reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
agutka juz teraz to wiem bo mnie muli okropnie :/ ble ... tym bardziej ze sie poruszalam jeszcze bo posprzatalam troche i o 12 ide sukienke slubna mierzyc
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
mnie też boli brzusio :-(
Agutka a brałas coś przeciwbólowego ???
Kochana,tak - jestem na Ibuprofenie i no - spie.
Witam Was kochane
Życzę Wam również miłego dnia kochane:-)
Ja czekam na @. mam nadzieję,że się nie spóźni bo karę jej dam normalnie brzuch mam ogromny, także niech nadchodzi to mi to wszystko spadnie;-) mój brzuszek może być ogromny tylko z fasolką w środeczku w tym nowym cyklu chcę naprawdę molestować Mężusia dzień w dzień:-) musi się nam w końcu udać.
ja skarbie jadłam i słodkie i kwaśne i wszyscy mi mówili,że tak ładnie wyglądam, że na pewno będzie chłopak:-) i nawet jak na usg wychodziła dziewczynka to mówili,że to nie prawda;-) i jest Juleczka jaki to był piękny czas....Dzień dobry :-)
missiiiss a ja mam właśnie ochotę na słodkie...choć wcześniej nie jadłam, może od czasu do czasu, a teraz opakowania Schoko Bonsów to schodzą codziennie ;-)
Agutka jak u Ciebie kochana ?
Betusia powodzenia na dietce.
Wpadam tylko na chwilkę, bo dzisiaj w miarę zorganizowany dzień.
Życzę Wam cudownego dnia! Dzisiaj już piątek
Tosia nie prorokuj.czekaj grzecznie na dalszy rozwój wydarzeń.ale na razie cicho sza;-) cieszy mnie tylko to, że humor Ci się poprawił kochanie:-)Witam się piątkowo,
Poczytam sobie za chwile co u was kochane słychać :-)
NIestety u mnie objawy takie same jak w poprzednim cyklu - czyli na ciąże więc na 100% w ciązy nie jestem ;-) mam deja vue. Przynajmniej jestem do tego już przygotowana i się nie nakręcam
Mogę się powoli wpisywac na 18 cykl albo 17 juz nie wiem sama
Miłego dnia kochane
fasoleczka się skarbie układa, robi sobie miejsce, urządza domek stąd te bóle i niepokojące zachowania w brzuszku:-) gdyby bardzo bolało to pobiegnij to sprawdzic do gina. ale już obiecałaś się nie denerwować więc weź głęboki oddech, uśmiechnij się i bądź spokojna niemal jak mnich;-)hej
o juz wiem na co mi ziola jeszcze pkmmogly !!!! jak nie pilam to zawsze testy owu wychodzily z 2 kreskami takimi troche bladszymi od kontrolnej jakbym miala podwyzszony progesteron a jak zaczelam pic ziola to nie bylo zadnej drugiej kreski w dni nieplodne
co do tego ze lekarze rok czekaja ja jak sie ostatnio staralam 5 miesiecy to i tak sklamalam gina ze juz sie prawie rok staram zeby zaczal cos od razu dzialac... moze lepiej oklamanowych ginow?? w ogole wtedy jak poszlam do niego w maju powiedzial ze teraz robi sie cieplo slonca wiecej i organizm lepiej pracuje bo wiecej slonca... nie bez przyczyny na biegunie gdy jest noc polarna kobiety tam zyjace maja problemy z cyklami. moj mowi ze slonce duzo daje swiatloogolnie daje zycie i u mnie sie sprawdzilo wiec mam nadzieje ze bedzie jak najcieplej i jak najwiecej slonca i szybciutko na wiosenke kiedy wszystko budzi sie do zycia i wasze fasolki s eobudza !!! i mam ndzieje ze moja w srodku tez
w ogole to znow mnie wczoraj bolalo ale nie rbzuch tylko zoladek i jelita przy zoladku myslalam ze zdechne i czulam tylko takie bulgotanie okropne... jezuuu to byl koszmar 5 h si emeczylam ale ne i poszlam do szpitala polozniczego choc mam pod nosem bo znow by mi kiedys nagadali z eporonienie zagrazajace a kiedys w ogole nie bylo a oni bez zagladania mi gadali idioci nigdy tam juz nie pojde....
dzisiaj bede musiala jesc cos bardzo strawnego... kurcze ide dziiaj suknie mierzyc i musz eja targac... ona chyba z 5-6kg wazy :/
agutka jak tam sie sprawy maja ?
Słoneczko bardzo dobrze,że tak do tego podchodzisz tak będzie lepiej dla Twojej psychiki.nowa nadzieja i nowa szansa.pomyśl sobie,że to po prostu byłby zły czas dla Twojej fasolki dlatego nie przyszła.przyjdzie na pewno, kiedy poczuje, że już może i na pewno kiedyś się uda.i Zuzia będzie miała rodzeństwo kochana.Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka ),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...
Ja czekam na @. mam nadzieję,że się nie spóźni bo karę jej dam normalnie brzuch mam ogromny, także niech nadchodzi to mi to wszystko spadnie;-) mój brzuszek może być ogromny tylko z fasolką w środeczku w tym nowym cyklu chcę naprawdę molestować Mężusia dzień w dzień:-) musi się nam w końcu udać.
Witam Was kochane
ja skarbie jadłam i słodkie i kwaśne i wszyscy mi mówili,że tak ładnie wyglądam, że na pewno będzie chłopak:-) i nawet jak na usg wychodziła dziewczynka to mówili,że to nie prawda;-) i jest Juleczka jaki to był piękny czas....
Tosia nie prorokuj.czekaj grzecznie na dalszy rozwój wydarzeń.ale na razie cicho sza;-) cieszy mnie tylko to, że humor Ci się poprawił kochanie:-)
fasoleczka się skarbie układa, robi sobie miejsce, urządza domek stąd te bóle i niepokojące zachowania w brzuszku:-) gdyby bardzo bolało to pobiegnij to sprawdzic do gina. ale już obiecałaś się nie denerwować więc weź głęboki oddech, uśmiechnij się i bądź spokojna niemal jak mnich;-)
Słoneczko bardzo dobrze,że tak do tego podchodzisz tak będzie lepiej dla Twojej psychiki.nowa nadzieja i nowa szansa.pomyśl sobie,że to po prostu byłby zły czas dla Twojej fasolki dlatego nie przyszła.przyjdzie na pewno, kiedy poczuje, że już może i na pewno kiedyś się uda.i Zuzia będzie miała rodzeństwo kochana.
Witaj
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kurna,sexiku mi się chce na maxa,a tu leci ze mnie,jak z wodospadu,aaaaaaaa!
Bzyku bzyku chcę - @ idź już precz! ;-)
hej słonkoWitaj
niech wodospad wraca tam gdzie jego miejsce a Tobie da się pobzykać kochana ja też tak mam jak dostaje @ to mam strasznnnnnąąąąąą ochotę a mój M się denerwuje, że go kuszę jak i tak nic z tegoKurna,sexiku mi się chce na maxa,a tu leci ze mnie,jak z wodospadu,aaaaaaaa!
Tosia nie prorokuj.czekaj grzecznie na dalszy rozwój wydarzeń.ale na razie cicho sza;-) cieszy mnie tylko to, że humor Ci się poprawił kochanie:-)
Kochana ja dokładnie tak samo się czułam w zeszłym cyklu więc to wiecej niż pewne że @ zawita szkoda myślałam że może HSg coś pomoże ;-)
Słonko po pierwsze jeszcze nic nie wiadomo po drugie jak nie pomogło w tym cyklu to może będą efekty w następnym będę trzymała kciuki Tosiuniu. teraz muszę zmykać karmić Julkę ale po południu znów wpadnę już wiem, że @ mi się spóźni bo nic mnie nie boli.szlag.nie lubię takich akcji:/ buziakiKochana ja dokładnie tak samo się czułam w zeszłym cyklu więc to wiecej niż pewne że @ zawita szkoda myślałam że może HSg coś pomoże ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja właśnie spożyłam kolejną porcję tabletek uśmierzających ból,bo ok. 14 jadę z Zuzią po odbiór okularków,bo się Mamie nie chciało czekać godzinki w mieście. ;-)
Pranie się suszy na ogródku,zupka ugotowana,poodkurzane i podłogi umyte. Muszę usiąść na chwilę,co by mi tabletki zaczęły działać. ;-)
Pranie się suszy na ogródku,zupka ugotowana,poodkurzane i podłogi umyte. Muszę usiąść na chwilę,co by mi tabletki zaczęły działać. ;-)
Podziel się: