reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc wszystkim wpadlam tylko nachwile aby wam powiedziec ze malpa@ przyszla z strasznymi bolami od 5 rano sie zwijam z bolow!noi juz do tego watku nie naleze musze przejsc do staraczek 2011 milo mi bylo z wami!zegnam

reklama
palissa przykro mi :-( ale nie musisz zmieniać wątku...

Strasznie tu dzisiaj małpowo...ale już chyba wystarczy. Teraz czas na jakieś fasolki.

Brzuch mnie pobolewa lekko,ale wzięłam no-spę i przechodzi powoli...

Agutka a nie korci Cię żeby jeszcze raz przetestować ?

Korci. :sorry:
Jak do jutra się nie pojawi,to rano zatestuję. Ale boję się rozczarowania. :-(
Tak bardzo bym chciała ujrzeć II... Bardzo bardzo bardzo!!!

czesc wszystkim wpadlam tylko nachwile aby wam powiedziec ze malpa@ przyszla z strasznymi bolami od 5 rano sie zwijam z bolow!noi juz do tego watku nie naleze musze przejsc do staraczek 2011 milo mi bylo z wami!zegnam

Nigdzie nie odchodź,bo mamą zostaje się w momencie,kiedy w brzusiu pojawia się fasolka! A rok się jeszcze nie skończył. ;-)

;-)OK lecę się szykować powoli bo się nie wyrobię na 10:00 :-D

Proszę trzymajcie mocno &&&&&& :-)

&&&&&&&&&! :-)

batonik zaciśnięte bardzo mocno &&& koniecznie daj znać po wizycie.

Agutka no to oby @ nie przylazła i się jutro II krechy pojawiły :-)

Kurcze,muszę jechać do miasta,a zrobiło mi się teraz tak strasznie słabo. Ręce mi się trzęsą,a dodatkowo mnie ... muli! :szok:
HuH,emocje dają się we znaki.

Słuchajcie,a gdyby mi się udało... To,czy nic się nie stanie jak będę brała magnez z wit.B6? :sorry2:

reklama
Do góry