reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss ja czasami mam tak że jestem głodna ale na nic nie mam ochoty i jeść nie mogę...a czasami tak że jem wszystko co mi pod rękę podleci ;-)
U mnie dopiero w 6 tygodniu było widać dzidziulka...w 5tc jak byłam to jeszcze nic nie było widać. No i w 7 zobaczyłam serduszko.
Więc jakby czasem ginek jutro nic nie wypatrzył to nie panikuj, to całkiem prawdopodobne. Przecież to bardzo młoda ciąża jeszcze i w moim przypadku pewnie by jeszcze na teście nie wyszła.
Liczę jednak ze u Ciebie będzie już fasolinkę widać i będziesz spokojna.
Co do L4 to sama zdecyduj co jest dla Ciebie najlepsze.

U mnie właśnie czasami pociąg do słodkiego jest...i na topie są teraz schoco bonsy :-) i colka musi być zawsze w lodówce :-) bo mam już regularne nocne kursy do lodówki na łyczka colki :-)

reklama
zleci, zleci szybcitko, ani sie nie obejrzysz...aż mi trudno uwierzyc, ze ostatnie @ była u mnie 24 lutego....to niewyobrażalne jak to dawno, jak pomysle...
A kiedy do tej poradni idziesz?

idę w czwartek na 10:00 oby była owocna ta wizyta, bo tak jak już pisałam do roku starań brakuje bo minie w lipcu więc mam jeszcze trochę czasu i się nie nakręcam:tak:;-) jedyne pozytywne w tym cyklu jest to że jak mam owulkę z lewego jajnika to nie wiem czy pęcherzyk rośnie tam większy czy coś bo bardziej go odczuwam niż prawy a w zeszłym cyklu była z prawego :tak:;-):-)

idę w czwartek na 10:00 oby była owocna ta wizyta, bo tak jak już pisałam do roku starań brakuje bo minie w lipcu więc mam jeszcze trochę czasu i się nie nakręcam:tak:;-) jedyne pozytywne w tym cyklu jest to że jak mam owulkę z lewego jajnika to nie wiem czy pęcherzyk rośnie tam większy czy coś bo bardziej go odczuwam niż prawy a w zeszłym cyklu była z prawego :tak:;-):-)

oj trzymam kcikasy &&&&

kochane serdecznie Wam dziękuje :) właśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj :) no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać :(

oj trzymam kcikasy &&&&

kochane serdecznie Wam dziękuje :) właśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj :) no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać :(

bawcie się dobrze :)

reklama
Do góry