reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewoje

tosia mam nadzieje ze to nic powaznego, gin czy lekarz niormalny ci wszystko powie da jakas masc i bedzie dobrze :) zdrowka zycze dla piersiatek :) kurde masz co pokazac :)

a ja zaraz jade pociagiem do wro pierw a pozniej przesiadka na ktora mam 4 minuty i obawiam sie ze nie zdarze :/ wtedy to bedzie dupa blada ...

reklama
Tosia a który to już dc ?
Ja miałam straszne żyły na piersiątkach jak się okazało że jestem w ciąży i sutki takie powiększone. Ale nie wiem co takie wybroczyny mogą oznaczać.
Może to nie oznacza że coś jest nie teges....tylko właśnie teges ;-)

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(

TOSIA a może to na fasolke ,u mnie bylo tak że miałam czerwone brodawki i czułe na dotyk a we wybroczyny to u mnie były powiększone gruczoły na sutkach więc może się udało a który to dzień cyklu ???u mnie tak ok tydzień po owulacji takie sutki się zrobiły!!!

cześć dziewczynki :-)

ja obudziłam się już z @ więc skoro dziś mam 1dc to 3dc będzie w środę i od tego dnia będę brała clo przez 5 dni. a w poniedziałek na podgląd. może to dziwne, ale się cieszę, że wkońcu coś się będzie działo i moje szanse na fasoleczkę wzrastają. teraz tabletki, podgląd, bzyku bzyku i czekanie. w tym cyklu mam większe szanse więc nastawiam się tak w 60% na fasolkę. żeby nie było zbyt dużego bólu rozczarowania w razie czego.
ale bym chciała żeby się teraz udało, to dzidzi by było ze stycznia jak moja mamcia. a w święta pewnie nie musiałabym nic przygotowywać u siebie, tylko byśmy do mamy poszli. ale już wybiegam tymi marzeniami- dopiero kwiecień a ja już myślę o Bożym Narodzeniu :-) rozmarzyłam się...

buziolki :-*

reklama
no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(
kochana a moze to jednak na fasole :-) okale po tym badaniu co ty wkoncu zaszla wiec i tobie sie pewnie udalo hihih jak tak to wszystkie kobietki beda chcialy isc na to badanie hahahah patent na ciaze hihihii

a ja kochane dzis z wami niestety nieposiedze bo doszla moja gitara wiec bede z wami dopiero wieczorem a teraz zmykam pobrzdakac musze zaczac sie uczyc zeby cos do tej glowy weszlo papapap

Do góry