reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kurcze mnie wkurza to ze mam tylko na wiemaka ochote :/ kurde tak nie moze byc tyle zarcia w domu a ja nie mam na nic ochoty i to dziwne uczuce mulenia bbrrr :( ja juz chce 4miesiac chociaz!!!!! zeby t wsio przeszlo bo dpiero powoli sie rozkreca a ja wiem cobedzie a bu :(

elloooo dzieczyny !
Co tam nowego jakie newsy ??? Piszcie co tam słychac
nie było mnie troszku tutaj , nie mogłam sie pozbierac ale wierzcie mi ze codziennie o Was myslałam

ja tu poszlam w kimono a tu tyle stron naskrobalysci e!!! :) eee ja dzisiaj mam s]traszna ochote na grzybowa i kupilam knorr zupka chinska :Dhahaah borowy morowik czy na odwrot ;) zaraz w ogol chyba jade do mcdonalda ;P w ogole nie wiem na co mam ochote do jedzenia koszmar jakis wczesniej jadlam wlasnie a tu a tam a teraz fulll lodowka jak nigdy a mi sie nic nie chce z niej :/ ale wiesmaka takiego bym wciagnela :D
kochana wielkie gratki !!!!!!!!!!

zauwazyłam po suwaczku

elloooo dzieczyny !
Co tam nowego jakie newsy ??? Piszcie co tam słychac
nie było mnie troszku tutaj , nie mogłam sie pozbierac ale wierzcie mi ze codziennie o Was myslałam
wczoraj akurat o tobie myślałam
missiiss ma fasolkę agutka czeka na testa i może tośka niedługo da znać:)
jak córce poszedł angielski?

oj trzymam kcikasy &&&&

kochane serdecznie Wam dziękuje :) właśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj :) no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać :(

kochana wszystkiego naj naj :)

reklama
Do góry