim za gratulacje :)
:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak:podwojne gratulacje gratulacje!!!!
ciesze sie bardzo,cos sie sypia fasolki ostatnio,a moze i ja bede zafasolkowana?ale to dopiero muze poczekac do 15 stego maja@ ma przyjsc,no ale z mezem pracujemy,przeslij tych fluitkow ...;-)

Trzymam kciuki za powodzenie i przesyłam pozytywne fluidy :)

To mi przypomniało jak moja Pani doktor mi mówiła żebym była spokojna, a że mam dwie bratowe w ciąży to zaleciła głaskanie ich po brzuchu... takie tam przesądy... ale ważne że wszystko razem dało pozytywny rezultat który mam nadzieję potrwa do szczęśliwego rozwiązania.

I Was z całego serca też życzę dwóch kreseczek na testach.

nie bylo mnie tu u Was strasznie dlugo
Mississ i Lena- gratuluje!!!!!!!!!!!! dbajcie o siebie

u mnie nadal bez zmian, czyli bez fasolki, ale z mega totalnie innym nastawieniem
po prostu sobie odpuscilam i nie staramy sie na sile.... jak bedzie to fajnie, jak nie, to swiat sie przeciez nie zawali

Witam.
gratulacje podwójnego szczęścia!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Witam sie :)

Rainmanka gratuluje!!!! i jeszcze podwojnie to juz w ogole superowo :):)
spokojnych miesiecy życze :)

mnie od wczoraj tak podbrzusze napiernicza.... dzisiaj kłuje prawa strona i ciagnie podbrzusze.... gdyby nie fakt ze ostatnie tulance byly w 10dc to pomyslalabym ze to fasolka heheh sie rozpycha ( dzis 16dc) a to pewno owulka... tylko nei mierze tempki w tym cyklu odpuscilam....

a co tam u Was????
dzis jak u mnie lalo- musialam przeczekac w autku z 10 minutek zeby wyjsc :)

nie bylo mnie tu u Was strasznie dlugo
Mississ i Lena- gratuluje!!!!!!!!!!!! dbajcie o siebie

u mnie nadal bez zmian, czyli bez fasolki, ale z mega totalnie innym nastawieniem
po prostu sobie odpuscilam i nie staramy sie na sile.... jak bedzie to fajnie, jak nie, to swiat sie przeciez nie zawali

bardzo dobre masz nastawienie :)
ja na weekend majowy jade w gory wiec mam 4 dzionki na odpoczynek totalny od pracy.... juz nie moge sie doczekac i mezusia zobacze nareszcie :) skreslam dni w kalendarzu ....

reklama
Dawno mnie nie było, a tu tyle szczęścia... :-D
Nie mogę już w pracy do Was wchodzić, bo szef (wafel jeden) siedzi w biurze i nigdzie nie łazi... :wściekła/y:
U mnie w końcu od wczoraj @ :-p I jak co cykl mam niemiłosierną ochotę na FRYTKI :-p:-p:-p a one takie nie zdrowe i tuczące :dry:
Z tym liczeniem cykli to u mnie bez sensu - niby jest 6, a tak naprawdę starankowy to nawet 3 nie jest (bo nie ma co się dalej oszukiwać- nie ma owu tyle czasu to nie ma szans)... W 2 cyklu staranek gin mówił, że nie ma owu - a człowiek głupi miał nadzieję, że gin się myli... Teraz Lutkę biorę na skrócenie cykli (bo niby owu też będzie) i co...??? Jeszcze 2 cykle jak nic z Lutką i dopiero staranka (tylko czy owu będzie??)... :-( Ah... czy to wszystko ma sens?? :-(
no to czas rozpoczac niebawem staranka :)
nic mi niemow ja 6 dzien na diecie i wlasnie dzisiaj mi sie frytek zachcialo heheheh a nie pamietam kiedy mi sie tak chcialo... ehhh ta dietka ;)

Do góry