reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutko a co się stało twojej rybce spadła?
Nie Kochanie. Wracałyśmy ostatnio z miasta i Zuzia potknęła się na chodniku i upadła z całym impetem głową na ziemię. :-( Bardzo Ją bolało,no i ma wielką śliwę na czółku i podrapania. :-(
Dla Pani TOSI!!!:-):-):-):-):-)
dolaczam sie z zyczeniami podobnie jak p.AgutkaZobacz załącznik 237027Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija
:-) Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!;-);-);-);-);-)
o jeju dobrze że nic poważniejszego się nie stało chociaż i tak bolało okropnie i się mocno wystraszyłaNie Kochanie. Wracałyśmy ostatnio z miasta i Zuzia potknęła się na chodniku i upadła z całym impetem głową na ziemię. :-( Bardzo Ją bolało,no i ma wielką śliwę na czółku i podrapania. :-(
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
o jeju dobrze że nic poważniejszego się nie stało chociaż i tak bolało okropnie i się mocno wystraszyła
Najgorzej,że nie dała sobie przyłożyć niczego zimnego do czółka,bo Ją tak bolało. :-( Dałam Jej syrop przeciwbólowy i obserwowałam,czy czasami nie zacznie wymiotować czy coś podobnego... Całe szczęście się obyło bez tego,no a dziś już w sumie,chyba,o tym nie pamięta. ;-)
Najbardziej się ucieszyła z tego,że szkiełko w okularkach zostało wymienione na nowe.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia już poszła z moją Mamą. ;-)
A ja jednak na BB... Męskie fochy są straszne.
A ja jednak na BB... Męskie fochy są straszne.
K
Kinga85
Gość
agutka dobrze że małej nic złego się nie stało..
co do fochów mężczyn nic nie mów... ostatnio moj mi zrobił scenę na zakupach o głupie papryki po wyjściu mnie przeprosił oczywiście..
co do fochów mężczyn nic nie mów... ostatnio moj mi zrobił scenę na zakupach o głupie papryki po wyjściu mnie przeprosił oczywiście..
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutka dobrze że małej nic złego się nie stało..
A później mówią: "Weź tu zrozum kobietę"...
Tylko my nie jesteśmy po to,by nas rozumieć,ale po to,by nas kochać.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mama mi właśnie MMS'em podesłała fotki Zuzi z pociągu. Hihi od razu mi się humor poprawił. Ale dumna ta Moja Podróżniczka.
reklama
B
bunia87
Gość
no, męskie fochy........ :-(
mój Grześ to ma w tym mistrzostwo. aż mi na to siły brakuje. tyle dobrze że sobie na ryby pojechał. a ja sobie posiedzę na BB.
mój Grześ to ma w tym mistrzostwo. aż mi na to siły brakuje. tyle dobrze że sobie na ryby pojechał. a ja sobie posiedzę na BB.
Podziel się: