reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczynki :-)

ja obudziłam się już z @ więc skoro dziś mam 1dc to 3dc będzie w środę i od tego dnia będę brała clo przez 5 dni. a w poniedziałek na podgląd. może to dziwne, ale się cieszę, że wkońcu coś się będzie działo i moje szanse na fasoleczkę wzrastają. teraz tabletki, podgląd, bzyku bzyku i czekanie. w tym cyklu mam większe szanse więc nastawiam się tak w 60% na fasolkę. żeby nie było zbyt dużego bólu rozczarowania w razie czego.
ale bym chciała żeby się teraz udało, to dzidzi by było ze stycznia jak moja mamcia. a w święta pewnie nie musiałabym nic przygotowywać u siebie, tylko byśmy do mamy poszli. ale już wybiegam tymi marzeniami- dopiero kwiecień a ja już myślę o Bożym Narodzeniu :-) rozmarzyłam się...

buziolki :-*
no kochana trzymam kciuki a ja dzis jak sie obudzilam to podbrzusze mmnie bolalo jakby ktos mi tam rozciagal wszystko :-/ a teraz kluje lewy jajnik chyba jeszcze dzis zgwalce meza i potem dam mu spokoj hihihii dobra zmykam brzdakac narka wpadne tu wieczorem z wami posiuedziec

reklama
Tosia a który to już dc ?
Ja miałam straszne żyły na piersiątkach jak się okazało że jestem w ciąży i sutki takie powiększone. Ale nie wiem co takie wybroczyny mogą oznaczać.
Może to nie oznacza że coś jest nie teges....tylko właśnie teges ;-)

28 dc w niedziele powinna przyjsc @

niestety wszystkie objawy na @ mam od tamtego poniedziałku

Ostatnia edycja:
Teściowa zadowolona ... ja tak średnio ... wczoraj mega bolał mnie brzuch i piersi wiec nie byłam jakoś specjalnie wylewna ;-)
chyba mi się coś robi na sutkach bo bolą i takie czerowne są mocno i jakieś wybroczynki takie się zrobiły :-(

p.s. mam dzien marudy dzisiaj - z góry przepraszam
I Ja przyłaczam się do życzeń...wszystkiego naj w szczęściu, miłości i zgodzie...najlepiej w trójkę lub czwórkę :)

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(
no jak jes coś nie teges to moze...może hsg pomogło....z całego serducha życzę ;)

Ach te Wasze kciuki:******************************************
Jestem w ciąży...
Moje gratki ogromniaste....bardzo sie cieszę, ze dołączasz do cieżarówek :)

28 dc w niedziele powinna przyjsc @

niestety wszystkie objawy na @ mam od tamtego poniedziałku
u mnie objawy też wskazywały na @...brzuch tak pobolewał, piersi też przed @ mnie bolały...tylko urosły .... trzymaj się cieplutko w tym najgorszym czasie oczekiwania i nie daj się zwariować...oj jak by fajnie było :)

Oglądam właśnie DD TVN...jejku jak ta Dorota Zawadzka z Super Niani strasznie zeszczuplała. Świetnie wygląda.

Tośka kurde ale te dni lecą...dopiero co miała przyjść poprzednia @.
Dziwna sprawa z tymi cycuszkami. Oby... :-) &&&

O! Żabka na gitarce będzie grać. Nauka samemu nie jest łatwa, ale jest internet i wogóle. Jak ja się uczyłam, to dostępu do neta nie miałam, za to pani ze świetlicy trochę umiała grać to mi pokazywała jak na świetlicy zostawałam, bo to w podstawówce było. A potem mi samo poszło i ze słuchu umiem grać. Gitarę dostałam na zakończenie 3 klasy za wzorowe świadectwo. Jak już się rozkręciłam to Metallica wiodła u mnie prym :-)

Fajnie się miałam bo całą podstawówkę miałam czerwony pasek to dostawałam coś co mi sie zamarzyło i rodzice cały rok mieli żeby sie zdecydować i np uzbierać. Choć z tego wszystkiego to gitara była najdroższa, bo oprócz tego były np książki, paletki do badmintona.

Ach gdzie te czasy mi minęły że za dobre oceny dostawałam nagrody. Teraz to sama muszę się nagradzać.

Oglądam właśnie DD TVN...jejku jak ta Dorota Zawadzka z Super Niani strasznie zeszczuplała. Świetnie wygląda.

to samo pomyślałam o czasie....leci ten czas :)

ja zmykam na trochę, idę poćwiczyć...zajrzę do Was później :)

reklama

Dziwna dziwna ;-)
Niestety nauczona doświadczeniem z zeszłego cyklu nastawiam się na @ raczej, i może tak byc że bół sutków to objaw @ martwią mnie te wybroczynki, jak nie miną pójde do lekarza tylko do jakiego zwyklego czy gina ???

Do góry