no pewniea co chca zamknac nam watek
no nie gadaj nie damy sie zamknac najwyzej cosik dopiszemy jakby co w tytule
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pewniea co chca zamknac nam watek
to pewnie wasza sprawka ze jest az 350:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)
Witam wszystkie ponownie :-)
Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg- według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!
dziewczyny a tu na tym wąteczku są jeszcze dziewczyny które mogą zostać mamą2010???
no nie gadaj nie damy sie zamknac najwyzej cosik dopiszemy jakby co w tytule![]()
np.: Staranka by zostać mamą FASOLKI 2010 :-)![]()
np.: Staranka by zostać mamą FASOLKI 2010 :-)![]()
Zafasolkowane w 2010![]()
no i tak ma być, zostań z nami:-)ja tak napisalam poniewaz juz sie nie tycze tego watku no ale jako nie moge was tez opuscic jakos przykro mi,nawiazalam znajomosci z wami jestescie naprawde mile kolezanki dziekuje
kochana bardzo się cieszę!!!!!!! gratulacje!!!!!! no widzisz wszystko w porząsiu, ciesz się skarbie, już wszystko będzie dobrzeto pewnie wasza sprawka ze jest az 350:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)
daje znaki,żebyś przypadkiem o nim nie zapomniała;-) to bardzo fajnie,że czujesz się dobrze oby tak dalej słoneczko:-)tosiulka bardzo mi przykro. Wiem co możesz teraz przeżywać... wypłacz się ile trzeba i wracaj do sił! Pamiętaj że po sytuacji beznadziejnej zawsze później uśmiecha się do nas dobry los.
Na pewno będziesz jeszcze mamusią. Życzę Ci tego z całego serca!
Jak masz ochotę to możesz odwiedzić wątek Ciąża po poronieniu na BB . Mnie pomogło w tych najgorszych chwilach.
missiiss piękny przyrost !!! GRATULUJĘ!!! Teraz już masz być spokojna! Bo widzisz że dzidziuś pięknie się rozwija.
Lenka dziękuję. Dzisiaj czuję się świetnie. Choć dzidziuś chwilami daje się we znaki po prawej stronie :-)
serdeczne gratulacje!Witam wszystkie ponownie :-)
Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg- według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!
:-)Witam popołudniową porą ;-)
już wróciłamjestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)
owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę lekówtzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)
jak to nie pomoże to chyba załamka totalnamiałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika
no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie![]()
a na co to ???