reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To nasi panowie mają ten sam żart, ale mój zawsze wychwali jak już coś wkońcu zrobię.
Może jutro przetestuję tą pieczarkową. Zaraz zobaczę co tam w przepisie piszą.

to tak jak mój R bo my raczej nie gotujemy codziennie obiadków :tak: i sformułowanie "w końcu" też pada :-D:-D:-D

Mysza ona jest bardzo prosta jeśli ja sobie z nią poradziłam ;-):-D

to tak jak mój R bo my raczej nie gotujemy codziennie obiadków :tak: i sformułowanie "w końcu" też pada :-D:-D:-D

Mysza ona jest bardzo prosta jeśli ja sobie z nią poradziłam ;-):-D

Za to ja w kuchni to bym mogła siedzieć non stop i gotować. Lubie kombinować ciagle cos nowego z jedzonkiem. Ale jak czasem mam lenia i zrobie obiad typu-mrożona pizza to jest wielki foch tak się ten mój mężulek przyzwyczaił do dobrego żarełka :)

No w sumie to zupy generalnie nie są jakieś skomplikowane. Zastanawiam się czy tylko pieczarki mi nie będą szkodzić bo w ubiegłym tygodniu ugotowałam grzybową i nie najlepiej się po niej czułam.

ja tu poszlam w kimono a tu tyle stron naskrobalysci e!!! :) eee ja dzisiaj mam s]traszna ochote na grzybowa i kupilam knorr zupka chinska :Dhahaah borowy morowik czy na odwrot ;) zaraz w ogol chyba jade do mcdonalda ;P w ogole nie wiem na co mam ochote do jedzenia koszmar jakis wczesniej jadlam wlasnie a tu a tam a teraz fulll lodowka jak nigdy a mi sie nic nie chce z niej :/ ale wiesmaka takiego bym wciagnela :D

Teraz wychodzi co moje dziecko toleruje a czego nie...wiem że czosnek muszę omijać z daleka bo ostatnio umierałam.

A ja na dzisiejszy obiad wymyśliłam rissoto czekam tylko na W. jak wróci :-) będzie z pieczarkami więc zobaczymy czy mi nei zaszkodzą

a ja zapraszam na devolay"e nadziewane z serkiem część z pieczarkami do tego pyszna suróweczka hm palce lizać też czekam na mojego M

:-psame smakołyki na BB :tak:;-):-)

mój R właśnie dzwonił że jedzie z pracy i za 10 min będzie ;-) chwaliłam mu się że dziś ma na obiadek zupkę niespodziankę :-D:-D ciekawe czy mu zasmakuje :sorry:

jak zjemy obiadek to wybieram się do mojej chrześnicy zobaczyć jak skrzat rośnie i będę wieczorkiem :tak: ale na razie jeszcze zostanę troszkę :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Missiiss ale mi zrobiłaś ochotę ale na KFC :-) mniam...zinger...
Ale coś mi dzisiaj żołądek doskwiera więc lepiej nie będę ryzykować. Zrobię jedzonko w domku.
Zaraz tylko muszę iść na zakupki.

Do góry