reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zdrówka zycze dla maludy , biedactwo
dokładnie to czekanie nas dobija , jak juz to niech przyłazi w terminie albo i szybciej
dzięki skarbie:) oby jak najszybciej wyzdrowiała bo mnie wykończy psychicznie;)
co do @ nie lubię jak się spóźnia głównie dlatego,że mimo iż wiem, że nadejdzie bo czuję, to zaczynam się zastanawiać, analizować, doszukiwać...eh, masakra:(

reklama
dzięki skarbie:) oby jak najszybciej wyzdrowiała bo mnie wykończy psychicznie;)
co do @ nie lubię jak się spóźnia głównie dlatego,że mimo iż wiem, że nadejdzie bo czuję, to zaczynam się zastanawiać, analizować, doszukiwać...eh, masakra:(

Wiem kochana co czujesz , mam tak samo
U mnie zaczyna sie czas staranek i znowu dopada mnie stres

jaka tu znowu cisza , jak nigdy a w szczegolnosci przy piatku
kobitki gdzie jestescie ???

Witajcie :-)

ja już po pazurkach ;-)

Lanka zdrówka dla małej Julci. Niech szybko wraca do zdrówka!

Zaraz zabieram się za ogórkową :-)

Okularki odebrane,lody zaliczone w kawiarni. :-)

Dzisiaj się tak objadłam przeciwbólowych,że aż mnie później żołądek/wątroba (?) bolał i musiałam wziąć i na niego tabletkę,bleeeee. :baffled:

Ostatnia edycja:
Wiem kochana co czujesz , mam tak samo
U mnie zaczyna sie czas staranek i znowu dopada mnie stres

jaka tu znowu cisza , jak nigdy a w szczegolnosci przy piatku
kobitki gdzie jestescie ???
no mnie słonko dopadł właśnie stres dopiero teraz, bo wcześniej było w miarę.ale zaraz dostanę @ i wszystko wróci do normy;)

Witajcie :-)

ja już po pazurkach ;-)

Lanka zdrówka dla małej Julci. Niech szybko wraca do zdrówka!

Zaraz zabieram się za ogórkową :-)
dziękuję kochana:*

Okularki odebrane,lody zaliczone w kawiarni. :-)

Dzisiaj się tak objadłam przeciwbólowych,że aż mnie później żołądek/wątroba (?) bolał i musiałam wziąć i na niego tabletkę,bleeeee. :baffled:
uważaj skarbie z tymi tabletkami żebyś nie przedobrzyła! lepiej się połóż i odpocznij sobie:)

reklama
Do góry