reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

RZeczywiście drogie te leki ale jak mają pomóc to trzeba brać:tak::tak:
Ja nie wiem może naiwna jestem ale jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona na fasolinkę .chyba potrzebuję wiadra zimnej wody:tak:bo znowu sobie nadzieje robie
czemu bądź optymistką
ja od lezenia to pewnie przytyje z 50 :/ nie no trzeba si epilnowac.. ale ju z mam nosa ze znow chlopiec bo odrzucilo mnie od slodkiego :)
a ja ze synem apetyt na słodkie miałam- zresztą ja pochłaniałam wszystko co wpadło mi w ręce i było zjadliwe

reklama
dziewczyny żegnam się bo padam ze zmęczenia nalatałam się dzisiaj po mieście i jeszcze nic nie kupiłam takiej hecy to już długo u mnie nie było
dobrej nocki

a ja jak mowia rozne dziwne zabobony ze na kwasne to na chlopca i tak mialam wic pewnie teraz tez tak bedzie ale to i dobrze bo jakbym slodkie wpierdzielala to to koszmar by byl :/

izus trzeba byc dobrej mysli ipozytywnie nastawionym masz racje nie rezygnuj z tego bo widzisz np jak ja sie zamartwiam a wolalabym byc optymistjka ale zwyczajnie si eboje ze znow mnie los skrzywdzi :/

kinga strasznie mi się pomieszało tam i gdybam i czekam na @ bo muszę brać leki bo pod koniec kwietnia idę na insem. jak będzie wszystko ok
Twój synek ma super datę dzisiaj
życzę ci z całego serca aby było okej! i na pewno bedzie!
ja musze sie wybrać w końcu do gina na badania porządne. ile można się starać o dziecko no..... :///

jakie testy owu czy ciążowe?

Ciążowe ale zastanawiam sie nad owu?bo jeszcze nigdy ich nie robiłam.
Kurczę najgorzej jest jak się chce żeby ta wredota przylajzła a ona sie ociąga.ALE MAM NADZIEJĘ ŻE DO CIEBIE NIE PRZYJDZIE I ZE FASOLKA BĘDZIE. Tak jak u nas Wszystkich

Ja miałam w ciąży luteinę pod język i nie mogłam jej brac bo nie mogłam znieść jej smaku bleeeeee i wymiotowałam po niej .Do dzis czuję jej smak bleeeeee.

jakie testy owu czy ciążowe?
ciazowe
zabka a moze zmien na inne?? na bocianie c`ytalam ze jedna jedne pila pol roku zaczela pic inne i zaciazyla w tym cyklu z innymi :)

u mnie dupek kosztuje 45 zl niecale... lutka jest tansza ale dowcipnej np nie znosze a pod jezykowa moglabym brac ale jak beda mdlosci to sie nie da jej ssac tzn pod jezyk dawac bleee... :/ lutka z 4 zl kosztuje.

jezu zaraz umre tak narzekalam zeza dobrze sie czuj ei jak pospapal i sie obudzilam to tak mnie je***e pachwiny zaczely bolec ze szok !!! no ale nareszcie sie tam zaczyna rozciagac i osnac ...

ciekawe czy w drugiej ciazy brzuch szybciej rosnie... ja i tak mam ciazowy po porodzie jescze
no jedynie na 1 bym mogla zmienic i pic caly cykl niewiem zobacze jeszcze dzis mi sie nieche ich pic chyba dzis sobie daruje
lolop widzę że ci się pogmatwało w cyklu :/
żabka a ty myślisz że te ziółka coś ci pomoga? ja pamietam na początku jak zaczełam sie starać też piłam różne specyfiki ale to dla mnie było tylko wywalanie kasy w błoto i zrezygnowałam. Sobie pomyślałam że z synem żadnych ziół nic nie piłam nie brałam a zaszłam wiec nie ma co przesadzać...
teraz pełen luz.
niewiem mialam nadzieje ze pomoga bo po tabsach to niewiem co sie w srodku dzieje a gin zanim zacznie leczenia kazal czekac do roku bezowocnych staran i wtedy wezmie mnie na bazplodnosc wtorna :-( a ja chcialam zrobic cos co by mi pomoglo szybciej zajsc bez czekania az minie rok myslalam ze jak tylu paniom pomoglo to myslalam ze i mi pomoga

missiis a ty jakie pilas ziolka????

jak widzisz nie każdej kobiecie ziółka pomagają... każda z nas ma inny organizm i jest w innej sytuacji hormonalnej niestety.
życzę ci abyś nie musiała czekać długo na II kreseczki!

ja musze sie w końcu znowu wybrać na badania do ginekologa ale teraz porządne. Mineło juz troszke czasu od ostatniej wizyty :/
od 2009 roku marzę o drugim dziecku... :(

ja pilam nr 3 ale one na owumi nie pomogly tylko na endo na pewno troszke skrocily cykl tez bo mialam ddlllluuuuggiii :)
zabka pewnie odpusc sobie dzisiaj ja tez nie codziwnni pilam :) nie ma co sie zmuszac... u mnie bardziej na owu mial wplyw clo le pewnie ziola tez troche clo podrasowaly tak mi sie wydaje. zabka a moze clo ci przepisze??

reklama
a ja jak mowia rozne dziwne zabobony ze na kwasne to na chlopca i tak mialam wic pewnie teraz tez tak bedzie ale to i dobrze bo jakbym slodkie wpierdzielala to to koszmar by byl :/

izus trzeba byc dobrej mysli ipozytywnie nastawionym masz racje nie rezygnuj z tego bo widzisz np jak ja sie zamartwiam a wolalabym byc optymistjka ale zwyczajnie si eboje ze znow mnie los skrzywdzi :/

Po takich przeżyciach jakie miałas to też bym sie bardzo martwiła ale teraz będzie wszystko dobrze i trzeba tak myśleć i cieszyć się fasolinką bo ciąża jest najwspanialszym przeżyciem dla kobiety.

Do góry