agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja tylko na chwilę się melduję i oświadczam,że @ brak. ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Proszę o kciuki...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Proszę o kciuki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agutka dostanies w dupke i to mocno zaraz za te czarne mysli
a propo czarnyc mysli to i mnie sie lanie nalezychodzilam po sklepach i weszlam dos myka... i patrze na te ubranka slodkie male i kurcze nie dosc ze mam cala szafe ciuszkow dla pobasa 56-62 to i tak chcialam cos kupic na poprawe humru ale tak trzymalam w rece ten kaftanik i sobie pomyslalam ze i enie czuje jakbym w ciazy byla
ze jakos tak nie mam zaufania ze jestem ze urodze tym razem zdrowego zyjacego dzidzia... w ogole boje sie przywiazac i czuje to ze sie nie przywiazuje do fasoleczki...
i to samo tak nie ze ja na sile sie nie chce przywizac
a kiedys od razu mocno ja pokochalama teraz sie zwyczajnie boje
mysza mam pytanko... odnosnie poronienia jesli moge zapytac:/ czy ty mialas lyzeczkowanie ?? bo ja mialam i zastanawiam sieciagle czy drozna jestem i czy dzidzior sie zagniezdzil w dobrym miejscumartwie sie o to strasznei i o to czy zacznie bic mu serduszko
![]()
kupilam sobie dzisiaj spodnie ciazowe bo i tak mam brzuch po tamtej ciazy jeszcze wiec postanowilam ze sobie musze nowe kupic bo te w ktorych chodze sa sciorane no i taki sweterek sliczny sobie kupialmmam nadzieje ze posluzy mi do 9miesiaca ciazy i po ...
ehh ale si eboje... tyle sie nachodzilam i teraz sobei leze i zero objawowtylko zylki sa i cyce jak scisne nawet brzuio juz nieboli...
![]()
mysza a ciebie boli caly czas???
bylam na becie jutro po 15 bede miala wyniki trzymajcie kochane kciuki prosze was ...
Ja tylko na chwilę się melduję i oświadczam,że @ brak.
Proszę o kciuki...
Ja tylko na chwilę się melduję i oświadczam,że @ brak.
Proszę o kciuki...
Kochana to nic dziwnego po tym co przeszłaś,że boisz się przywiązać do fasolinki. daj sobie trochę czasu.za parę tygodni posłuchasz bijącego serduszka, potem będą cudowne kopnięcia, na razie jest jeszcze za wcześnie na "czucie" ciąży. zresztą każda kobieta to przechodzi inaczej skarbie.ja miałam tak mały brzuszek,że naprawdę długo nie czułam,że noszę tam dzidzi.z czasem Twoje odczucia się zmienią.nie denerwuj się na zapas bo wiesz, że Ci nie wolno.nie kupuj na razie już ciuszków,nie łaź po sklepach dziecięcych dopóki nie poczujesz tego wewnętrznego spokoju.wszystko będzie dobrze, Twój dzidziuś potrzebuje uśmiechniętej i zadowolonej mamusi a nie smutaskaagutka dostanies w dupke i to mocno zaraz za te czarne mysli
a propo czarnyc mysli to i mnie sie lanie nalezychodzilam po sklepach i weszlam dos myka... i patrze na te ubranka slodkie male i kurcze nie dosc ze mam cala szafe ciuszkow dla pobasa 56-62 to i tak chcialam cos kupic na poprawe humru ale tak trzymalam w rece ten kaftanik i sobie pomyslalam ze i enie czuje jakbym w ciazy byla
ze jakos tak nie mam zaufania ze jestem ze urodze tym razem zdrowego zyjacego dzidzia... w ogole boje sie przywiazac i czuje to ze sie nie przywiazuje do fasoleczki...
i to samo tak nie ze ja na sile sie nie chce przywizac
a kiedys od razu mocno ja pokochalama teraz sie zwyczajnie boje
mysza mam pytanko... odnosnie poronienia jesli moge zapytac:/ czy ty mialas lyzeczkowanie ?? bo ja mialam i zastanawiam sieciagle czy drozna jestem i czy dzidzior sie zagniezdzil w dobrym miejscumartwie sie o to strasznei i o to czy zacznie bic mu serduszko
![]()
kupilam sobie dzisiaj spodnie ciazowe bo i tak mam brzuch po tamtej ciazy jeszcze wiec postanowilam ze sobie musze nowe kupic bo te w ktorych chodze sa sciorane no i taki sweterek sliczny sobie kupialmmam nadzieje ze posluzy mi do 9miesiaca ciazy i po ...
ehh ale si eboje... tyle sie nachodzilam i teraz sobei leze i zero objawowtylko zylki sa i cyce jak scisne nawet brzuio juz nieboli...
![]()
mysza a ciebie boli caly czas???
bylam na becie jutro po 15 bede miala wyniki trzymajcie kochane kciuki prosze was ...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja tylko na chwilę się melduję i oświadczam,że @ brak.
Proszę o kciuki...
bardzo mądre słowaKochana nie możesz tak się stresować że coś będzie nie tak. Musisz wierzyć że tym razem się uda. Dzidzia musi od początku czuć że na nią czekasz. Tylko pozytywne nastawienie!!!! Ja tez mam do dzisiaj lęki że to czasem pozamaciczna ale potem myśle sobie że to przecież nie możlwie. Także musimy się nastawić optymistycznie i wierzyć że będzie dobrze. Ja w Ciebie wierze.
Mnie cycki bolą do dzisiaj i są jak kamienie. A brzusio to tylko raz n kilka dni zaboli tak jak na @
I PAMIĘTAJ POZYTYWNE NASTAWIENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściskam Cie mocno![]()