reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kochane moje :) nareszcie mnie widzicie cala promienna :) tzn czytacie :p

bete mialam 362 bo maz mi powiedzial pirazy drzwi ale juz widze wynik juz dostalam zaswiadczenie do pracy :) dlatego dzisiaj wrocilam po 8h :)
poszlam z mezulkiem na obiadek i teraz odpoczywam :) chyba od maja ide na l4 ...

doraj gratylacje :D ja tez jestem grudniowka :) ale kalku mi wyliczyl na 24g a moj gin na 19 :)

Witam sie i ja popołudniowo :)
2 dzien dietki wlasnie po kolacji ;) - jogurt duzy i 1 plasterek szyneczki mmmm pycha jeszcze sie nigdy tak nie delektowalam ;)
zaraz nadrobie Was :)
a co tam u Was????
trzymam kciuki za dietke :-D
gratuluje!!!!!! super ja tez bym tyle testów zrobila hehehe tak pozytywnie Ci zazdroszcze :) to duzo zdrowka dwojeczce zycze( a moze trojeczce ;) )

jednak to ta cholerna psychika tak dziala....

super gratki
i ja tez lapie fluidki na nastepny miesiac bo teraz slomiana wdowa jestem ;) do 30 kwietnia....

no ja tez powinnam ale nie ma szans nie ma mowy nawet imo ze rzadko tu zagladam ale czuje sie mimo wszystko z Wami zwiazana :)

o matko szczescie ze szklo jej nie zranilo ..... najlepiej na takie upadki albo uderzenia to przykladac zamrozone miesko a potem bialkiem smarowac to nie ma guza- sprawdzilam na siostrze jak byla mala i okno spadlo jej na glowke oj co ja wtedy przezylam to szkoda gadac....
ucaluj Zuzinke ode mnie w jej male kochane czuleczko :) bidulka kochana "ciocia" Becia tula mocno i posyla buziaki :)

Kochana smutno ale nie daj sie bądz dzielna- moja znajoma tez tak miala i potem jej sie udalo takze tulam mocno!!!!!!!!!!
kochana niewolno niczym zimnym przyciskac bo sie krwiak moze zrobic lepiej niech guz wyjdzie niz ma sie dociskac czyms zimnym imialby sie krwiak zrobic tak robily babcie ale teraz lekarze zabraniaja
znow nie ma nikogo :)

Żabko śliczne butki :)
dziekuje dzis byl pierwszy sparerek w nich bo trzeba je troszke rozchodzic bo nowe to jeszcze sztywnawe sa :-D
:-)Witam popołudniową porą ;-)

już wróciłam :tak:jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)

owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków :-D tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)

jak to nie pomoże to chyba załamka totalna :sorry: miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika:tak:

no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie :)
no to teraz fasolka juz czeka w kolejce do ciebie napewno :-)

bete mialam 362 bo maz mi powiedzial pirazy drzwi ale juz widze wynik juz dostalam zaswiadczenie do pracy :) dlatego dzisiaj wrocilam po 8h :)
poszlam z mezulkiem na obiadek i teraz odpoczywam :) chyba od maja ide na l4 ...

doraj gratylacje :D ja tez jestem grudniowka :) ale kalku mi wyliczyl na 24g a moj gin na 19 :)
nareszcie!!!!! :-D no teraz odpoczywaj a od maja na zwolnienie nalezy ci sie wkoncu :-)

mississ ma 2 pytanka :sorry:
1- jak dlugo uczylas sie grac na gitarze zanim malo wiele sienauczylas :sorry:
2-jakie ty ziolka pilas bo moje chyba niedzialaja :-:)zawstydzona/y:

reklama
no ja właśnie czytałam i też nic nie było tylko jakieś stany reumatoidalne i przeszczepy etc nic o ciąży :no: a już wzięłam jedną :sorry:
bedzie dobrze tak jak napisalam lekarze sie znaja :)

jeszcze raz gratuluje :) ale fajowo :)
trzymam kciuki za dietke :-D

kochana niewolno niczym zimnym przyciskac bo sie krwiak moze zrobic lepiej niech guz wyjdzie niz ma sie dociskac czyms zimnym imialby sie krwiak zrobic tak robily babcie ale teraz lekarze zabraniaja

dziekuje dzis byl pierwszy sparerek w nich bo trzeba je troszke rozchodzic bo nowe to jeszcze sztywnawe sa :-D

no to teraz fasolka juz czeka w kolejce do ciebie napewno :-)

nareszcie!!!!! :-D no teraz odpoczywaj a od maja na zwolnienie nalezy ci sie wkoncu :-)

dzieki musze wytrwac :)

co do pokladow zamrozonym mieskiem to to zawsze dziala i zadnych krwiakow nie widzialam- to na prawde dziala sprawdzone wiele razy tylkoz e przykladanie trzeba zaczac od razu jak tylko sie uderzysz bo potem to siniaki i tak wychodza a potem bialkiem jajka - na prawde dziala - ja stosuje i sotsowac bede :):) po pomaga

ja jak kupuje to rzucam na łożko- chwilke poleza ... aby sie dobrze chodzilo- taki zabobon hehehe

Do góry