reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

izus dziekuje :)

jutro bete odbieram i powiem wam ze jakies mam straszne przeczucie cholera jasna :( nie krzyczcie tylko na mnie ale to takie ciezkie ze az jak bylam w realu to omijalam pulki z rzeczami dla dzieci :(... wiem ze owinnam sie radowac ale np dzisiaj w ogole mnie brzuch nie bolkal tylko troche mulio... ehh ja juz chce jutro juz chce do doktora zeby chociaz powiedzial czy jest endo bardzo grube i czy zwiastuje to ze tam sie zagniezdziala a nei gdzie indziej ... niech ten czas szybko leci !!!!

a ja wcinam i obzeram sie ptasim mleczkiem :) dogadzam sobie :)

missiiss1301 ja jednak na betę nie poszłam, zadzwoniłam i zapisałam się jutro do lekarza niech on mi powie, niech potwierdzi że to ciąża i tak pewnie skieruje mnie na jakieś badania

ja właśnie pożarłam paluszki rybne :-D

reklama
ja ide jutro tez ale na bete poszlam bo jeszcze u mnie nie bedzi jutro widac dzidzia nawet pecherzyka pewnie bo za wczesnie :) wiec poszlam sama na bete dla wiekszej pewnosci i samozachwytu :p haha ze sobie nei wmawiam drugiej kreski ;) na testach ale dzisiaj tesciora jeszcz ekupilam i jutro z anca zrobie sikanca hahhaah :D

anula a juz cie brzusio nie boli ?? bo mnie dzisiaj calyd zien prawie nie bolal ...i sie martwie :/

Olkale,najlepszego wszystkiego!!! :-)

Miss,wpiernicz? :wściekła/y:

Scully,czyli polecasz taką lampkę? :-)

Odkąd wróciłyśmy do domu,wszystko przestało mnie boleć. :sorry: :laugh2: Oby tak dalej! Precz małpiszonie,precz!!! ;-)
Kupiłam w ogóle w Auchanie jakiś tani test paskowy - za 3,09. :-D Czułość 20 - pierwszy raz się z taką spotkałam. :szok: Obadam go jutro. ;-)

Właśnie wypiłam gorący kubek zupki serowej,mniam. :-D :-p

Dziewczynki,nie nadrabiam,bo nie mam czasu. :sorry2:
Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką. :-D I latawiec. :-)
Z okna już prawie nic nie widać - tylko mury. :no: :-p

@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(
umcia umcia ugu bugu @ nie przylazi znika i pojawia sie za 9 miesiecy ugu bugu srutu tutu :-) zaczarowalam hihihi niema sversonki toja przejmuje paleczke czrownicy hahaha jestem babcia zabcia dobry duszek :-)
Cześć Wszyskim!!!!!!!!

Olkale Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Missiiss GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Agutka trzymam kciuki za fasolinkę!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&
Żabka to mamy prawie ten sam termin na @
a na kiedy masz?????

a ja kochane jestem juz coraz bardzisj pewna ze owu juz za mna mimo ze moja tempka tego niepotwierdza bo juz piersi pobolewaja i jajniki oba czuje i pobbrzudsze pare razy pobolewalo i troszke mnie wydelo wiec juz tak 2 tygodnie bede spondnie odpinac ale mam nadzieje ze dluzej ;-) ale ziolka w tym cyklu pije do konca caly cykl :-)

;-)Witam wieczornie:-)

byłam u mojej słodkiej chrześnicy i nawet poszłam z nią na spacerek :tak: wróciłyśmy do domku o 19:20 bo tak pięknie słonko świeciło :-) a mała zasnęła w drodze powrotnej i szkoda mi było ją budzić :-)

ja ide jutro tez ale na bete poszlam bo jeszcze u mnie nie bedzi jutro widac dzidzia nawet pecherzyka pewnie bo za wczesnie :) wiec poszlam sama na bete dla wiekszej pewnosci i samozachwytu :p haha ze sobie nei wmawiam drugiej kreski ;) na testach ale dzisiaj tesciora jeszcz ekupilam i jutro z anca zrobie sikanca hahhaah :D

anula a juz cie brzusio nie boli ?? bo mnie dzisiaj calyd zien prawie nie bolal ...i sie martwie :/

nie jak na @
czasem troszkę na koniec dnia jak jestem bardziej zmęczona, w ciągu dnia czasem mam tak jakby kolki w okolicach pępka a ogólnie to bardzo dobrze sie czuję

reklama
Do góry