reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny:-D
witam z wolnego :-D hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania :tak:

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
Oj zazdroszcze tego wolnego. Ja sie na nie szykuje od wakacji i jakos mi nie po drodze;-)
Ciesze sie, ze z kropeczka wszystko oki:tak:
Ja wlasnie po to mierze ta tempke, zeby nie miec zludzen i nie swirowac jak sie np cykl poprzesuwa... I tak jak piszesz, moge sie oswoic z mysla, ze @ czai sie tuz za rogiem...:confused2:

Witam Was kochane:-)
przepraszam że się tyle nie odzywałam ale nie mam tu za bardzo jak, bo jestem u mamy a do tego jeszcze mega chora <3 infekcje naraz:szok:>
stęskniłam się za Wami bardzo i mam prośbę jakbyście mogły to napiszcie mi co u Was słychać bo niestety nie dam rady Was nadrobić:zawstydzona/y:
są jakieś nowe fasolki? jak tam Wasze cykle i staranka?
u mnie lipa bo jak się rozchorowałam to nie miałam i nie mam siły na przytulanka a zresztą w chorym organizmie fasolka i tak się nie zagnieździ:-(
buziaki kochane moje
Bidulka:-( To kuruj sie, aby moc sie znowu wziasc do roboty:tak:

reklama
hej.tamten odkurzacz mi w ostatniej chwili przelicytowali i przegapiłam.kurde.i poszedł za 78zł.normalnie taniocha.ale do 20:24 jest kolejna aukcja to już zaczęłam licytować i jak narazie jest 40zł,mam nadzieję że chociaż tego uda mi się wygrać.napaliłam się na taki typ żeby po schodach nie latać z taką baryłą :-)

buziaki.

:)
samopoczucie mam ok...trochę sennosć, boli podbrzusze, piersi tkliwe...zadnyc większych zachcianek, nadmiernego apetytu...oby tak dalej...

hej lopop nie uciekaj...bo się martwie,ze przezemnie :(
nie przez ciebie tylko chodziłam do lekarza który w chojnicach jest uważany za najlepszego do niego walą tłumy nawet z Sępólna i Więcborka i normalnie strata czasu była u mnie dla niego bo znowu rok w plecy

nie przez ciebie tylko chodziłam do lekarza który w chojnicach jest uważany za najlepszego do niego walą tłumy nawet z Sępólna i Więcborka i normalnie strata czasu była u mnie dla niego bo znowu rok w plecy
bo mi chodziło o to, ze nic na pocieszenie nie napisałam...no a wsumie pozytywne jest to, ze w końcu udało ci sie trafic do dobrego...jestem o tym przekonana...ta wysyłka wyniku, tylko mi to potwierdza :) lopop wszystko sie ułozy w końcu ...mozę już za miesiac...a jaka jest norma w fazie poowulacyjnej na tym wyniku?

ja trochę zaczęłam ćiwczyć ;) takie leekie ćwiczenia na pośladki, uda, trochę na plecy i lekkie rozciaganie...
mam też w domu orbiterka więc tak 30-60 min bede wolnym tempem chodziła...brakuje mi ruchu...

bo mi chodziło o to, ze nic na pocieszenie nie napisałam...no a wsumie pozytywne jest to, ze w końcu udało ci sie trafic do dobrego...jestem o tym przekonana...ta wysyłka wyniku, tylko mi to potwierdza :) lopop wszystko sie ułozy w końcu ...mozę już za miesiac...a jaka jest norma w fazie poowulacyjnej na tym wyniku?

ja trochę zaczęłam ćiwczyć ;) takie leekie ćwiczenia na pośladki, uda, trochę na plecy i lekkie rozciaganie...
mam też w domu orbiterka więc tak 30-60 min bede wolnym tempem chodziła...brakuje mi ruchu...
no wiesz pogoda ładna to może na długie spacerki
nie mi też nie chodziło o pocieszenie tylko trochę wcześniej napisałam że mam doła-a Ty - że mam nadzieję że nie przeze mnie więc o to mi chodziło ten mój początek posta
faza lutealna (1,70-27,00) więc wszystko wskazuje że to krwawienie jednak było @ no szkoda bo teraz dobrze się czuję nic nie boli i myslałam za 2 dni teścik i powinien być pozytywny a tu znowu kicha
i wiedziałam nic nie czułam takiego strachu i widzisz wynik beznadziejny:(:-:)-:)-:)-(
także batonik nie bój się będzie dobrze

nie martw się lopop ;-) wszystko nam się poukłada prędzej czy później...

swoją drogą to zastanawiam się dlaczego niektórym jest pod górkę ciągle :sorry:

boję się że nawymyśla mi różnych dziwnych rzeczy i nic z tego nie będzie :sorry:

zmywam się bo widzę że macie mnie dosyć już i mojego biadolenia:(
a w dupsko chcesz za takie glupie gadanie ;-)

kochana nieprzesadz tylko z tymi cwiczeniami i na spacer a nie na chodziku domowym ;-)
;-)Helloł laseczki ;-)
hej :-)

reklama
Hej dziewczynki witam się wieczorowo :)

Maryśka śmiga jak ta lala :) oczywiście przy okazji wyszorowałam znowu całą kuchnie zlikwidowałam suszarke nad zlewem :) kuchnia się błyszczy :)

jutro się nie podniose hehe plecy mnie bolą jak cholera aleeee było warto ;p

Nie smutkać mi się tutaj bo po tyłkach bede lala ;p

Do góry