reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ale mi zrobiłaś apetyt akurat z kawką siedzę i przepis zapisałam sobie tutaj na stronce więc na pewno w przyszłości będę go robiła
Ja byłam ogarnąć włosy. ;-)
Polecam te z truskawkami - pychota! :-)
Jak zrobię te drugie,to dam znać,czy dobre. ;-)
A mnie dalej miednica boli.
no właśnie slinka mi naleciała na truskawki a wygladają pięknie i nawet nie trudneJa byłam ogarnąć włosy. ;-)
Polecam te z truskawkami - pychota! :-)
Jak zrobię te drugie,to dam znać,czy dobre. ;-)
A mnie dalej miednica boli.
miednica to fasolka się zadomawia wytrzymaj jeszcze juz nie długo bedziemy wiedzieć ( no chyba że z nami sie nie podzielić wiadomością;-);-);-);-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no właśnie slinka mi naleciała na truskawki a wygladają pięknie i nawet nie trudne
miednica to fasolka się zadomawia wytrzymaj jeszcze juz nie długo bedziemy wiedzieć ( no chyba że z nami sie nie podzielić wiadomością;-);-);-);-)
Podzielę podzielę. :-)
We wtorek przywitam się z ":-)" - innej opcji nie chcę nawet do siebie dopuszczać... ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no i tak ma byc
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Chciałabym już wtorek...
Witam dziewczynki.
Jakoś nie mogę się otrząsnąć... przed chwilą były 2 minuty ciszy i łzy tak cisnęły się do oczu...nie mogę tego wszystkiego ogarnąć...
Za oknem szaro i ponuro.ale to chyba dobrze.nie zniosłabym w takiej chwili słońca,które kojarzy mi się z radością;(
Agutka trzymam kciuki za fasolinkę
Missiiss oszczędzaj się i daj sobie na razie może spokój z pracą, zwłaszcza fizyczną skarbie.
Lopop popieram Twoje podejście.ja też przestałam liczyć i sprawdzać dni płodne i też czekam na miłą niespodziankę.a właściwie nie czekam bo jak sobie coś wbiję do główki to potem bardzo długo cierpię;( i tak będzie mi przykro jak przyjdzie @ ale może nie tak bardzo.
Jakoś nie mogę się otrząsnąć... przed chwilą były 2 minuty ciszy i łzy tak cisnęły się do oczu...nie mogę tego wszystkiego ogarnąć...
Za oknem szaro i ponuro.ale to chyba dobrze.nie zniosłabym w takiej chwili słońca,które kojarzy mi się z radością;(
Agutka trzymam kciuki za fasolinkę
Missiiss oszczędzaj się i daj sobie na razie może spokój z pracą, zwłaszcza fizyczną skarbie.
Lopop popieram Twoje podejście.ja też przestałam liczyć i sprawdzać dni płodne i też czekam na miłą niespodziankę.a właściwie nie czekam bo jak sobie coś wbiję do główki to potem bardzo długo cierpię;( i tak będzie mi przykro jak przyjdzie @ ale może nie tak bardzo.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(
[*]
[*]
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam!
Ale was załatwili, ty się oszczędzaj teraz i dbaj o siebie a nie markety sprzątasz. A w pracy już mówiłaś że jesteś w ciąży?
Ale masz giganta w brzuszku, fajnie że rośnie i wszystko dobrze.
U nas wyszła słońce hurra, jest całkiem przyjemnie, niestety nadal w pracy gnije i czekam na zmiennieczkę która na 12 nie dojechała jeszcze i trochę sięwkurzam bo zaplanowałam spacer z M a jej nie ma.
Samopoczucie takie sobie mam, początek cyklu a ja bez nadzieji, postanowiłam jednak iść na monitoring bo ostatnio byłam na jednym usg bo mój gin urlop miał a poza tym odeszła mi ochota na wszystko. Wezmę się w garść, zrobię hormonki tarczycowe, sprawdzę prl, testy owu zamówiłam i koleżanka mi zakupiła te Clearblue więc zaszaleje w tym miesiącu. Może coś z tego będzie.
mielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robic myslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...
nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu
Ale was załatwili, ty się oszczędzaj teraz i dbaj o siebie a nie markety sprzątasz. A w pracy już mówiłaś że jesteś w ciąży?
Wsio OK :-) byłam w czwartek u ginka i dziuś rozwija się prawidłowo. 6.05 mam kolejną wizytę i wtedy usg genetyczne i od razu badania prenatalne.
I mój Wielkiludek ma już 1,76 cm :-)
Ale masz giganta w brzuszku, fajnie że rośnie i wszystko dobrze.
U nas wyszła słońce hurra, jest całkiem przyjemnie, niestety nadal w pracy gnije i czekam na zmiennieczkę która na 12 nie dojechała jeszcze i trochę sięwkurzam bo zaplanowałam spacer z M a jej nie ma.
Samopoczucie takie sobie mam, początek cyklu a ja bez nadzieji, postanowiłam jednak iść na monitoring bo ostatnio byłam na jednym usg bo mój gin urlop miał a poza tym odeszła mi ochota na wszystko. Wezmę się w garść, zrobię hormonki tarczycowe, sprawdzę prl, testy owu zamówiłam i koleżanka mi zakupiła te Clearblue więc zaszaleje w tym miesiącu. Może coś z tego będzie.
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(
[*]
Jest mi smutno bo jedną ze zmarłych osób znałam i nie spotkam jej już w tym roku
[*]
Dlaczego jak chcę odpowiedzieć to tą opcję mam u góry forum a nie na dole, czy każdy tak teraz ma?
Podziel się: