no nie wiem czekam na @ bo wynik progesterony beznadziejny mam![]()
Myslę ze ok , mowi ze test był łatwy no zobaczymy 26-04 beda wyniki
a co u ciebie kochana ?
reklama
no nie wiem czekam na @ bo wynik progesterony beznadziejny mam
ale bedzie dobrze , musi byc
kurcze jakie to wszystko popoprane
ja jakos sie dzwignełam znowu ale... e szkoda sie nakrecac
Mysza84
Fanka BB :)
eloo myszka![]()
co tam u ciebie jak sie czujecie![]()
A dziękujemy :-) zmiennie...dzisiaj gorszy dzień, ale takich na szczęście jest niewiele.
a ... może....ale bedzie dobrze , musi byc
kurcze jakie to wszystko popoprane
ja jakos sie dzwignełam znowu ale... e szkoda sie nakrecac
A dziękujemy :-) zmiennie...dzisiaj gorszy dzień, ale takich na szczęście jest niewiele.
to najwazniejsze ze wszystko OK
spoko kochana ja tez na swoja bym wszystkie mozliwe zle rzeczy powiedziala ze nawet slownictwa by zabraklo i na tescia to samota pierwsz werjsa mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!no ale czego sie nie robi dla ukochanego,ja tez jestem przeciwna tesciowa mam zyjemy razem tescia nie poznalam wogole zmarl 17 lat temu ,ale teciowa to dobra jak narazie jest sprzata opsesje ma,no ale jak by jej nie bylo lepiej by bylo!wiem ze nie dobrze tak mowic no ale prawda!puki co to mi sprzata nie wpieprza sie do spraw naszych nawet do mojego pokoju,narazie jest super juz 6 lat zyjemy,,rok po slubie, ok ja dalej czekam na 15@ a ty kiedy@?
salfazinKobietki jak się nazywają te witaminki dla facetów na żołnierzyki ?
kochane powinnysmy zrobic temat TESCIOWA PRZYCZYNA NIEZAFASOLKOWANIA hihihi ze przez te nerwy z nimi niezachodzimy;-) i wtedy Ty spokojnie zafasolkujesz bez presji otoczenia;-):-)
moja teściowa sobie w święta wymyśliła że mój R zawiezie ich na imprezę bo byli zaproszeni i oczywiście pojedzie tam jako kierowca bo jego chrzestna ma urodziny to przy okazji złoży jej życzenia
po pierwsze jakby nie mógł tego zrobić telefonicznie, po drugie oprócz mojego R jest jeszcze dwóch jego braci którzy mogliby to zrobić bo nie mają jeszcze swoich rodzin i mieszkają z nimimiałam mega wk****wa
![]()
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
oj kochana tak to ja bym napewno sie niezgodzila ich auto to niech oni oplacaja i kupoja paliwo i niech prawko sobie zrobia a nie ze wy sobie odbieracie zeby im cos oplacac a jak sie dziecko pojawi to co dziecku nic niekupicie bo paliwo im trzeba bedzie kupic albo ubezpieczenie oplacicu nas jest taki sam problem z autem które kupili sobie rodzice R chociaż nie mają prawka i on stoi w garażu a jak potrzebują jechać to R ich wszędzie musi wozić i na domiar złego opłacamy w całości to auto nawet je tankujemy a brat mojego R korzysta do woli i nie dorzucił się ani razu ai grosza nawet nie zapytał jakby tak musiało byća jak przyszło płacić ubezpieczenie to miał najwięcej do powiedzenia w jakiej firmie mamy je ubezp
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
moj to taki as ze jak cos dobrego zrobie i sie go pytam czy dobre to on zawsze mowi to samo "ZJADLIWE" ale potem bierze dokladki i podjada co chwile wiec widze ze dobre a potem czesto mowi kiedy znow to zrobie hihihiija taka bystra nie jestem znalazłam w necie;-)
podaję linka: Zupa pieczarkowa - Zupa, pieczarkowa
ale wyszła pierwsza klasa:-) mam nadzieję że zasmakuje mojemu R bo on się zawsze śmieje ze mnie że jestem taka kuchara
ale mówi że jak już coś zrobię to dobrego ;-):-)
kochana bo grzyby sa ciezkie na zoladek wiem bo ja z moim rzoladkiem grzybow nie jem ale pieczarki czasem tak ale te lesne grzyby to dla mnie mordega na zoladekNo w sumie to zupy generalnie nie są jakieś skomplikowane. Zastanawiam się czy tylko pieczarki mi nie będą szkodzić bo w ubiegłym tygodniu ugotowałam grzybową i nie najlepiej się po niej czułam.
Mysza84
Fanka BB :)
kochana bo grzyby sa ciezkie na zoladek wiem bo ja z moim rzoladkiem grzybow nie jem ale pieczarki czasem tak ale te lesne grzyby to dla mnie mordega na zoladek
Wcześniej tak nie miałam i jakoś tak z rozpędu zjadłam i się później wieczorem mordowałam...
Okej moje kochane! Ja zmykam! Do jutra, bo pewnie już dzisiaj nie zglądne.
a ja zapraszam na devolay"e nadziewane z serkiem część z pieczarkami do tego pyszna suróweczka hm palce lizać też czekam na mojego M
pychotka
reklama
hej toska ktory dzien u ciebie dzis????kiedy termin testowania???pychotkaja w sumie to mam nie daleko
![]()
Podziel się: