reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wsio OK :-) byłam w czwartek u ginka i dziuś rozwija się prawidłowo. 6.05 mam kolejną wizytę i wtedy usg genetyczne i od razu badania prenatalne.
I mój Wielkiludek ma już 1,76 cm :-)

A jak u Ciebie ?!?
cieszę się że wszystko u Ciebie ok- napisz ile ta przyjemność czyli wizyta i usg kosztowały(pytam tak z ciekawości)
u mnie @ nie ma więc wszystko teraz mi się przesunęło a szkoda bo wynik progesteronu nie jest do końca miarodajny bo wtedy wynika że robiłam go przed owulacją
zastanawiam się nad piciem ziółek na drugą fazę

reklama
No my zaraz może się na jakiś spacer wybierzemy...ale jakiś szczególnych planów brak.
Może popołudniu odwiedzą nas znajomi, choć i na to nie mam dzisiaj ochoty, ale już w tygodniu im mówiłam żeby wpadli więc teraz nie będę nic zmieniać.

cieszę się że wszystko u Ciebie ok- napisz ile ta przyjemność czyli wizyta i usg kosztowały(pytam tak z ciekawości)
u mnie @ nie ma więc wszystko teraz mi się przesunęło a szkoda bo wynik progesteronu nie jest do końca miarodajny bo wtedy wynika że robiłam go przed owulacją
zastanawiam się nad piciem ziółek na drugą fazę

wizyta kosztowała 300zł i na niej właśnie miałam usg.

Ale są szanse na fasolkę u Ciebie ?

witam się pallissa czuję że u ciebie też fasolka gniazdko wije,

missiiss łapię może wreszcie dolecą do mnie te fluidki
nie wiem sama cyce mnie bola nadal a szczegolnie jak sie dotkne,brzuch boli jak na okres ale nie zawsze szczegolnie te cyce mnie bola ,zobaczymy jeszcze z 5 dni,niby mam robic test kolo 20 kwietnia,co myslisz?

wizyta kosztowała 300zł i na niej właśnie miałam usg.

Ale są szanse na fasolkę u Ciebie ?
chyba yeraz jestem po dniach płodnych już nie liczę i nie czekam w tym cyklu jak już to wolę się mile zaskoczyć u lekarza bo 27 kwietnia jadę na wizytę a wtedy już by było coś widać jakby co
nie wiem sama cyce mnie bola nadal a szczegolnie jak sie dotkne,brzuch boli jak na okres ale nie zawsze szczegolnie te cyce mnie bola ,zobaczymy jeszcze z 5 dni,niby mam robic test kolo 20 kwietnia,co myslisz?
mogłabyś zrobić za 6 dni i potem drugi ale u ciebie to one drogie są( te testy a jak nie to może poproś kogoś z Polski żeby ci podesłał przecież u nas tańsze)

Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. :baffled: Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. :tak: Zapraszam,oczywiście. :tak: :-)

Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem

A takie robiłam na Święta. :cool2:

Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi

My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
ale mi zrobiłaś apetyt akurat z kawką siedzę i przepis zapisałam sobie tutaj na stronce więc na pewno w przyszłości będę go robiła

chyba yeraz jestem po dniach płodnych już nie liczę i nie czekam w tym cyklu jak już to wolę się mile zaskoczyć u lekarza bo 27 kwietnia jadę na wizytę a wtedy już by było coś widać jakby co

mogłabyś zrobić za 6 dni i potem drugi ale u ciebie to one drogie są( te testy a jak nie to może poproś kogoś z Polski żeby ci podesłał przecież u nas tańsze)
nie poczekam a jak nie to i tak sobie kupie 2 co mi tam !!!!!najwazniejsze zeby mi wyszla fasoleczka na pieniadze nie patrze jak narazie mi ich nie brakuje

reklama
Do góry