reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej żabciu ja w tym cyklu nie testuje :) a @ powinna przyjśc 25 kwietnia ale nie przyjdzie chyba ;p hehehe
no to widze ze bobosexy mialysmy tak samo i podobny termin mamy :-) bo ja 27 kwietnia kurde te 2 tygodnie beda mi sie wlekly w nieskonczonosc :baffled:

ok spadammeza budzic do pracy wroce do was o 19:00 :tak:

Dziewczynki,nie nadrabiam,bo nie mam czasu. :sorry2:
Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką. :-D I latawiec. :-)
Z okna już prawie nic nie widać - tylko mury. :no: :-p

@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(

Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką. :-D I latawiec. :-)

@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(

a tam gadasz nie zawita i takiej wersji się trzymamy :-)

:D:D:D haha ale masz niedobrego meza :) a ja nie mam znajomych bo u mnie tylko praca i praca ...czasem sie wyskoczy z ludzmi z pracy ale to rzadko :)

u mnie to samo... eh... :-(

Chciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła... :no:

trzymam kciukaski :tak:

Agutka 3mam kciuki!!! musi być pozytyw
pozdrawiam was wszystkie które mnie znają i pamietają, mało sie udzielam ostatnio bo dużo w moim życiu się wydarzyło..

pozrawiam również :tak: a chociaż dobrego?? ;-)

Witajcie dziewczyny,
mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!
Pozdrwiam

ja radzę zrobić betę lub poczekać z 2-3 dni i brać Luteinę (jak będzie dzidzia to test wyjdzie wyraźniejszy za te parę dni i będzie pewne) :tak:

Dziewczyny,a mam pytanie z innej beczki.
Czy któraś z Was miała kiedyś w domu taki abażur - kulę papierową? Sprawdza się to?

ja mam :tak:1 niebieski (nie widać kurzu) i drugi na zmianę (jak dzidzi będzie) niebieski z Kubusiem Puchatkiem :-)

oj trzymam kcikasy &&&&
kochane serdecznie Wam dziękuje :) właśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj :) no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać :(

GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ja jutro @ dostanę i nie mogę się doczekać... :tak: Brzuch mi wywaliło (jakbym w 3 m-cu była) i źle się czuję... :cool:

Witam się znów;)
Tosia, Batonik nawet nie wiecie jak dobrze rozumiem Wasze problemy z teściowymi.ja jeżeli mam jakieś bardzo nerwowe dni, to zazwyczaj przez swoją wszechwiedzącą, najmądrzejszą na świecie, najlepiej wykształconą teściówkę:D:D:D masakra jakaś.
Agutka o jakiej Ty @ skarbie piszesz? jakieś omamy chyba masz;) nawet o tym nie myśl;)
Erba co słychać kochana?
Missiiss przestań szukać złych objawów bo się nakręcisz i wbijesz do głowy coś złego.nie wolno;)

Byłam u lekarza, już jestem prawie zdrowa, antybiotyk jeszcze 2 dni, także będzie ok. muszę się zmobilizować do nauki ale tak mi się nie chcę uczyć w taką pogodę:(

Cześć Wszyskim!!!!!!!!

Olkale Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Missiiss GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Agutka trzymam kciuki za fasolinkę!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&
Żabka to mamy prawie ten sam termin na @

izus dziekuje :)

jutro bete odbieram i powiem wam ze jakies mam straszne przeczucie cholera jasna :( nie krzyczcie tylko na mnie ale to takie ciezkie ze az jak bylam w realu to omijalam pulki z rzeczami dla dzieci :(... wiem ze owinnam sie radowac ale np dzisiaj w ogole mnie brzuch nie bolkal tylko troche mulio... ehh ja juz chce jutro juz chce do doktora zeby chociaz powiedzial czy jest endo bardzo grube i czy zwiastuje to ze tam sie zagniezdziala a nei gdzie indziej ... niech ten czas szybko leci !!!!

a ja wcinam i obzeram sie ptasim mleczkiem :) dogadzam sobie :)

reklama

co dzień od owu miałam takie wrażenie aż do 2-3 dni temu ustało mi z tym bólem podbrzusza jak na @
i 3 testy wyszły pozytywnie od czwartku a każdy kolejny jest bardziej widoczny, jutro mam wizytę u ginekologa i sie dowiem wszystkiego, temperatura dziś 18 dzień po owu 37,1 cały czas się utrzymuje :-)

agutka może jednak to jest fasolka trzeba mieć wiarę, oszczędzaj siebie bo z tego co piszesz na forum to jesteście w trakcie budowy

Do góry