reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj przykro mi jest nie uciekaj z tad!ja tez juz nie naleze do tego watku zapisalam sie na 2011 poniewaz dzisiaj malpa@ przylazla z okropnym bolem jak na wymioty!!!nie wiem co sie dzieje,teraz cos mi ulzylo, naprawde jeszczeraz przykro mi!!!!

Przykro mi kochana.....to okropne co Cię spotkało i bardzo niesprawiedliwe.ktoś Ci dał i odebrał szczęście.ale pamiętaj skarbie,że nie wolno Ci się poddać.to forum nie jest tylko dla mam które urodzą w tym roku.możemy zmieniać nazwę nawet co chwila ale my, zaprzyjaźnione kobiety nie zmienimy się.także odpocznij na razie od tego wszystkiego i jak już nabierzesz sił to wróć do nas.znów będziemy razem się starać i dzielić radości i smutki.trzymaj się słonko.jesteśmy z Tobą:***

tasiulka :-( tulam cie mocno ...

QUOTE]

kochana ja trzymam za ciebie kciuki :tak: uda się!! :tak: prędzej czy później się uda!! :tak: musisz w to wierzyć :tak:

tosiulka bardzo mi przykro. Wiem co możesz teraz przeżywać... wypłacz się ile trzeba i wracaj do sił! Pamiętaj że po sytuacji beznadziejnej zawsze później uśmiecha się do nas dobry los.
Na pewno będziesz jeszcze mamusią. Życzę Ci tego z całego serca!
Jak masz ochotę to możesz odwiedzić wątek Ciąża po poronieniu na BB . Mnie pomogło w tych najgorszych chwilach.

kochana wspolczuje ale nie zostawiaj nas ja tez nawet jesli teraz sie uda to urodze w styczniu 2011 a jednak dalej tu jestem i nigdzie sie niewybieram bo ten watek jest najlepszy i ani mysle z tad odchodzic nawet jesli zafasolkuje

swiete slowa jestesmy razem do konca :tak:

Kochane dziękuje Wam bardzo za wsparcie i pocieszające słowa. Będe tu do Was zaglądać
Póki co muszę się wyciszyć...
Mysza84 napewno zajrze na ten wątek za jakiś czas...
Pozdrawiam Was i trzymajcie się cieplutko

reklama
tasiulka czekamy na ciebie :)

lena, agutka dobry kon i w blocie pociagnie haha :D

a ja sie mega wkurzylam ... bo zachcialo misie pomidorowki i poszlam mierzyc sukienke pozniej mowie a ide na zakupy zrobie ta zupke i kupilam to i owo przychodze do domu popatrzylam na koncentrat pomidorowy i mi sie rosolu zachcialo :/ ::eek::
ale pomidorowke chyba i tak zrobie bo juz mezowi obiecalam :) kupilam sobie rzodkieweczke i pomidorka mniam mniam :D

a ja sie mega wkurzylam ... bo zachcialo misie pomidorowki i poszlam mierzyc sukienke pozniej mowie a ide na zakupy zrobie ta zupke i kupilam to i owo przychodze do domu popatrzylam na koncentrat pomidorowy i mi sie rosolu zachcialo :/ ::eek::
ale pomidorowke chyba i tak zrobie bo juz mezowi obiecalam :) kupilam sobie rzodkieweczke i pomidorka mniam mniam :D
:-):-):-):-):-)hej no widac ze jestes w ciazy zachcianek to masz i to troche jeszcze raz gratulacje!!!!;-)

;-) dziewczyny powiedzcie mi strone waszego kalenarzyka dni plodne ,poniewaz ja mam chcem sprawdzic czy to samo wyjdzie?:-(a i te suwaczki to jak sie je wkleja mi zawsze znikaja nie kapuje?wytlumaczcie mi prosze z suwaczkiem jak go sie puzniej tutaj wkleja

kopiujesz kod bbc wchodzisz na bb w operacje wybierasz zaawansowana edycje i pozniej po prawej stronie bedziesz miala edycje sygnatury i tam klikasz i otworzy ci sie okienko i tam wklejasz linka :) bo jak robisz uswaczek to masz do wyboru html, bbc code... itp wiec bbc musisz wybrac :)

a kalendarzyk dni plodnych zrob sobie wykres na skarbymamy.pl albo 28dni.pl ale ten drugi to po miesicu platny jest wiec polecam pierwszy :)

kopiujesz kod bbc wchodzisz na bb w operacje wybierasz zaawansowana edycje i pozniej po prawej stronie bedziesz miala edycje sygnatury i tam klikasz i otworzy ci sie okienko i tam wklejasz linka :) bo jak robisz uswaczek to masz do wyboru html, bbc code... itp wiec bbc musisz wybrac :)

a kalendarzyk dni plodnych zrob sobie wykres na skarbymamy.pl albo 28dni.pl ale ten drugi to po miesicu platny jest wiec polecam pierwszy :)
dzieki zaraz zobacze

Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka :cool2:),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. :no: ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...
kurcze szkoda kochana ale sie niepoddawaj :)
Agutka poczekaj na mnie tydzien i zaczniemy razem kolejny cykl

jeżeli któraś z was ma poważne problemy jelitowe to polecam debretin - na recepte

Niestety kobiety w ciazy nie mogą go jeść
niegadaj glupot obie bedziemy mialy 2 krechy
Kurna,sexiku mi się chce na maxa,a tu leci ze mnie,jak z wodospadu,aaaaaaaa!

Bzyku bzyku chcę - @ idź już precz! :-p :-D ;-) :laugh2:
mi tez zawsze najmocniej sie chce jak @ jest normalnie po scianach chodze z chcicy a nic niemozna przez ta @

to dla siebie odlej w maly ganuszek rosolu a mezowi rozrob na pomidorowke

ja zmykam kochane bo u taty jestem i weszlam na chwilke zobaczyc co u was papap do wieczora

Ja też na chwilkę wpadałam;) obym wpadła naprawdę:D :D:D
Moja Jula chora, byłam z nią u lekarza, marudzi jak nie wiem co, także wesoło mam. czekam na @ a ona nie przychodzi, trochę brzuch boli ale nie tak mocno jak zawsze więc się spóźni pewno;) i wszystko się później zacznie i ja tak nie lubię:(

reklama
Ja też na chwilkę wpadałam;) obym wpadła naprawdę:D :D:D
Moja Jula chora, byłam z nią u lekarza, marudzi jak nie wiem co, także wesoło mam. czekam na @ a ona nie przychodzi, trochę brzuch boli ale nie tak mocno jak zawsze więc się spóźni pewno;) i wszystko się później zacznie i ja tak nie lubię:(
zdrówka zycze dla maludy , biedactwo
dokładnie to czekanie nas dobija , jak juz to niech przyłazi w terminie albo i szybciej

Do góry