reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

widze ze nie rozumiecie jak cholenie mnie napierdziela... a nikt z lekarzy nie chce spawdzic na usg co sie dzieje tylko bedzie wpisywal w papierki zagrozenie poronieniem nie zagladajac do dzidzi... je**ni lekarz z opolskiego szpitala... !!! wiem jak bylo w tamtej ciazy i nigdy do nich juz nie pojde ! wiem co to znaczy byc w ciazy i wiem ze np po jednej sronie piec nie moze ... wiem co to bol jak sie rozciaga wszystko bo to nie jest mi obce... ehh co ja sie bede produkowala... :(
kochana to prawda niejestesmy w twoim ciele ale zrozum ze my chcemy cie uspokoic bo sie martwimy o ciebie bo sama wpedzasz sie w bledne kolo jak nic nieczujesz to sie boisz ze cos nie tak bo niemasz objawow a jak juz cos czujesz to sie marwtwisz ze cos nie tak i poronisz i w koncu dojdzie do tego ze sama sobie to wmowisz i to sie utkwi i zakorzenia tak gleboko w toejej psychice ze napewno cos nie tak i ze napewno poronisz ze w koncu sama doprowadzisz do nieszczescia doskonale wiesz ze psychika potrafi tak kierowac naszym cialem ze mozna wszystko wiec blagam cie niewpadaj w paranoje bo sama sobie i fasolce zrobisz krzywde a jesli ty juz na poczatku wmawiasz sobie ze wcos niee tak i ze poronisz to napewno w polowie ciazy bedziesz wpadac w stres ze historia sie powtorzy wiec jak kochana masz sie cieszyc ciaza skoro ciagle masz zle mysli kochana martwie sie o ciebie wiec prosze uspokoj sie moze twoj strach sie potegoje tylko dlatego ze podswiadomie wiesz ze dzis niedziela i niema twojego gina i ze musisz czekac do wyznaczonego przez niego terminu kochsana juz niewiem co ci powioedziec tyle razy cie uspokajalysmy i p mowilysmy ze bedzie opk i wogole ale ty zawsze w nic niewierzysz i napedzasz sobie zle mysli:zawstydzona/y::-( jest mi teraz bardzo smutno bo niewiem jak ci pomoc a sie martwie o ciebbie:-:)zawstydzona/y:

reklama
Ach te Wasze kciuki:******************************************
Jestem w ciąży...

To i ja pozowle się wtrącić i pogratulować
Kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!! Mnie się nie udalo więc trzymam mocno kcuki za Ciebie no i za wszystkie pozostałe Kobietki :-)

widze ze nie rozumiecie jak cholenie mnie napierdziela... a nikt z lekarzy nie chce spawdzic na usg co sie dzieje tylko bedzie wpisywal w papierki zagrozenie poronieniem nie zagladajac do dzidzi... je**ni lekarz z opolskiego szpitala... !!! wiem jak bylo w tamtej ciazy i nigdy do nich juz nie pojde ! wiem co to znaczy byc w ciazy i wiem ze np po jednej sronie piec nie moze ... wiem co to bol jak sie rozciaga wszystko bo to nie jest mi obce... ehh co ja sie bede produkowala... :(

A nie możesz do jakiejś sąsiadującej miejscowości pojechać do szpitala? Nie dziwie Ci się że masz opór przed tamtym szpitalem ale możesz jakiś inny? Może jak to nagły przypadek to Cię przyjmą. Kochana trzymam kciuki i dużo zdrówka i spokoju życze!

kochana to prawda niejestesmy w twoim ciele ale zrozum ze my chcemy cie uspokoic bo sie martwimy o ciebie bo sama wpedzasz sie w bledne kolo jak nic nieczujesz to sie boisz ze cos nie tak bo niemasz objawow a jak juz cos czujesz to sie marwtwisz ze cos nie tak i poronisz i w koncu dojdzie do tego ze sama sobie to wmowisz i to sie utkwi i zakorzenia tak gleboko w toejej psychice ze napewno cos nie tak i ze napewno poronisz ze w koncu sama doprowadzisz do nieszczescia doskonale wiesz ze psychika potrafi tak kierowac naszym cialem ze mozna wszystko wiec blagam cie niewpadaj w paranoje bo sama sobie i fasolce zrobisz krzywde a jesli ty juz na poczatku wmawiasz sobie ze wcos niee tak i ze poronisz to napewno w polowie ciazy bedziesz wpadac w stres ze historia sie powtorzy wiec jak kochana masz sie cieszyc ciaza skoro ciagle masz zle mysli kochana martwie sie o ciebie wiec prosze uspokoj sie moze twoj strach sie potegoje tylko dlatego ze podswiadomie wiesz ze dzis niedziela i niema twojego gina i ze musisz czekac do wyznaczonego przez niego terminu kochsana juz niewiem co ci powioedziec tyle razy cie uspokajalysmy i p mowilysmy ze bedzie opk i wogole ale ty zawsze w nic niewierzysz i napedzasz sobie zle mysli:zawstydzona/y::-( jest mi teraz bardzo smutno bo niewiem jak ci pomoc a sie martwie o ciebbie:-:)zawstydzona/y:
Pieknie to napisalas! Absolutnie sie z Toba zgadzam!

Mississ martwimy sie o Ciebie i o Twoja fasolke!!!

przepraszam poprostu bardzo sie boje :( nie wytrzymam drugiej straty umree chyba jakby sie tak zdarzylo :( nie mam samochod wiec nie mam jak pojechac a po tym co mnie w sszpitalu spotkalo watpie ze ktos mi usg normalnie na ip zrobi. jutro jade do siebie na 15 bede miala wizyte. zobaczymy mam nadzieje ze to jakies zatrucie albo cos oby nie wzody ktore kiedys mialam zaleczone... bo tego sie najbardziej boje :(

Ostatnia edycja:

Pieknie to napisalas! Absolutnie sie z Toba zgadzam!

Mississ martwimy sie o Ciebie i o Twoja fasolke!!!
chcialam napisac wiecej ale boje sie ze mississ sie na mnie obrazi bo pomysli ze na nia naskakuje albo ze zle gadam albo cos ze niechce dla niej dobrze tylko ja ochrzaniam ale ja naprawde sie o nia martwie bo takie ciagle zadreczanie sie jest niebezpieczne :-(

byśmy niedługo wszystkie mogły cieszyć się tak jak Ty w tej chwili :tak:;-)
popieram w 100%:tak:

ufff..w koncu doczytalam

to poszukaj jakiejs dyzurujacej na dzwonek

no cierpliwosc trzeba miec ja ostatnio wogole sobuie z mala juz niedaje rady niewiem czy ta pogoda tak na nia dziala czy co...

sliczne

to widze ze z mama juz lepeij

no dlugo cie niebylo

nie wszystkie moj jest kochany i niefo****e :-D

tez widzialam ten filmik na you tubie gdzie widac wyskakujaca osobe z kokpitu pilotow

no to trzymam kciuki aposzukaj gdzies w pobliskim miescie

mi sie to glupie wydaje na moje powinni jej powiedziec bo potem bedzie miala bardzo duzy zal ze nic niewiedziala i sie z synem niepozegnala a po za tym dziwie sie ze przy takich huku w mediach ona nic niewie bo wszyscy wszedzie o tym gadaja odizozolowali babke od swiata czy jak

gratuluje super wiec to nie spozniajaca sie @ POPROSZE O FLUIDKI I FOTKE TESTA UWIELBIAM OGLADAC 2 KRESKI !!!!

jesli fasolka sie zagniezdzila to nic jej nieprzeszkadzalo wiec nawet antybiotyk niezaszkodzil

a zadnego prywatnego gina niemasz w okolicy zeby ci zrobil usg????
Zabciu dziękuję ślicznie:* testu nie wstawie bo kabla do przenoszenia na komp nie ma, ponoć ja go zgubiłam<tak twierdzi M>;-) ale coś pokombinuje, może pożyczę ten kabel.

lena dzieki

zabka mam ale wt wtorek przyjmuje :( on w szpitalu jest obok mnie ale powiedzial ze w szpitalu mi nie zrobi usg :( strasznie sie boje ... i juz mam dosc... :(
Niunia ja rozumiem,że masz dośc, że się boisz,że czujesz,że dzieje się coś złego ale dzisiaj musisz się uspokoic.jeżeli nie da się teraz tego sprawdzić, to jutro leć z samego rana i gdziekolwiek to sprawdź.trzymam kciuki żeby było ok i pamiętaj musisz zachować spokój dla swojej kruszynki :tak:

ale sie ciesze najszczersze gratulacje kochana!!!!!!!! :):):):) mocno ściskam i trzymam kciuki za kolejne 8 miesiecy :)

no ja tez mam wlasnie wrocilam do domku odpalilam kompa i czytam i az mi sie usmiech na buzce pojawil i od razu tak inaczej jest... :)
i tez bym juz chciala takie slowa powiedziec do mojego meza: Bedziesz tatusiem kochany :)

To i ja pozowle się wtrącić i pogratulować
Kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!! Mnie się nie udalo więc trzymam mocno kcuki za Ciebie no i za wszystkie pozostałe Kobietki :-)

A nie możesz do jakiejś sąsiadującej miejscowości pojechać do szpitala? Nie dziwie Ci się że masz opór przed tamtym szpitalem ale możesz jakiś inny? Może jak to nagły przypadek to Cię przyjmą. Kochana trzymam kciuki i dużo zdrówka i spokoju życze!
dziękuję Wam bardzo kobietki:*:-)

przepraszam poprostu bardzo sie boje :( nie wytrzymam drugiej straty umree chyba jakby sie tak zdarzylo :( nie mam samochod wiec nie mam jak pojechac a po tym co mnie w sszpitalu spotkalo watpie ze ktos mi usg normalnie na ip zrobi. jutro jade do siebie na 15 bede miala wizyte. zobaczymy mam nadzieje ze to jakies zatrucie albo cos oby nie wzody ktore kiedys mialam zaleczone... bo tego sie najbardziej boje :(
wrocilas :-) mam nadzieje ze sie na mnie nieobrazilas za to co napisalam bo zaraz zniklas :-(

reklama
zabka nie obrazilam sie no cos ty... mni epoprostu strasznie denefrwuje ze w opolu nie malym miescie gdzie jest tylu lekarzy nikt nie chce przyjac z dnia na dzien nawet w naglych przypadkach i nawet moj lekarz ktory wie ile przeszlam bo w tamtej ciazy byl ze na caly czas a tym czasem on mnie wysyla do tych debili na ip jak nie przestaniebolec po lekach na zgage... co to za lekarz niby ktory mowil z emozna do niego dzwonic w razie czego... jak nawet nie przyjedzie nie zobaczy co sie ze mna dzieje na ip tymbardziej ze wie co przezywalam i jak przezywalam ze smierc antosia byla dla mnie trauma... :(
postanowilam ze zmieniam lekarza znalazam juz kobiete ktora ma lepsz eopinie od neigo bierze o 10 zl wiecej i ponoc nie ma problemu i nawet jak cos sie dzieje mozna w kazdej chwili do niej przyjsc i zbada ... oby to byla prawda jak pojde do niej pierwszy raz to sie bede pytala jej czy sa takie mozliwosci w jakim szpitalu pracuje i takie tam inne. mam nadzieje ze bedzie traktowac mnie "specjalnie" jak opowiem jej co sie wydarzylo i nie bedzie mnie brala za panikare nawet gdy jakies objawy beda normalne a poprostu ich nie znalam ...
boje sie tylko o ten zoladek zeby to wzody nie byly.... :(

Do góry