reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powiem Wam,że ja się bałam tego rozczarowania w tym cyklu. Bo przecież tyle dni mi się jeszcze nie spóźniała... Ale sama się zdziwiłam,że tak "gładko" poszło. ;-)
G. był jednak zasmucony bardzo... Uhm. :-(

No,ale starać się będziemy. :tak: Co widać po napisie na suwaczku. :cool2:

reklama
Powiem Wam,że ja się bałam tego rozczarowania w tym cyklu. Bo przecież tyle dni mi się jeszcze nie spóźniała... Ale sama się zdziwiłam,że tak "gładko" poszło. ;-)

pięknie to nazwałaś hehe :-)

jak mi się @ spóźniała kiedyś 4 dni to mój też zadowolony(tak pocichu żeby nie zapeszyć) a tu potem zonk ale na pewno szybciej się oswoił z @ niż ja bo ja 2 dni rozpaczałam że zrobiła nadzieję i przylazła

Najgorsze są właśnie chyba takie spóźniające się @. Bo narobią nadzieji i potem jest przykro.

Muszę sobie drugą kawkę zrobić bo zaraz zasnę na siedząco, a pasuje mi się już zbierać pomału.

a ja sobie espumisan musze wziac bo nzow pomalu cos mnie beirze :/ zjadlam platki z mlekiem zeby tak lzej a nie bulki z serem ... ja na jelita jeszcz elen mielony pije. kurde ciaza w mierwszym trymestrze to masakra jakas :/

missiiiss ja myślałam ze u mnie jest czasami źle, ale widzę że moja ciąża w porównaniu do Twojej to w sumie jest bezproblemowa.
Minie ten I trymestr i już nie będzie Cię mordować.

Miss,tylko mleko nie jest lekkie - niestety...

Ja właśnie wstawiłam obiadek i trochę ogarnę dom. Brzuch mi dokucza i nie mam siły zbytnio,ale chociaż odkurzyć by wypadało. :sorry2:
Zuzia się szykuje i jedzie z moją Mamą do tego optyka naprawi okularki. Ja nie dam rady z tym bólem. :baffled:

reklama
Miss,tylko mleko nie jest lekkie - niestety...

Ja właśnie wstawiłam obiadek i trochę ogarnę dom. Brzuch mi dokucza i nie mam siły zbytnio,ale chociaż odkurzyć by wypadało. :sorry2:
Zuzia się szykuje i jedzie z moją Mamą do tego optyka naprawi okularki. Ja nie dam rady z tym bólem. :baffled:

mnie też boli brzusio :-(

Agutka a brałas coś przeciwbólowego ???

Do góry