reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jak Wam mija poranek? jak samopoczucie ? mam nadziejje ze w miare oki... ja sie staram, choc przy tej pogodzie u nas malo sie chce i jakos tak....

reklama
Witajcie kochane!

wpadam się przywitać. W. szykuje śniadanko a ja mam czas chwilkę na necie posiedzieć.

Agutka trzymam kciukasy za Ciebie &&& nie kusi Cię żeby testować ?

Missiiss okropne to podejście szefa... jak samopoczucie ?!? Kiedy idziesz do ginka ?

Życzę miłego dnia!

jak Wam mija poranek? jak samopoczucie ? mam nadziejje ze w miare oki... ja sie staram, choc przy tej pogodzie u nas malo sie chce i jakos tak....
u mnie też brak słoneczka i wielki leń ogarnia
Witajcie kochane!

wpadam się przywitać. W. szykuje śniadanko a ja mam czas chwilkę na necie posiedzieć.

Agutka trzymam kciukasy za Ciebie &&& nie kusi Cię żeby testować ?

Missiiss okropne to podejście szefa... jak samopoczucie ?!? Kiedy idziesz do ginka ?

Życzę miłego dnia!
ja też korzystam z tego że moi mężczyźni przygotowują jajeczniczkę , zgadzam się z Tobą missiiss mogłaś wziąść urlop a najlepiej by było jakbyś była na L4 od badania ginekologicznego- lepiej się po oszczędzaj teraz dosyć się nabiegasz przy maluszku

Mysza jak u Ciebie pytam bo ostatnio słabo zaglądam na bb

piecz tak na poprawę humoru- przyjadę do Ciebie na kawę bo tak smutno nawet pogoda odzwierciedla stan ducha Polaków
to może brak siły na .......-nie piszę żeby nie zapeszyć

Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. :baffled: Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. :tak: Zapraszam,oczywiście. :tak: :-)

Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem

A takie robiłam na Święta. :cool2:

Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi

My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(

Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. :baffled: Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. :tak: Zapraszam,oczywiście. :tak: :-)

Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem

A takie robiłam na Święta. :cool2:

Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi

My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
ja chyba też w domku z rodzinką

reklama
Do góry