reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nad morzem mieszkają? jeszcze gorzej.

no widzisz, o to mi chodzi.

nie chodzi mi o to że za długa żałoba- owszem należy się, jednak tak jak mówię, zostawmy to rodzinom, to one muszą sobie poradzić z pomocą bliskich i przyjaciół, bo to oni cierpią, więc niech maja spokój i ciszę. bo dla mnie to takie fałszywe z leksza- tydzień wielkiej żałoby, a potem wszystko wraca do normy i nikt nie myśli o tych wydarzeniach. żal się nosi w sercu, a nie odnosi go do programu tv albo radia i się nie gnębi ludzi i nie dobija wiadomościami, które za kazdym razem mówią o tym samym. reszta świata też istnieje.

reklama
:-)Witam popołudniową porą;-)

byłam dziś na usg i pęcholek ma 18mm, dostałam receptę na ovitrelle ale nigdzie nie mogę go dostać a dziś powinnam najpóźniej jutro :baffled:

:-)Witam popołudniową porą;-)

byłam dziś na usg i pęcholek ma 18mm, dostałam receptę na ovitrelle ale nigdzie nie mogę go dostać a dziś powinnam najpóźniej jutro :baffled:

hello. ja nie mam pojęcia co to za lek- jak narazie jestem przed rozpoczęciem kuracji z clo i dupkiem. może zapytaj w aptece o zamienniki?

Batonik,ja niestety w tej kwestii nie pomogę,bo nawet nie wiem na co ten lek. :no: Podejrzewam,że na pęknięcie pęcherzyka,tak?

Bunia,a co myślisz n/t tego,że mama prezydenta nie wie o jego śmierci?
Ja rozumiem,że ona jest ciężko chora... Kurcze,ale jeśli jej się jednak polepszy? Wiadomo - zdarza się. Co wtedy? Co,jak się dowie,że nie pozwolono jej pożegnać własnego - ukochanego syna? .......... :-(

No co Ty mówisz?
Ja po prostu patrząc na rodziny ofiar widzę,jak cierpią. I podejrzewam,co oni czują - to widać na odległość. Po co im jeszcze dodawać cierpienia? :-(

tzn. moje zdanie nie podobało się tym, z którymi gadałam. ale ja myślę to samo nawet bez nich- to samo tez co ty. jedynie cisza i spokój dadzą coś rodzinom ofiar, bo takie się z tego medialne wydarzenie zrobiło, że zapomnieli o uczuciach.

Batonik,ja niestety w tej kwestii nie pomogę,bo nawet nie wiem na co ten lek. :no: Podejrzewam,że na pęknięcie pęcherzyka,tak?

Bunia,a co myślisz n/t tego,że mama prezydenta nie wie o jego śmierci?
Ja rozumiem,że ona jest ciężko chora... Kurcze,ale jeśli jej się jednak polepszy? Wiadomo - zdarza się. Co wtedy? Co,jak się dowie,że nie pozwolono jej pożegnać własnego - ukochanego syna? .......... :-(

szczerze powiedziawszy to nawet nie wiedziałam o tym. w sumie to zależy czy ona cierpi na demencję starczą czy nie. ja przechodziłam to- moja prababcia żyła, gdy zmarł mój tata. i miałam do wyboru albo za każdym razem gdy o niego zapytała mówić że nie żyje i widzieć jej łzy, albo mówić że jest w pracy albo coś. i tak zapominała. nie wiem w jakim dokładnie jest stanie ta kobieta, ale ja bym musiała brać wszystko pod uwagę- przechodziłam podobną sytuację.

reklama

Tak Agutka na pęknięcie pęcherzyka, zamiennikiem jest pregnyl ale ovitrelle jest lepszy podobno, dziś to w Toruniu 3 apteki czynne i w 2 nie mają tego zastrzyku ale jeszcze jutro jest szansa ;-)

Do góry