reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka
W przerwie lunchowej wpadam na chwilke

Olkale Kochana:
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!
Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki !!!!!
Spełnieniach marzen które Tobie w główce siedzą :)...
mocno tulam

swoją droga niezły prezencik na urodzinki- o takim marzy każda z nas :)

reklama
Cześć Dziewczynki :-D
Kilka di mnie nie było, bo moje samopoczucie troche nie bardzo było :tak: no ale dzis jest lepiej już :-D

serdecznie gratuluję missiissi,zę się jej udało...już na privie pisłam Tobie,ze w koncu ktoś znajomy na grudniówkach bedzie :-D

Agutka trzymam kciuki &&&&&

Zgadzam się z dziewczynami,ze złe i czarne mysli trzyba od siebie odganić, bo mozna wykrakać jak sroka przysłowiowa;-) także od teraz tylko pozytywne myślenie i optymizm :-) psychologia mówi,ze to pół sukcesu...zacząć z wizją końca - oczywiście pozytywnego :-D

Zupelnie wypadłam z forum...nie bede miała czasu by nadrobić wszystko...zerknę trochę w tył i poczytam co u Was słychać ;-)

no to dobra przestawiam sie :) dogadalyscie mi :)

no jutrzejsza betka mam nadzieje ze to tylko formalnas dla ginka zeby mi uwiezyl ze dzidzia jest :) ale chyba nie pojde na zwolninie od razu jak zaproponuje.. a wiecie co ze mi maz mowil nie wimem c`y kazal czy prosila ale zebym do konca maja chodzila do pracy ??;/ wkurzyl mnie normalnie... i juz nie wiem co myslec bo glupio mu ze jego zona siedzi w domu a on pracuje czy jak ?? bo w jednej firmie pracujemy ... albo zebym poczekala az jedna ze zwolnienia wroci a waca pod kniec czerwca...

mysza wlasnie o to mi chodzilo ze jezeli u ciebie po zabiegu poszla ladnie tam gdzie m iala to u mnie tez tak musi sobie isc !! :) mam nadzieje z etak bedzie... zreszta wydaje mi sie ze jakby byla gdzies tfu tfu w jajowodzie czy jajniku to chyba jutro by bylo widac np ze jeden jajnik jest powiekszony i dziwnie wyglada albo cos co o tym myslicie ? juz si enie moge doczekac jutrzejszej wizyty :) a dzisiaj sie rejestruje juz do tego specjalisty z wro do dr zimmera... :) zabije mnie bo mialam do niego przyjsc na hsg ale si ebalam :p i on planowal moja ciaze na kwiecien/maj :p obym mu udowodnila ze hsg nie bylo mi potrzebne :) w ogole kreci mnie w zoladku od jakiegos czasu i nonstop bym cos podjadala bo glod mnie maly sciska :) wy tez tak macie ??

agutka ja obstawiam tez fasolke bo te wszystkie objawy i w ogole :) zobacz moje objawi mis ie dobrze wydawalo ze brzuch boli na fasolke ale sie balam glosno mowic zeby los nie uslyszal i mnie nie zrobil w konia ;) nawet moj maz po hcg wymyslal dziwne rzeczy i tylko wy wierzylyscie calym sercem ze tofasolka jest !!!1 :D

w ogole chyba znow bedzie u mnie chlopiec bo juz mnie ciagnie na fante ... i odrzuca od slodkiego :)

Hejka
W przerwie lunchowej wpadam na chwilke

Olkale Kochana:
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!
Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki !!!!!
Spełnieniach marzen które Tobie w główce siedzą :)...
mocno tulam

swoją droga niezły prezencik na urodzinki- o takim marzy każda z nas :)

dziękuję kochana :) jestem zaskoczona :0 bo nic tutaj nie pisałam :)
no i ja Wam zyczę takiego prezenciku na urodzinki...albo,zeby juz sie urodziło na Wasze :)

to ja sie dolaczam do zyczen !! duzo duzo zdrowia szczescia spelnienia marzen i slodyczy milka tobie i dzidziowi zyczy :D i oczywiscie pspokojnych i pieknych 9 miesiecy :D i pozniej pociechy z dzieci :)

Lenka kochana jesteś :-) no mnie coś dziecię dzisiaj mocno doświadcza...musiałam się położyć bo mdli mnie jak cholera. A przez ostatnie dni było już tak fajnie. Na szczęście nie mam żadnych większych obowiązków więc mogę tak leżeć ile mi się tylko podoba, a właściwie tyle na ile dzidzia mnie zmusza.
Fajnie że masz takie podejście, choć ja i tak kibicuję Tobie (i każdej starczce) i liczę na szybkie zafasolkowanie... :-)
A u Ciebie który już dc ?

missiiss miałam zabieg wyłyżeczkowania.
Przestań siać postrach i odgoń te czarne myśli. Musi być dobrze, nie ma innnego wyjścia! Więc nastaw się na pięknego i zdrowego bobaska w grudniu a nie doszukuj się jakiś problemów. Ja tak zrobiłam i jest mi o wiele lepiej i nawet ostatnią wizytę dużo fajniej wspominam.
Na pewno już niedługo dowiesz się że dzidziuś uwił sobie gniazdko gdzie potrzeba i pięknie mu bije serduszko.

Ja mam tak że czasami piersiątka wogóle mnie nie bolą cały dzień, a nieraz tak że się na brzuchu położyć nie mogę. Czuję czasami ciągnięcie w dole brzucha po prawej stronie, ale też nie zawsze. Jak czuję że zbliża się kichanie to się zwijam w kulkę bo wtedy boli...podobnie przy kaszlu.
I wiem jedno...że jak się czymś zajmę to wogóle zapominam o ciąży i nie czuję nic, a jak mam trochę wolnego to zaczynam się przyglądać swojemu organizmowi i wtedy się doszukuję.
To sobie skarbie leż i wypoczywaj:-) dobre masz podejście:tak: i ten spokój na pewno dobrze na Was wpłynie:-)
u mnie teraz 25 dc.
dzięki za kciuki kochana:tak:

:sorry:u mnie dzisiaj dopiero 9 dc jakiś tydzień do owu :sorry: szmat czasu ale i tak szybciej leci niż od owu :-D:-D:-D

masz rację, przed owu leci szybciutko a potem jak się czeka na wyniki przytulasów to się dłuży i dłuży;-)

Zmykam dziewczynki bo jadę niedługo do lekarza na wizytę kontrolną w związku z moim przeziębieniem.do później:-)

no i ja Wam zyczę takiego prezenciku na urodzinki...albo,zeby juz sie urodziło na Wasze :)

No właśnie nic nie mówiłaś a teraz już wszystkie wiemy :-D:-D:-D
STO LAT OLKALE I DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS :tak::tak::tak:

ja jeszcze mam szansę zrobić sobie prezencik na urodziny bo do września kawał czasu ale wcześniej ma mój R w lipcu i fajnie by było zrobić mu niespodziankę :tak:;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego słonko!!! dużo zdróweczka dla Ciebie i fasoleczki. spokojnej ciąży, dużo radości, żadnych stresów i spełnienia marzeń:) :*

Do góry