reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

RZeczywiście drogie te leki ale jak mają pomóc to trzeba brać:tak::tak:
Ja nie wiem może naiwna jestem ale jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona na fasolinkę .chyba potrzebuję wiadra zimnej wody:tak:bo znowu sobie nadzieje robie
czemu bądź optymistką
ja od lezenia to pewnie przytyje z 50 :/ nie no trzeba si epilnowac.. ale ju z mam nosa ze znow chlopiec bo odrzucilo mnie od slodkiego :)
a ja ze synem apetyt na słodkie miałam- zresztą ja pochłaniałam wszystko co wpadło mi w ręce i było zjadliwe

reklama
dziewczyny żegnam się bo padam ze zmęczenia nalatałam się dzisiaj po mieście i jeszcze nic nie kupiłam takiej hecy to już długo u mnie nie było
dobrej nocki

a ja jak mowia rozne dziwne zabobony ze na kwasne to na chlopca i tak mialam wic pewnie teraz tez tak bedzie ale to i dobrze bo jakbym slodkie wpierdzielala to to koszmar by byl :/

izus trzeba byc dobrej mysli ipozytywnie nastawionym masz racje nie rezygnuj z tego bo widzisz np jak ja sie zamartwiam a wolalabym byc optymistjka ale zwyczajnie si eboje ze znow mnie los skrzywdzi :/

kinga strasznie mi się pomieszało tam i gdybam i czekam na @ bo muszę brać leki bo pod koniec kwietnia idę na insem. jak będzie wszystko ok
Twój synek ma super datę dzisiaj
życzę ci z całego serca aby było okej! i na pewno bedzie!
ja musze sie wybrać w końcu do gina na badania porządne. ile można się starać o dziecko no..... :///

jakie testy owu czy ciążowe?

Ciążowe ale zastanawiam sie nad owu?bo jeszcze nigdy ich nie robiłam.
Kurczę najgorzej jest jak się chce żeby ta wredota przylajzła a ona sie ociąga.ALE MAM NADZIEJĘ ŻE DO CIEBIE NIE PRZYJDZIE I ZE FASOLKA BĘDZIE. Tak jak u nas Wszystkich

Ja miałam w ciąży luteinę pod język i nie mogłam jej brac bo nie mogłam znieść jej smaku bleeeeee i wymiotowałam po niej .Do dzis czuję jej smak bleeeeee.

jakie testy owu czy ciążowe?
ciazowe
zabka a moze zmien na inne?? na bocianie c`ytalam ze jedna jedne pila pol roku zaczela pic inne i zaciazyla w tym cyklu z innymi :)

u mnie dupek kosztuje 45 zl niecale... lutka jest tansza ale dowcipnej np nie znosze a pod jezykowa moglabym brac ale jak beda mdlosci to sie nie da jej ssac tzn pod jezyk dawac bleee... :/ lutka z 4 zl kosztuje.

jezu zaraz umre tak narzekalam zeza dobrze sie czuj ei jak pospapal i sie obudzilam to tak mnie je***e pachwiny zaczely bolec ze szok !!! no ale nareszcie sie tam zaczyna rozciagac i osnac ...

ciekawe czy w drugiej ciazy brzuch szybciej rosnie... ja i tak mam ciazowy po porodzie jescze
no jedynie na 1 bym mogla zmienic i pic caly cykl niewiem zobacze jeszcze dzis mi sie nieche ich pic chyba dzis sobie daruje
lolop widzę że ci się pogmatwało w cyklu :/
żabka a ty myślisz że te ziółka coś ci pomoga? ja pamietam na początku jak zaczełam sie starać też piłam różne specyfiki ale to dla mnie było tylko wywalanie kasy w błoto i zrezygnowałam. Sobie pomyślałam że z synem żadnych ziół nic nie piłam nie brałam a zaszłam wiec nie ma co przesadzać...
teraz pełen luz.
niewiem mialam nadzieje ze pomoga bo po tabsach to niewiem co sie w srodku dzieje a gin zanim zacznie leczenia kazal czekac do roku bezowocnych staran i wtedy wezmie mnie na bazplodnosc wtorna :-( a ja chcialam zrobic cos co by mi pomoglo szybciej zajsc bez czekania az minie rok myslalam ze jak tylu paniom pomoglo to myslalam ze i mi pomoga

missiis a ty jakie pilas ziolka????

jak widzisz nie każdej kobiecie ziółka pomagają... każda z nas ma inny organizm i jest w innej sytuacji hormonalnej niestety.
życzę ci abyś nie musiała czekać długo na II kreseczki!

ja musze sie w końcu znowu wybrać na badania do ginekologa ale teraz porządne. Mineło juz troszke czasu od ostatniej wizyty :/
od 2009 roku marzę o drugim dziecku... :(

ja pilam nr 3 ale one na owumi nie pomogly tylko na endo na pewno troszke skrocily cykl tez bo mialam ddlllluuuuggiii :)
zabka pewnie odpusc sobie dzisiaj ja tez nie codziwnni pilam :) nie ma co sie zmuszac... u mnie bardziej na owu mial wplyw clo le pewnie ziola tez troche clo podrasowaly tak mi sie wydaje. zabka a moze clo ci przepisze??

reklama
a ja jak mowia rozne dziwne zabobony ze na kwasne to na chlopca i tak mialam wic pewnie teraz tez tak bedzie ale to i dobrze bo jakbym slodkie wpierdzielala to to koszmar by byl :/

izus trzeba byc dobrej mysli ipozytywnie nastawionym masz racje nie rezygnuj z tego bo widzisz np jak ja sie zamartwiam a wolalabym byc optymistjka ale zwyczajnie si eboje ze znow mnie los skrzywdzi :/

Po takich przeżyciach jakie miałas to też bym sie bardzo martwiła ale teraz będzie wszystko dobrze i trzeba tak myśleć i cieszyć się fasolinką bo ciąża jest najwspanialszym przeżyciem dla kobiety.

Do góry