reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia. :no:

Witaj Agutka ;-) ja mojemu R zapodaję Salfazin już jakieś 2 m-ce, czy pomaga ciężko stwierdzić bp jak fasolki nie było tak nie ma :-D, na pewno nie szkodzi :tak:

reklama
no to jakiś + , a miałaś monitoring :confused: bo ja dopóki nie zrobiłam to wydawało mi się że nie mam owu, w poprzednim cyklu w 13dc miałam pęcherzyk 14 mm a w tym w 12dc miał już 16mm więc rośnie szybciej i większy :tak: dlatego go pewnie czuję a po tym sterydzie to chyba dziś ma 20mm :-D a gdzie tu do owu
niemialam niestety u nas gin jest tylko raz w tygodniu wiec i tak kicha by byla z monitoringu:baffled:

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
ja mojemu dawalam zwykly cynk bo salfazin to glownie cynk + jakies tam witaminki ale w nim glownie chodzi o cynk i moj go lykal ale przestalam mu dawac po wizycie u ginka i wiadomosci ze moje starania moga jeszcze potrwac :-(

Witam się piątkowo...wpadłam do Was zobaczyć co słychac nowego?
Agutka przykro mi bardzo,ze @ przylazła :(

a u mnie śluzu nie było i zaszłam...gin jak pytałam o śluz to machał ręką i powiedziął,ze nic madrego nie umie na ten temat powiedzieć :)

hej erba a u ciebie nici, chyba zaczęłam już nowy cykl?

Batonik ciekawa jestem co na wczorajszej wizycie było? Jak jesteś odezwij się ;)
hej olkale
co tam u ciebie , dawno cie nie bylo
wogole tak jakos cicho sie zrobiło
no u mnie nici :(
ale od jutra zaczynamy :) w pon do lek ,

witam a jakie witaminki bralas moj sluz byl idealny tylko w 1 cyklupo odstawieniu tabsow a teraz w kazdym cyklu jest dziwny teraz np ostatnie pare dni mam bialy rozciagliwy a powinien byc albo przezroczysty rozciagliwy jesli przed owu albo bialy kleisty jesli jestem po owu
Ja brałam wpierw Wiesiołek, potem Tran.

Powiem Wam,że ja się bałam tego rozczarowania w tym cyklu. Bo przecież tyle dni mi się jeszcze nie spóźniała... Ale sama się zdziwiłam,że tak "gładko" poszło. ;-)
G. był jednak zasmucony bardzo... Uhm. :-(

No,ale starać się będziemy. :tak: Co widać po napisie na suwaczku. :cool2:
Kochana doskonale Cię rozumiem. Co ja się nacierpiałam.. Dla mnie te 7 cykli to była wieczność. A udało się w cyklu, w którym już z braku sił nie dowierzałam, że coś mogło się 'zadziać':)

reklama
Ja dawałam. Czy pomógł ciężko stwierdzić bo nie wiem co było przyczyną, że udało nam się dopiero w 7 cyklu.

Do góry