reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się piątkowo...wpadłam do Was zobaczyć co słychac nowego?
Agutka przykro mi bardzo,ze @ przylazła :(

My z partnerem też się nacudowaliśmy 7 cykli zanim udało nam się zajść w ciążę. Nie ma na pewno instrukcji do tego co zrobić by od razu zaciążyć. Zaszliśmy w cyklu kiedy to w każdy dzień się kochaliśmy (płodny) i stosowałam też testy owulacyjne. Brałam na śluz witaminki, to też istotne co by śluz był odpowiedni.
a u mnie śluzu nie było i zaszłam...gin jak pytałam o śluz to machał ręką i powiedziął,ze nic madrego nie umie na ten temat powiedzieć :)

jade na zakupy , do pozniej
hej erba a u ciebie nici, chyba zaczęłam już nowy cykl?

Batonik ciekawa jestem co na wczorajszej wizycie było? Jak jesteś odezwij się ;)

reklama
Witajcie :-)

ja już po pazurkach ;-)

Lanka zdrówka dla małej Julci. Niech szybko wraca do zdrówka!

Zaraz zabieram się za ogórkową :-)
po jakich pazurkach??? :-) ja sobie w poniedzialek albo wtorek zele zrobie bo ostatnio mialam lenia i niechcialo mi sie kombinowacz wzorami ale jak malapojdzie do przedszkola to sobie zrobie :-)
Okularki odebrane,lody zaliczone w kawiarni. :-)

Dzisiaj się tak objadłam przeciwbólowych,że aż mnie później żołądek/wątroba (?) bolał i musiałam wziąć i na niego tabletkę,bleeeee. :baffled:
kochana ja na mocne bole malpowe biore tylko panadol ekstar i tylko to mi pomaga i innych brac niemusze

a u mnie kochane wkoncu tempka spadlai meza dzis zgwalcilam hihihih ale owu juz chyba byla predzej bo sluz mam bialawy ciagle ale nic pozyjemy zobaczymy za 2 tygodnie testuje :-) hiihihi

a ja wlasnie prawy zawsze czuje i lepiej czuje i moja corcia tez sie wyklula z prawego bo na prawej stronie sie zagniezdzila :-)

no to jakiś + , a miałaś monitoring :confused: bo ja dopóki nie zrobiłam to wydawało mi się że nie mam owu, w poprzednim cyklu w 13dc miałam pęcherzyk 14 mm a w tym w 12dc miał już 16mm więc rośnie szybciej i większy :tak: dlatego go pewnie czuję a po tym sterydzie to chyba dziś ma 20mm :-D a gdzie tu do owu

reklama
Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia. :no:

Do góry