no to idz do niej i zobacz czy ci przypasuje ta gin narazie jestes na poczatku ciazy wiec mozeszjeszcze smialo zmienic gina ale dobrze by bylo jakbys od poprzedniego wziela swoja karte zdrowia zeby ta nowa widziala co bralas i co sie dzialo i wogole w karcie bo dla niej to beda cenne informacje z kartyzabka nie obrazilam sie no cos ty... mni epoprostu strasznie denefrwuje ze w opolu nie malym miescie gdzie jest tylu lekarzy nikt nie chce przyjac z dnia na dzien nawet w naglych przypadkach i nawet moj lekarz ktory wie ile przeszlam bo w tamtej ciazy byl ze na caly czas a tym czasem on mnie wysyla do tych debili na ip jak nie przestaniebolec po lekach na zgage... co to za lekarz niby ktory mowil z emozna do niego dzwonic w razie czego... jak nawet nie przyjedzie nie zobaczy co sie ze mna dzieje na ip tymbardziej ze wie co przezywalam i jak przezywalam ze smierc antosia byla dla mnie trauma...
postanowilam ze zmieniam lekarza znalazam juz kobiete ktora ma lepsz eopinie od neigo bierze o 10 zl wiecej i ponoc nie ma problemu i nawet jak cos sie dzieje mozna w kazdej chwili do niej przyjsc i zbada ... oby to byla prawda jak pojde do niej pierwszy raz to sie bede pytala jej czy sa takie mozliwosci w jakim szpitalu pracuje i takie tam inne. mam nadzieje ze bedzie traktowac mnie "specjalnie" jak opowiem jej co sie wydarzylo i nie bedzie mnie brala za panikare nawet gdy jakies objawy beda normalne a poprostu ich nie znalam ...
boje sie tylko o ten zoladek zeby to wzody nie byly....
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zbka nie pojde juz do tamtego on tam ma wszystko co ja w teczce gin bo on wszystko kserowal... wiec z badaniami wszystko mam to nie problem. mam nadzieje ze dobrze sie mna zajmie myslalam z eu faceta lepiej ale mamnnadzieje z ekobieta kobiete lepiej zrozumie...
i zrob sobie jakis wypasiony sowaczek ;-)Zmykam kochane moje:*
do juterka.stworzę jutro jakieś piękne fluidki i Wam powysyłam buźki
no mam nadzieje a kiedy do niej sie zarejestrujesz???zbka nie pojde juz do tamtego on tam ma wszystko co ja w teczce gin bo on wszystko kserowal... wiec z badaniami wszystko mam to nie problem. mam nadzieje ze dobrze sie mna zajmie myslalam z eu faceta lepiej ale mamnnadzieje z ekobieta kobiete lepiej zrozumie...
kurcze a jawlasnie w koncu czuje moj lewy jajnik z ktorego powinna byc owu adzis niebylo bzykasow bo mala siedziala z nami w pokoju i niemozna bylo mimo ze mi sie fest chcialo :-( wiec chyba pecherzyk peka ijest owu :-( albo mam jakies wymysly i owu juz byla ale mamnadzieje ze byla wczoraj bo bobosexy byly wczoraj wieczorem kurcze szkoda ze dzis niebylo ale chyba rano meza nakusze jeszcze
hej myszko dlugo cie niebylo :-) jak sie czujesz???kiedy nastepna wizyta na podgladanie fasolki????LENKA GRATULUJĘ !!! Bardzo się cieszę ! Życzę cudownych 9 miesięcy i pięknego zdrowego dzidziusia!!!
Normalnie tak się cieszę, że u Ciebie w brzuszku zadomowiła się maleńka iskiereczka
Wczorajszy seksik w zupelnosci wystarczy, gdyby to byla owulka. Ale bolec moze przeciez cialko zolte, ktore powstaje z peknietego pecherzyka.kurcze a jawlasnie w koncu czuje moj lewy jajnik z ktorego powinna byc owu adzis niebylo bzykasow bo mala siedziala z nami w pokoju i niemozna bylo mimo ze mi sie fest chcialo :-( wiec chyba pecherzyk peka ijest owu :-( albo mam jakies wymysly i owu juz byla ale mamnadzieje ze byla wczoraj bo bobosexy byly wczoraj wieczorem kurcze szkoda ze dzis niebylo ale chyba rano meza nakusze jeszcze
reklama
tylko ze mi sie marzy chlopiec i chcialabym sie wstrzelic ;-) wiec wole wykorzystac kazdy mozliwie owulacyjny dzienWczorajszy seksik w zupelnosci wystarczy, gdyby to byla owulka. Ale bolec moze przeciez cialko zolte, ktore powstaje z peknietego pecherzyka.
a bola mnie teraz oba jajcory ale w koncu czuje tez co chwile ten lewy co z nniego owu w tym cyklu ma byc bo tak to ciagle czulam tylko prawy jak pobolewal
Podziel się: