reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie kochane!
wpadam się przywitać. W. szykuje śniadanko a ja mam czas chwilkę na necie posiedzieć.
Agutka trzymam kciukasy za Ciebie &&& nie kusi Cię żeby testować ?
Missiiss okropne to podejście szefa... jak samopoczucie ?!? Kiedy idziesz do ginka ?
Życzę miłego dnia!
wpadam się przywitać. W. szykuje śniadanko a ja mam czas chwilkę na necie posiedzieć.
Missiiss okropne to podejście szefa... jak samopoczucie ?!? Kiedy idziesz do ginka ?
Życzę miłego dnia!
u mnie też brak słoneczka i wielki leń ogarniajak Wam mija poranek? jak samopoczucie ? mam nadziejje ze w miare oki... ja sie staram, choc przy tej pogodzie u nas malo sie chce i jakos tak....
ja też korzystam z tego że moi mężczyźni przygotowują jajeczniczkę , zgadzam się z Tobą missiiss mogłaś wziąść urlop a najlepiej by było jakbyś była na L4 od badania ginekologicznego- lepiej się po oszczędzaj teraz dosyć się nabiegasz przy maluszkuWitajcie kochane!
Życzę miłego dnia!
Mysza jak u Ciebie pytam bo ostatnio słabo zaglądam na bb
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
u Ciebie też przeczuwam sukcesik
Marzenie...
Hm... Jakoś nie - na razie. ;-)
Ostatnio na głowie budowa,teraz ta tragedia... Ale nie powiem,marzy mi się ujrzenie we wtorek dwóch kreseczek... :-(
Agutko ale uważaj na siebie bo z tym kopaniem to troszkę przesadziłaśMarzenie...
Hm... Jakoś nie - na razie. ;-)
Ostatnio na głowie budowa,teraz ta tragedia... Ale nie powiem,marzy mi się ujrzenie we wtorek dwóch kreseczek... :-(
no rzeczywiście historia nas nie oszczędza
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutko ale uważaj na siebie bo z tym kopaniem to troszkę przesadziłaś
no rzeczywiście historia nas nie oszczędza
Kochana,ja dużo nie pokopałam,bo siły nie miałam,hehehe. ;-)
Upiekłabym jakieś ciasto...
piecz tak na poprawę humoru- przyjadę do Ciebie na kawę bo tak smutno nawet pogoda odzwierciedla stan ducha PolakówKochana,ja dużo nie pokopałam,bo siły nie miałam,hehehe. ;-)
Upiekłabym jakieś ciasto...
to może brak siły na .......-nie piszę żeby nie zapeszyć
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
piecz tak na poprawę humoru- przyjadę do Ciebie na kawę bo tak smutno nawet pogoda odzwierciedla stan ducha Polaków
to może brak siły na .......-nie piszę żeby nie zapeszyć
Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. Zapraszam,oczywiście. :-)
Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem
A takie robiłam na Święta.
Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi
My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
ja chyba też w domku z rodzinką
Później się przejdę zobaczyć,czy nasz osiedlowy sklep jest otwarty. Podejrzewam,że mimo żałoby,otworzą go,bo właściciele są mega chytrzy na kasę. Jak będzie otwarte,to dokupię herbatniki i upiekę. ;-)
Mam chęć na takie proste ciasto. Brzmi smacznie. Zapraszam,oczywiście. :-)
Ciasto z budyniem - Ciasto, budyniem
A takie robiłam na Święta.
Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi
My dziś,chyba,w ogóle posiedzimy w domu... Bo nie dość,że niebo ciągle płacze,to jeszcze Zuzia mi pokasłuje. :-(
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Mysza jak u Ciebie pytam bo ostatnio słabo zaglądam na bb
Wsio OK :-) byłam w czwartek u ginka i dziuś rozwija się prawidłowo. 6.05 mam kolejną wizytę i wtedy usg genetyczne i od razu badania prenatalne.
I mój Wielkiludek ma już 1,76 cm :-)
A jak u Ciebie ?!?
Podziel się: