reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
skarbie ja Wam wszystkim tego życzę z całego serca!!!!!:) mnie to autentycznie bardzo zaskoczyło.trochę się boję bo ta nerka boli i brałam antybiotyk w tym cyklu:( myślicie że duży to będzie miało wpływ? w ogóle głupio się czuję.wiem,że Wam ciężko kochane moje i głupio mi się tak cieszyć:*

wydaje mi się, że nie powinno mieć to dużego wpływu, ale zapytaj lekarza. niech ci nie jest głupio się cieszyć, bo dla nas przynajmniej tyle radości z fasolek dopóki same się nie doczekamy. i musisz się cieszyć. dla dzidziusia i dla nas :-)

bardzo się cieszę i życzę zdrówka i powodzenia. i żeby Julka się również ucieszyła :-)

lena gratulacje i witaj w grudniowkach :D

a ja umierm dzisiaj znow mnie boli wszystko a a ip nie pojde jak mojeg gina nie ma nie dam sie dotknac tym patafianom ****nym :( chyba jutro pojade do siebie do domu do gina...

przez to wszystko nie wiem czy jest jeszcze moja fasolka czy nie :( a nikt w szpiatlu nie chce i usg zrobic :(

wydaje mi się, że nie powinno mieć to dużego wpływu, ale zapytaj lekarza. niech ci nie jest głupio się cieszyć, bo dla nas przynajmniej tyle radości z fasolek dopóki same się nie doczekamy. i musisz się cieszyć. dla dzidziusia i dla nas :-)

bardzo się cieszę i życzę zdrówka i powodzenia. i żeby Julka się również ucieszyła :-)
jeszcze raz bardzo dziękuję kochana:) Julka mam nadzieję,że się ucieszy chociaż dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza to nie mówię rodzinie.a głupio mi dlatego bo bardzo bym chciała żebyście i Wy w najbliższym czasie wszystkie zaszły w te upragnione ciąże i były szczęśliwe.zrzyłam się z Wami i jesteście mi bardzo bliskie.Wasze szczęście jest moim szczęściem, Wasze smutki moimi smutkami:)

Witam!!!:-)
Lena GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

lena gratulacje i witaj w grudniowkach :D

a ja umierm dzisiaj znow mnie boli wszystko a a ip nie pojde jak mojeg gina nie ma nie dam sie dotknac tym patafianom ****nym :( chyba jutro pojade do siebie do domu do gina...

przez to wszystko nie wiem czy jest jeszcze moja fasolka czy nie :( a nikt w szpiatlu nie chce i usg zrobic :(
ogromnie Wam dziewczynki dziękuję:*

Missiiss martwię się o Ciebie kochana.jedź do tego gina jutro niech sprawdzi co tam się dzieje.wszystko będzie dobrze, trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&

reklama
Do góry