hej toska ktory dzien u ciebie dzis????kiedy termin testowania???
hej żabciu ja w tym cyklu nie testuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej toska ktory dzien u ciebie dzis????kiedy termin testowania???
no to widze ze bobosexy mialysmy tak samo i podobny termin mamy :-) bo ja 27 kwietnia kurde te 2 tygodnie beda mi sie wlekly w nieskonczonoschej żabciu ja w tym cyklu nie testujea @ powinna przyjśc 25 kwietnia ale nie przyjdzie chyba ;p hehehe
Dziewczynki,nie nadrabiam,bo nie mam czasu.
Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką.I latawiec. :-)
Z okna już prawie nic nie widać - tylko mury.![]()
@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(
haha ale masz niedobrego meza
a ja nie mam znajomych bo u mnie tylko praca i praca ...czasem sie wyskoczy z ludzmi z pracy ale to rzadko
![]()
Chciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła...![]()
Agutka 3mam kciuki!!! musi być pozytyw
pozdrawiam was wszystkie które mnie znają i pamietają, mało sie udzielam ostatnio bo dużo w moim życiu się wydarzyło..
Witajcie dziewczyny,
mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!
Pozdrwiam
Dziewczyny,a mam pytanie z innej beczki.
Czy któraś z Was miała kiedyś w domu taki abażur - kulę papierową? Sprawdza się to?
oj trzymam kcikasy &&&&
kochane serdecznie Wam dziękujewłaśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj
no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać
![]()
Dziewczynki,nie nadrabiam,bo nie mam czasu.
Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką.I latawiec. :-)
Z okna już prawie nic nie widać - tylko mury.![]()
@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(