agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no, męskie fochy........ :-(
mój Grześ to ma w tym mistrzostwo. aż mi na to siły brakuje. tyle dobrze że sobie na ryby pojechał. a ja sobie posiedzę na BB.
Czy wszystkie Grześki są takimi małymi fochaczami? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, męskie fochy........ :-(
mój Grześ to ma w tym mistrzostwo. aż mi na to siły brakuje. tyle dobrze że sobie na ryby pojechał. a ja sobie posiedzę na BB.
Czy wszystkie Grześki są takimi małymi fochaczami? ;-)
mój jest mega fochaczem. gdyby był małym to bym to zdzierżyła, bo mam anielską wręcz cierpliwość. ale mój Grześ to przekracza wszelkie granice rozsądku w tych fochach :-/ ale co można zrobić jak się kocha takiego buraka? na szczęście ja mojego wywalam na ryby jak zaczyna swoje fochy. albo sama idę z piesem na spacer. bo jak się rozkręci, to jest kocioł. wolę mu dać spokój i sobie też nerwów nie psuć. najlepiej sie sprawdza :-)
A ja sobie oglądam różne rzeczy na necie i na taki oto obrazek się natknęłam... :
Przez przypadek się na to natknęłam - aż mi się głupio zrobiło,ze tak ich nakryłam.
Na jaki temat bym nie zajrzała,wszędzie jest "pierwszy film z miejsca wypadku w tamtą sobotę". I wszędzie ludzie widzą podstęp Ruskich,jak i jeszcze ruszające się osoby z naszego samolotu. Nie lubię takich sytuacji,bo mimo,że w nie nie wierzę,to zaczynam się powoli nakręcać i też widzieć jeszcze tam "żywych". Boże.
A ja sobie oglądam różne rzeczy na necie i na taki oto obrazek się natknęłam... :