reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
juz mi sie nawet odechciewa codziennie pic tych ziolek pije codziennie a owu na wykresie niewidac :-( na mnie one chyba niedzialaja :-(

juz mi sie nawet odechciewa codziennie pic tych ziolek pije codziennie a owu na wykresie niewidac :-( na mnie one chyba niedzialaja :-(
a ja nawet tak się zastanawiałam że pęcherzyk po nich był ale niby taki inny więc to krwawienie chyba może od niego było tylko że bym dostała w sobotę raczej okres a tak kicha nawet nie wiem już jak liczyć i kiedy się jej spodziewać

zabka a moze zmien na inne?? na bocianie c`ytalam ze jedna jedne pila pol roku zaczela pic inne i zaciazyla w tym cyklu z innymi :)

u mnie dupek kosztuje 45 zl niecale... lutka jest tansza ale dowcipnej np nie znosze a pod jezykowa moglabym brac ale jak beda mdlosci to sie nie da jej ssac tzn pod jezyk dawac bleee... :/ lutka z 4 zl kosztuje.

jezu zaraz umre tak narzekalam zeza dobrze sie czuj ei jak pospapal i sie obudzilam to tak mnie je***e pachwiny zaczely bolec ze szok !!! no ale nareszcie sie tam zaczyna rozciagac i osnac ...

ciekawe czy w drugiej ciazy brzuch szybciej rosnie... ja i tak mam ciazowy po porodzie jescze

lolop widzę że ci się pogmatwało w cyklu :/
żabka a ty myślisz że te ziółka coś ci pomoga? ja pamietam na początku jak zaczełam sie starać też piłam różne specyfiki ale to dla mnie było tylko wywalanie kasy w błoto i zrezygnowałam. Sobie pomyślałam że z synem żadnych ziół nic nie piłam nie brałam a zaszłam wiec nie ma co przesadzać...
teraz pełen luz.

zabka a moze zmien na inne?? na bocianie c`ytalam ze jedna jedne pila pol roku zaczela pic inne i zaciazyla w tym cyklu z innymi :)

u mnie dupek kosztuje 45 zl niecale... lutka jest tansza ale dowcipnej np nie znosze a pod jezykowa moglabym brac ale jak beda mdlosci to sie nie da jej ssac tzn pod jezyk dawac bleee... :/ lutka z 4 zl kosztuje.

jezu zaraz umre tak narzekalam zeza dobrze sie czuj ei jak pospapal i sie obudzilam to tak mnie je***e pachwiny zaczely bolec ze szok !!! no ale nareszcie sie tam zaczyna rozciagac i osnac ...

ciekawe czy w drugiej ciazy brzuch szybciej rosnie... ja i tak mam ciazowy po porodzie jescze
no szybciej rośnie tylko niby się szybciej gubi te kilogramy- tak słyszałam od koleżanek które przytyły w ciąży po 30 kg

lolop widzę że ci się pogmatwało w cyklu :/
żabka a ty myślisz że te ziółka coś ci pomoga? ja pamietam na początku jak zaczełam sie starać też piłam różne specyfiki ale to dla mnie było tylko wywalanie kasy w błoto i zrezygnowałam. Sobie pomyślałam że z synem żadnych ziół nic nie piłam nie brałam a zaszłam wiec nie ma co przesadzać...
teraz pełen luz.
kinga strasznie mi się pomieszało tam i gdybam i czekam na @ bo muszę brać leki bo pod koniec kwietnia idę na insem. jak będzie wszystko ok
Twój synek ma super datę dzisiaj

RZeczywiście drogie te leki ale jak mają pomóc to trzeba brać:tak::tak:
Ja nie wiem może naiwna jestem ale jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona na fasolinkę .chyba potrzebuję wiadra zimnej wody:tak:bo znowu sobie nadzieje robie

reklama
Do góry