reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mycha a ja mma wlasnie na fante :D
chcialabym juz pojsc na zwolnienie i odpoczywac ale by mnie zabili w pracy bo by musieli kogos przyjac :/ wiec moze uczciwie powiem ze od maja ide na zwolnienie a do slubu przezyje...

w ogole. to poczytalam troche o ciazach pozam. i nie mam zadnych takich objawow :) ae czasem moze yc bezobjawowa. ale czytalam tez ze wczesnie gin moze zobaczyc banke na jajowodzie bo jak w macicy jest to macica si epowieksza a jak w jajowodzie czy jajniku to to sie powieksza wiec by zobaczyl jutro powiekszenie mam nadzieje ze macicy :) jutro mycha napewno nic nie zobaczy zdaje sobie sprawe z tego ale ide zeby dac bete i zeby mi dupka przepisal i zastrzyki a i o acard sie zapytac :) dupka biore bez jego wiedzy 1x1 a on mowil ze jak zajde w ciaze to mi przepisze :) bo w tamtej ciazy mialam plamienia wiec ooz :) szkoda ze jutro dopiero o 20 ide :/

reklama
no boskoo naprawde a na kolacje moze cos romantycznego tylko wy????nie trac nadzieji!chyba ze z tesciami lubisz?

myslalam ze spedzimy niedziele w lozeczku z winkiem zrobimy jakis dobry obiadek i bedzie imprezowo a tu dzisiaj informacja ze tesciowa z tesciem i dziadkami sie zapowiedzieli i ze W. stwierdził ze on obiad zrobi - zajebiscie k**** :-(

mycha a ja mma wlasnie na fante :D
chcialabym juz pojsc na zwolnienie i odpoczywac ale by mnie zabili w pracy bo by musieli kogos przyjac :/ wiec moze uczciwie powiem ze od maja ide na zwolnienie a do slubu przezyje...

w ogole. to poczytalam troche o ciazach pozam. i nie mam zadnych takich objawow :) ae czasem moze yc bezobjawowa. ale czytalam tez ze wczesnie gin moze zobaczyc banke na jajowodzie bo jak w macicy jest to macica si epowieksza a jak w jajowodzie czy jajniku to to sie powieksza wiec by zobaczyl jutro powiekszenie mam nadzieje ze macicy :) jutro mycha napewno nic nie zobaczy zdaje sobie sprawe z tego ale ide zeby dac bete i zeby mi dupka przepisal i zastrzyki a i o acard sie zapytac :) dupka biore bez jego wiedzy 1x1 a on mowil ze jak zajde w ciaze to mi przepisze :) bo w tamtej ciazy mialam plamienia wiec ooz :) szkoda ze jutro dopiero o 20 ide :/

a po co czytasz takie informacje ?? w dupsko chce ??

Missiiiss to mała dawka tego dupka...a on Ci tak kiedyś kazał brać ?
Bo wiesz ze ja biorę 3x dziennie. Chciałabym to już zmniejszyć ale na razie się na to nie zapowiada.

Tośka to pogadaj z W. i przełóżcie wizytę na inny dzień. Przecież to chyba nie problem.

myslalam ze spedzimy niedziele w lozeczku z winkiem zrobimy jakis dobry obiadek i bedzie imprezowo a tu dzisiaj informacja ze tesciowa z tesciem i dziadkami sie zapowiedzieli i ze W. stwierdził ze on obiad zrobi - zajebiscie k**** :-(
ta pierwsz werjsa mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!no ale czego sie nie robi dla ukochanego,ja tez jestem przeciwna tesciowa mam zyjemy razem tescia nie poznalam wogole zmarl 17 lat temu ,ale teciowa to dobra jak narazie jest sprzata opsesje ma,no ale jak by jej nie bylo lepiej by bylo!wiem ze nie dobrze tak mowic no ale prawda!puki co to mi sprzata nie wpieprza sie do spraw naszych nawet do mojego pokoju,narazie jest super juz 6 lat zyjemy,,rok po slubie, ok ja dalej czekam na 15@ a ty kiedy@?

Rocznica z teściami-masakra. Współczuje. Ja sobie z moimi żadnej rocznicy nie wyobrażam. Na naszą pierwszą rocznicę wyjechaliśmy sobie na romantyczny weekend nad morze więc byli obrażeni że żadnej imprezy nie wyprawialiśmy, tak jakby to miała być ich impreza :/ Ale rocznica ślubu to moja rocznica i męża więc nie ma opcji że spędze ją z kimś inym. Tak sobie obiecaliśmy że na każdą roczniće-w miare mozliwości oczywiście będziemy zawsze gdzieś na weekend wyjeżdżać :)

reklama
Do góry