reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje jeszcze raz :-)

maćku,lopop ,zabka, robin,agutka £££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££

zgodnie z zyczeniami :) i dla reszty kolorowe fluidki !!!
::::>>>>>>>>>>>>>>>#######%%%%%%%%
ja lapie z nadzieje na cud w postaci chlopca :-)
mielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robic :(myslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...:eek:

nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu :tak:
ty juz lepiej idz do gina i na to zwolnienie a nie za robote siebierzesz dbaj teraz o siebie bardziej
Hej dziewczynki :-)

boli mnie głowa dzisiaj - wczoraj wypiłam butelke wina ;/ oczywuscue przytualsy były i wczoraj i dzisiaj pewnie tez beda

milego dnia kochane

Agutka trzymam kciuki kochana
a my pilismy szampana z mezem i tez przytulasy hiihihi widze ze ty na chlopca polujesz ze czekalas az na owuna boboseksy :)

Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. :baffled: Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. :tak: Zapraszam,oczywiście. :tak: :-)

Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem

A takie robiłam na Święta. :cool2:

Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi

My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
kochana najprostrze i najszybsze ciasto :
wykladasz blache papierem na to herbatniki gotujesz budyn do ktorego wrzucasz rodzynki i orzechy rozdrobnione wylewasz budyn na herbatniki na ten budyn znow herbatniki na to owoce i galaretka i buch do lodowki az galaretka stezeje przepis prosty a pychotka jakich malo sama bylam zaskoczona ze tak proste ciasto bylo tak dobre
no i tak ma byc :)
widze ze sliczny sowaczek ustawilas sobie :-)
Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(

[*]
do mnie od wczoraj jakos to wszystko niedocieralo ale dzis jak w tv i w miescie syreny i dzwony chuczaly to sie poryczalam i dopiero dotarlo ze to wszystko sie dzieje naprawde :-(

reklama
zabka no stwierdzilam ze sobie nie bede zalowala i wystawie suwaczek ;) a zastanawiam sie w ogole czy jak jeszcze nie bedzie nic widzial na usg to czy mi da tak szybko zwolnienie na botdstawie tylko bety ??

zabka ja też nie wierzę że taka katastrofa się zdarzyła aż trudno uwierzyć że tych ludzi już nie zobaczymy
najgorzej jest patrzec na jaroslawa kaczynskiego bo to tak jakby sie patzrylo na zmarlego prezydenta :-( ale cos czuje niechce zle krakac ale czuje ze jaroslaw juz tez dlugo niepozyjue bo z blizniakami juz tak jest ze jak jednemu cos jest to drugi tez to odczuwa a jak jeden ginie to drugi w krotkim czasie rownierz :-(

je
zabka no stwierdzilam ze sobie nie bede zalowala i wystawie suwaczek ;) a zastanawiam sie w ogole czy jak jeszcze nie bedzie nic widzial na usg to czy mi da tak szybko zwolnienie na botdstawie tylko bety ??
sli go poprosiusz to tak powiesz ze jestes po 1 poronieniu powiesz jaka byla sytuacja i ze w pracy masz dzwiganie i wogole i ze chcesz zadbac o siebie zeby historia sie niepowtorzyla i wtedy da cie napewno na bete znow albo sama idz jeszcze na normalna w poniedzialek i bedzie sz miala 2 wyniki to napewno ci da w koncu tu chodzi o dobro dziecka

testy mi wykazały owulkę te cyfrowe może HSG przeczyscilo mi rury i w koncu sie uda

a jakie testy masz?? zastanawiam się nad zakupem... :-p

;-)a my dziś mamy leniuszkowy dzień, tzn. wczoraj imprezowaliśmy bo R awansował i o 3 do domu zlądowaliśmy :-D
teraz zajadamy się lajtową sałateczką grecką :tak:;-)

gratuluję awansu :tak:

witam popoludniowo wlassnie dopiero co wrocilam z mezam z dzialki posialam sobie marcheweczke smierdziuszki kwiatuszki,zobaczymy co mi z tego wyjdzie pierwze doswiadczenie w ogrodnictwie!zlecialo mi popoludnie nie myslac zeby tak zlecialo do 15@. jestem niecierpliwa!!!!!!!!!!!!!!!!

my też pierwszy raz na działce robimy ;-)

zgodnie z zyczeniami :) i dla reszty kolorowe fluidki !!!
::::>>>>>>>>>>>>>>>#######%%%%%%%%

jeden dla mnie :-D niestety na później, ale się przyda :tak:

trzymam kciukaski za wtorek ;-)

mielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robic :(myslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...:eek:
nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu :tak:

mogli se odpuścić... a nie jakieś sprzątanie... :confused2:

A ja jeszcze dziś biorę Luteinę i będzie @ Potem tak jeszcze 2 cykle... I zobaczymy czy coś pomoże i będzie owu...

a jakie testy masz?? zastanawiam się nad zakupem... :-p

gratuluję awansu :tak:

my też pierwszy raz na działce robimy ;-)

jeden dla mnie :-D niestety na później, ale się przyda :tak:

trzymam kciukaski za wtorek ;-)

mogli se odpuścić... a nie jakieś sprzątanie... :confused2:

A ja jeszcze dziś biorę Luteinę i będzie @ Potem tak jeszcze 2 cykle... I zobaczymy czy coś pomoże i będzie owu...

kochana ja kupilam testy cyfrowe clearblue zobaczymy czy miały racje ;p ja jakies 2 tygodnie

reklama
Lenka,mi tydzień temu śniła się wojna. Pierwszy raz miałam taki sen. Gdzieś wyczytałam,że to oznacza albo faktyczną wojnę albo jakąś wielką tragedię.................. :-(

Wstawiłam obiadek,bo zaraz się moja Mała Rodzinka zleci... Idę do sklepu,bo oczywiście otwarty :)dry:) i może popołudniu upiekę z Zuzią ciacho...

Do później!
kurcze te sny mnie przerażają.ale czasem one naprawdę nam coś podpowiadają albo przekazują.mnie się kiedyś ciągle śniła zmarła koleżanka, już zaczęłam się tego bać i mama kazała mi się za nią pomodlić i przestała mi się śnić....widocznie tego potrzebowała.
Ja mam teraz wciąż przed oczami córkę państwa Kaczyńskich...jej twarz pełną bólu.ogromnie jej współczuję;(

asiucha w pracy kilka kolegow wie... i kolezanka ale dopoki ie przyniose zaswiadczenia ze jestem to kierowniczce nie poowiem chyba ze sie dowie z donosu...
nawet nie dzwigalam dzisiaj nic pierdzielet o jestem teraz ksiezniczka i nie bede sie wyrywacjak kiedys... w nosie to mam najwazniejsze jest dziecko dla mnie i juz korci mnie zeby mamie powiedziec i tacie :)
Pewnie, że najważniejsze jest dzidzi kochana. i nie dziwię Ci się,że Cię korci żeby powiedzieć rodzicom, bo to bardzo radosna chwila jak ktoś się stara o dziecko i w końcu się udaje:)

Tosia skąd ta pewność, że pierwszy będzie chłopczyk skarbie?;)

Scully trzymam kciuki, żeby w końcu była piękna owu i piękna dzidzia:)

Do góry