reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia. :no:

Witaj Agutka ;-) ja mojemu R zapodaję Salfazin już jakieś 2 m-ce, czy pomaga ciężko stwierdzić bp jak fasolki nie było tak nie ma :-D, na pewno nie szkodzi :tak:

reklama
no to jakiś + , a miałaś monitoring :confused: bo ja dopóki nie zrobiłam to wydawało mi się że nie mam owu, w poprzednim cyklu w 13dc miałam pęcherzyk 14 mm a w tym w 12dc miał już 16mm więc rośnie szybciej i większy :tak: dlatego go pewnie czuję a po tym sterydzie to chyba dziś ma 20mm :-D a gdzie tu do owu
niemialam niestety u nas gin jest tylko raz w tygodniu wiec i tak kicha by byla z monitoringu:baffled:

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
ja mojemu dawalam zwykly cynk bo salfazin to glownie cynk + jakies tam witaminki ale w nim glownie chodzi o cynk i moj go lykal ale przestalam mu dawac po wizycie u ginka i wiadomosci ze moje starania moga jeszcze potrwac :-(

Witam się piątkowo...wpadłam do Was zobaczyć co słychac nowego?
Agutka przykro mi bardzo,ze @ przylazła :(

a u mnie śluzu nie było i zaszłam...gin jak pytałam o śluz to machał ręką i powiedziął,ze nic madrego nie umie na ten temat powiedzieć :)

hej erba a u ciebie nici, chyba zaczęłam już nowy cykl?

Batonik ciekawa jestem co na wczorajszej wizycie było? Jak jesteś odezwij się ;)
hej olkale
co tam u ciebie , dawno cie nie bylo
wogole tak jakos cicho sie zrobiło
no u mnie nici :(
ale od jutra zaczynamy :) w pon do lek ,

witam a jakie witaminki bralas moj sluz byl idealny tylko w 1 cyklupo odstawieniu tabsow a teraz w kazdym cyklu jest dziwny teraz np ostatnie pare dni mam bialy rozciagliwy a powinien byc albo przezroczysty rozciagliwy jesli przed owu albo bialy kleisty jesli jestem po owu
Ja brałam wpierw Wiesiołek, potem Tran.

Powiem Wam,że ja się bałam tego rozczarowania w tym cyklu. Bo przecież tyle dni mi się jeszcze nie spóźniała... Ale sama się zdziwiłam,że tak "gładko" poszło. ;-)
G. był jednak zasmucony bardzo... Uhm. :-(

No,ale starać się będziemy. :tak: Co widać po napisie na suwaczku. :cool2:
Kochana doskonale Cię rozumiem. Co ja się nacierpiałam.. Dla mnie te 7 cykli to była wieczność. A udało się w cyklu, w którym już z braku sił nie dowierzałam, że coś mogło się 'zadziać':)

reklama
Ja dawałam. Czy pomógł ciężko stwierdzić bo nie wiem co było przyczyną, że udało nam się dopiero w 7 cyklu.

Do góry