reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zdrówka zycze dla maludy , biedactwo
dokładnie to czekanie nas dobija , jak juz to niech przyłazi w terminie albo i szybciej
dzięki skarbie:) oby jak najszybciej wyzdrowiała bo mnie wykończy psychicznie;)
co do @ nie lubię jak się spóźnia głównie dlatego,że mimo iż wiem, że nadejdzie bo czuję, to zaczynam się zastanawiać, analizować, doszukiwać...eh, masakra:(

reklama
dzięki skarbie:) oby jak najszybciej wyzdrowiała bo mnie wykończy psychicznie;)
co do @ nie lubię jak się spóźnia głównie dlatego,że mimo iż wiem, że nadejdzie bo czuję, to zaczynam się zastanawiać, analizować, doszukiwać...eh, masakra:(

Wiem kochana co czujesz , mam tak samo
U mnie zaczyna sie czas staranek i znowu dopada mnie stres

jaka tu znowu cisza , jak nigdy a w szczegolnosci przy piatku
kobitki gdzie jestescie ???

Witajcie :-)

ja już po pazurkach ;-)

Lanka zdrówka dla małej Julci. Niech szybko wraca do zdrówka!

Zaraz zabieram się za ogórkową :-)

Okularki odebrane,lody zaliczone w kawiarni. :-)

Dzisiaj się tak objadłam przeciwbólowych,że aż mnie później żołądek/wątroba (?) bolał i musiałam wziąć i na niego tabletkę,bleeeee. :baffled:

Ostatnia edycja:
Wiem kochana co czujesz , mam tak samo
U mnie zaczyna sie czas staranek i znowu dopada mnie stres

jaka tu znowu cisza , jak nigdy a w szczegolnosci przy piatku
kobitki gdzie jestescie ???
no mnie słonko dopadł właśnie stres dopiero teraz, bo wcześniej było w miarę.ale zaraz dostanę @ i wszystko wróci do normy;)

Witajcie :-)

ja już po pazurkach ;-)

Lanka zdrówka dla małej Julci. Niech szybko wraca do zdrówka!

Zaraz zabieram się za ogórkową :-)
dziękuję kochana:*

Okularki odebrane,lody zaliczone w kawiarni. :-)

Dzisiaj się tak objadłam przeciwbólowych,że aż mnie później żołądek/wątroba (?) bolał i musiałam wziąć i na niego tabletkę,bleeeee. :baffled:
uważaj skarbie z tymi tabletkami żebyś nie przedobrzyła! lepiej się połóż i odpocznij sobie:)

reklama
Do góry