reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam Was kochane:)

Dzień dobry :-)

missiiiss a ja mam właśnie ochotę na słodkie...choć wcześniej nie jadłam, może od czasu do czasu, a teraz opakowania Schoko Bonsów to schodzą codziennie ;-)

Agutka jak u Ciebie kochana ?

Betusia powodzenia na dietce.

Wpadam tylko na chwilkę, bo dzisiaj w miarę zorganizowany dzień.
Życzę Wam cudownego dnia! Dzisiaj już piątek :-D
ja skarbie jadłam i słodkie i kwaśne i wszyscy mi mówili,że tak ładnie wyglądam, że na pewno będzie chłopak:-) i nawet jak na usg wychodziła dziewczynka to mówili,że to nie prawda;-) i jest Juleczka:-D jaki to był piękny czas....

Witam się piątkowo,

Poczytam sobie za chwile co u was kochane słychać :-)

NIestety u mnie objawy takie same jak w poprzednim cyklu - czyli na ciąże więc na 100% w ciązy nie jestem ;-) mam deja vue. Przynajmniej jestem do tego już przygotowana i się nie nakręcam :tak:
Mogę się powoli wpisywac na 18 cykl albo 17 juz nie wiem sama :-p

Miłego dnia kochane
Tosia nie prorokuj.czekaj grzecznie na dalszy rozwój wydarzeń.ale na razie cicho sza;-) cieszy mnie tylko to, że humor Ci się poprawił kochanie:-)

hej :)

o juz wiem na co mi ziola jeszcze pkmmogly !!!! jak nie pilam to zawsze testy owu wychodzily z 2 kreskami takimi troche bladszymi od kontrolnej jakbym miala podwyzszony progesteron a jak zaczelam pic ziola to nie bylo zadnej drugiej kreski w dni nieplodne :)

co do tego ze lekarze rok czekaja ja jak sie ostatnio staralam 5 miesiecy to i tak sklamalam gina ze juz sie prawie rok staram :p zeby zaczal cos od razu dzialac... moze lepiej oklamanowych ginow?? w ogole wtedy jak poszlam do niego w maju powiedzial ze teraz robi sie cieplo slonca wiecej i organizm lepiej pracuje bo wiecej slonca... nie bez przyczyny na biegunie gdy jest noc polarna kobiety tam zyjace maja problemy z cyklami. moj mowi ze slonce duzo daje swiatloogolnie daje zycie i u mnie sie sprawdzilo :) wiec mam nadzieje ze bedzie jak najcieplej i jak najwiecej slonca i szybciutko na wiosenke kiedy wszystko budzi sie do zycia i wasze fasolki s eobudza !!!:D i mam ndzieje ze moja w srodku tez ;)

w ogole to znow mnie wczoraj bolalo ale nie rbzuch tylko zoladek i jelita przy zoladku myslalam ze zdechne i czulam tylko takie bulgotanie okropne... jezuuu to byl koszmar 5 h si emeczylam :( ale ne i poszlam do szpitala polozniczego choc mam pod nosem bo znow by mi kiedys nagadali z eporonienie zagrazajace a kiedys w ogole nie bylo a oni bez zagladania mi gadali idioci nigdy tam juz nie pojde....
dzisiaj bede musiala jesc cos bardzo strawnego... kurcze ide dziiaj suknie mierzyc i musz eja targac... ona chyba z 5-6kg wazy :/

agutka jak tam sie sprawy maja ?:D
fasoleczka się skarbie układa, robi sobie miejsce, urządza domek stąd te bóle i niepokojące zachowania w brzuszku:-) gdyby bardzo bolało to pobiegnij to sprawdzic do gina. ale już obiecałaś się nie denerwować więc weź głęboki oddech, uśmiechnij się i bądź spokojna niemal jak mnich;-)

Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka :cool2:),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. :no: ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...
Słoneczko bardzo dobrze,że tak do tego podchodzisz:tak: tak będzie lepiej dla Twojej psychiki.nowa nadzieja i nowa szansa.pomyśl sobie,że to po prostu byłby zły czas dla Twojej fasolki dlatego nie przyszła.przyjdzie na pewno, kiedy poczuje, że już może:tak: i na pewno kiedyś się uda.i Zuzia będzie miała rodzeństwo kochana.

Życzę Wam również miłego dnia kochane:-)

Ja czekam na @. mam nadzieję,że się nie spóźni bo karę jej dam normalnie:-D brzuch mam ogromny, także niech nadchodzi to mi to wszystko spadnie;-) mój brzuszek może być ogromny tylko z fasolką w środeczku:tak: w tym nowym cyklu chcę naprawdę molestować Mężusia dzień w dzień:-) musi się nam w końcu udać.

Witam Was kochane:)

ja skarbie jadłam i słodkie i kwaśne i wszyscy mi mówili,że tak ładnie wyglądam, że na pewno będzie chłopak:-) i nawet jak na usg wychodziła dziewczynka to mówili,że to nie prawda;-) i jest Juleczka:-D jaki to był piękny czas....

Tosia nie prorokuj.czekaj grzecznie na dalszy rozwój wydarzeń.ale na razie cicho sza;-) cieszy mnie tylko to, że humor Ci się poprawił kochanie:-)

fasoleczka się skarbie układa, robi sobie miejsce, urządza domek stąd te bóle i niepokojące zachowania w brzuszku:-) gdyby bardzo bolało to pobiegnij to sprawdzic do gina. ale już obiecałaś się nie denerwować więc weź głęboki oddech, uśmiechnij się i bądź spokojna niemal jak mnich;-)

Słoneczko bardzo dobrze,że tak do tego podchodzisz:tak: tak będzie lepiej dla Twojej psychiki.nowa nadzieja i nowa szansa.pomyśl sobie,że to po prostu byłby zły czas dla Twojej fasolki dlatego nie przyszła.przyjdzie na pewno, kiedy poczuje, że już może:tak: i na pewno kiedyś się uda.i Zuzia będzie miała rodzeństwo kochana.

Życzę Wam również miłego dnia kochane:-)

Ja czekam na @. mam nadzieję,że się nie spóźni bo karę jej dam normalnie:-D brzuch mam ogromny, także niech nadchodzi to mi to wszystko spadnie;-) mój brzuszek może być ogromny tylko z fasolką w środeczku:tak: w tym nowym cyklu chcę naprawdę molestować Mężusia dzień w dzień:-) musi się nam w końcu udać.

Witaj :)

hej słonko:)

Kurna,sexiku mi się chce na maxa,a tu leci ze mnie,jak z wodospadu,aaaaaaaa!

Bzyku bzyku chcę - @ idź już precz! :-p :-D ;-) :laugh2:
niech wodospad wraca tam gdzie jego miejsce a Tobie da się pobzykać kochana:D ja też tak mam jak dostaje @ to mam strasznnnnnąąąąąą ochotę a mój M się denerwuje, że go kuszę jak i tak nic z tego:p

Kochana ja dokładnie tak samo się czułam w zeszłym cyklu więc to wiecej niż pewne że @ zawita szkoda myślałam że może HSg coś pomoże ;-)
Słonko po pierwsze jeszcze nic nie wiadomo;) po drugie jak nie pomogło w tym cyklu to może będą efekty w następnym:) będę trzymała kciuki Tosiuniu. teraz muszę zmykać karmić Julkę ale po południu znów wpadnę:) już wiem, że @ mi się spóźni bo nic mnie nie boli.szlag.nie lubię takich akcji:/ buziaki

reklama
A ja właśnie spożyłam kolejną porcję tabletek uśmierzających ból,bo ok. 14 jadę z Zuzią po odbiór okularków,bo się Mamie nie chciało czekać godzinki w mieście. ;-) :-p

Pranie się suszy na ogródku,zupka ugotowana,poodkurzane i podłogi umyte. Muszę usiąść na chwilę,co by mi tabletki zaczęły działać. ;-)

Do góry