reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dla Pani TOSI!!!:-):-):-):-):-):tak::tak::tak:
dolaczam sie z zyczeniami podobnie jak p.AgutkaZobacz załącznik 237027Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija

:-) Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::-D
br010-xl.jpg

Nie Kochanie. Wracałyśmy ostatnio z miasta i Zuzia potknęła się na chodniku i upadła z całym impetem głową na ziemię. :-( Bardzo Ją bolało,no i ma wielką śliwę na czółku i podrapania. :-(
o jeju dobrze że nic poważniejszego się nie stało chociaż i tak bolało okropnie i się mocno wystraszyła

o jeju dobrze że nic poważniejszego się nie stało chociaż i tak bolało okropnie i się mocno wystraszyła

Najgorzej,że nie dała sobie przyłożyć niczego zimnego do czółka,bo Ją tak bolało. :-( Dałam Jej syrop przeciwbólowy i obserwowałam,czy czasami nie zacznie wymiotować czy coś podobnego... Całe szczęście się obyło bez tego,no a dziś już w sumie,chyba,o tym nie pamięta. ;-)
Najbardziej się ucieszyła z tego,że szkiełko w okularkach zostało wymienione na nowe. :-D

agutka dobrze że małej nic złego się nie stało..
co do fochów mężczyn nic nie mów... ostatnio moj mi zrobił scenę na zakupach o głupie papryki :sorry2: po wyjściu mnie przeprosił oczywiście..

agutka dobrze że małej nic złego się nie stało..
co do fochów mężczyn nic nie mów... ostatnio moj mi zrobił scenę na zakupach o głupie papryki :sorry2: po wyjściu mnie przeprosił oczywiście..

A później mówią: "Weź tu zrozum kobietę"... :sorry2:
Tylko my nie jesteśmy po to,by nas rozumieć,ale po to,by nas kochać. :-p :-D

reklama
no, męskie fochy........ :-(

mój Grześ to ma w tym mistrzostwo. aż mi na to siły brakuje. tyle dobrze że sobie na ryby pojechał. a ja sobie posiedzę na BB.

Do góry