reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj przykro mi jest nie uciekaj z tad!ja tez juz nie naleze do tego watku zapisalam sie na 2011 poniewaz dzisiaj malpa@ przylazla z okropnym bolem jak na wymioty!!!nie wiem co sie dzieje,teraz cos mi ulzylo, naprawde jeszczeraz przykro mi!!!!

Przykro mi kochana.....to okropne co Cię spotkało i bardzo niesprawiedliwe.ktoś Ci dał i odebrał szczęście.ale pamiętaj skarbie,że nie wolno Ci się poddać.to forum nie jest tylko dla mam które urodzą w tym roku.możemy zmieniać nazwę nawet co chwila ale my, zaprzyjaźnione kobiety nie zmienimy się.także odpocznij na razie od tego wszystkiego i jak już nabierzesz sił to wróć do nas.znów będziemy razem się starać i dzielić radości i smutki.trzymaj się słonko.jesteśmy z Tobą:***

tasiulka :-( tulam cie mocno ...

QUOTE]

kochana ja trzymam za ciebie kciuki :tak: uda się!! :tak: prędzej czy później się uda!! :tak: musisz w to wierzyć :tak:

tosiulka bardzo mi przykro. Wiem co możesz teraz przeżywać... wypłacz się ile trzeba i wracaj do sił! Pamiętaj że po sytuacji beznadziejnej zawsze później uśmiecha się do nas dobry los.
Na pewno będziesz jeszcze mamusią. Życzę Ci tego z całego serca!
Jak masz ochotę to możesz odwiedzić wątek Ciąża po poronieniu na BB . Mnie pomogło w tych najgorszych chwilach.

kochana wspolczuje ale nie zostawiaj nas ja tez nawet jesli teraz sie uda to urodze w styczniu 2011 a jednak dalej tu jestem i nigdzie sie niewybieram bo ten watek jest najlepszy i ani mysle z tad odchodzic nawet jesli zafasolkuje

swiete slowa jestesmy razem do konca :tak:

Kochane dziękuje Wam bardzo za wsparcie i pocieszające słowa. Będe tu do Was zaglądać
Póki co muszę się wyciszyć...
Mysza84 napewno zajrze na ten wątek za jakiś czas...
Pozdrawiam Was i trzymajcie się cieplutko

reklama
tasiulka czekamy na ciebie :)

lena, agutka dobry kon i w blocie pociagnie haha :D

a ja sie mega wkurzylam ... bo zachcialo misie pomidorowki i poszlam mierzyc sukienke pozniej mowie a ide na zakupy zrobie ta zupke i kupilam to i owo przychodze do domu popatrzylam na koncentrat pomidorowy i mi sie rosolu zachcialo :/ ::eek::
ale pomidorowke chyba i tak zrobie bo juz mezowi obiecalam :) kupilam sobie rzodkieweczke i pomidorka mniam mniam :D

a ja sie mega wkurzylam ... bo zachcialo misie pomidorowki i poszlam mierzyc sukienke pozniej mowie a ide na zakupy zrobie ta zupke i kupilam to i owo przychodze do domu popatrzylam na koncentrat pomidorowy i mi sie rosolu zachcialo :/ ::eek::
ale pomidorowke chyba i tak zrobie bo juz mezowi obiecalam :) kupilam sobie rzodkieweczke i pomidorka mniam mniam :D
:-):-):-):-):-)hej no widac ze jestes w ciazy zachcianek to masz i to troche jeszcze raz gratulacje!!!!;-)

;-) dziewczyny powiedzcie mi strone waszego kalenarzyka dni plodne ,poniewaz ja mam chcem sprawdzic czy to samo wyjdzie?:-(a i te suwaczki to jak sie je wkleja mi zawsze znikaja nie kapuje?wytlumaczcie mi prosze z suwaczkiem jak go sie puzniej tutaj wkleja

kopiujesz kod bbc wchodzisz na bb w operacje wybierasz zaawansowana edycje i pozniej po prawej stronie bedziesz miala edycje sygnatury i tam klikasz i otworzy ci sie okienko i tam wklejasz linka :) bo jak robisz uswaczek to masz do wyboru html, bbc code... itp wiec bbc musisz wybrac :)

a kalendarzyk dni plodnych zrob sobie wykres na skarbymamy.pl albo 28dni.pl ale ten drugi to po miesicu platny jest wiec polecam pierwszy :)

kopiujesz kod bbc wchodzisz na bb w operacje wybierasz zaawansowana edycje i pozniej po prawej stronie bedziesz miala edycje sygnatury i tam klikasz i otworzy ci sie okienko i tam wklejasz linka :) bo jak robisz uswaczek to masz do wyboru html, bbc code... itp wiec bbc musisz wybrac :)

a kalendarzyk dni plodnych zrob sobie wykres na skarbymamy.pl albo 28dni.pl ale ten drugi to po miesicu platny jest wiec polecam pierwszy :)
dzieki zaraz zobacze

Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka :cool2:),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. :no: ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...
kurcze szkoda kochana ale sie niepoddawaj :)
Agutka poczekaj na mnie tydzien i zaczniemy razem kolejny cykl

jeżeli któraś z was ma poważne problemy jelitowe to polecam debretin - na recepte

Niestety kobiety w ciazy nie mogą go jeść
niegadaj glupot obie bedziemy mialy 2 krechy
Kurna,sexiku mi się chce na maxa,a tu leci ze mnie,jak z wodospadu,aaaaaaaa!

Bzyku bzyku chcę - @ idź już precz! :-p :-D ;-) :laugh2:
mi tez zawsze najmocniej sie chce jak @ jest normalnie po scianach chodze z chcicy a nic niemozna przez ta @

to dla siebie odlej w maly ganuszek rosolu a mezowi rozrob na pomidorowke

ja zmykam kochane bo u taty jestem i weszlam na chwilke zobaczyc co u was papap do wieczora

Ja też na chwilkę wpadałam;) obym wpadła naprawdę:D :D:D
Moja Jula chora, byłam z nią u lekarza, marudzi jak nie wiem co, także wesoło mam. czekam na @ a ona nie przychodzi, trochę brzuch boli ale nie tak mocno jak zawsze więc się spóźni pewno;) i wszystko się później zacznie i ja tak nie lubię:(

reklama
Ja też na chwilkę wpadałam;) obym wpadła naprawdę:D :D:D
Moja Jula chora, byłam z nią u lekarza, marudzi jak nie wiem co, także wesoło mam. czekam na @ a ona nie przychodzi, trochę brzuch boli ale nie tak mocno jak zawsze więc się spóźni pewno;) i wszystko się później zacznie i ja tak nie lubię:(
zdrówka zycze dla maludy , biedactwo
dokładnie to czekanie nas dobija , jak juz to niech przyłazi w terminie albo i szybciej

Do góry