ja lapie z nadzieje na cud w postaci chlopca :-)dziekuje jeszcze raz :-)
maćku,lopop ,zabka, robin,agutka £££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££
zgodnie z zyczeniami i dla reszty kolorowe fluidki !!!
::::>>>>>>>>>>>>>>>#######%%%%%%%%
ty juz lepiej idz do gina i na to zwolnienie a nie za robote siebierzesz dbaj teraz o siebie bardziejmielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robic myslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...
nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu
a my pilismy szampana z mezem i tez przytulasy hiihihi widze ze ty na chlopca polujesz ze czekalas az na owuna boboseksyHej dziewczynki :-)
boli mnie głowa dzisiaj - wczoraj wypiłam butelke wina ;/ oczywuscue przytualsy były i wczoraj i dzisiaj pewnie tez beda
milego dnia kochane
Agutka trzymam kciuki kochana
kochana najprostrze i najszybsze ciasto :
Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. Zapraszam,oczywiście. :-)
Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem
A takie robiłam na Święta.
Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi
My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
wykladasz blache papierem na to herbatniki gotujesz budyn do ktorego wrzucasz rodzynki i orzechy rozdrobnione wylewasz budyn na herbatniki na ten budyn znow herbatniki na to owoce i galaretka i buch do lodowki az galaretka stezeje przepis prosty a pychotka jakich malo sama bylam zaskoczona ze tak proste ciasto bylo tak dobre
widze ze sliczny sowaczek ustawilas sobie :-)no i tak ma byc
do mnie od wczoraj jakos to wszystko niedocieralo ale dzis jak w tv i w miescie syreny i dzwony chuczaly to sie poryczalam i dopiero dotarlo ze to wszystko sie dzieje naprawde :-(Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(
[*]