reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka wlasnie wczorajszy sexi wystarczy tak jak u mnie by by lo a tak jeczalam :) a co do zarejestrowania sie to to jest na nfz wiec jutro z rana i jutro pojade od razu juz pisalam do kierowniczki ze mnie nie bedzie bo musze isc do lekarza. mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...

lena tak pi razy drzwi na kiedy wyliczylas sobie termin ??:)

reklama
Witam się poniedziałkowo :-)

Lenko
jeszcze raz ogromnie gratuluję!!! Bardzo się cieszę :-)

Żabko trzymam żeby to była owocna owulka :-) ja się czuję dobrze...jak to w ciąży ;-) męczą mnie czasami jakieś dolegliwości ale właściwie bardzo mało.
Co do następnej wizyty to dopiero mam 6 maja, ale dzisiaj lub jutro podjadę do ginka po zwolnienie więc jakby miał wolne i był to może mi tam zaglądnie :-)

Wow...już zaczynamy pomału 12tc...faktycznie to leci.

Superowego tygodnia Wam życzę! Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Tośka spóźnione ale szczere...

Kolejnych pięknych dni, miesięcy i lat w miłości i szczęściu :-) i tego prawdziwego szczęścia!

Jak się udała wizytacja teściowej ?

Teściowa zadowolona ... ja tak średnio ... wczoraj mega bolał mnie brzuch i piersi wiec nie byłam jakoś specjalnie wylewna ;-)
chyba mi się coś robi na sutkach bo bolą i takie czerowne są mocno i jakieś wybroczynki takie się zrobiły :-(

p.s. mam dzien marudy dzisiaj - z góry przepraszam

reklama
Każdy czasami potrzebuje pomarudzić...
No to ciekawe co to się dzieje z tymi piersiami. Miałaś tak już kiedyś ?

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(

Do góry