reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

miałam zapytać jak u Ciebie? ten cykl liczysz od poczatku, czy jak ...co się stało z tym krwawieniem?
pan doktor z szubina kazał czekać na prawdziwą miesiączkę więc jak na razie zrobiłam progesteron i mam mu wysłać wyniki tylko tam jeszcze pisze faza folikularna, faza luteralna, postmenopauzalna i nie wiem czy te normy mu też nie przesłać ale chyba nie co myślisz? no i nie napiszę że czekam bo nie czekam na wrednotę

nie wiem :D :D :D a już by było widać?
jak dwujajowa to raczej tak a jedno chyba niekoniecznie, a kiedy następne usg masz mieć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pan doktor z szubina kazał czekać na prawdziwą miesiączkę więc jak na razie zrobiłam progesteron i mam mu wysłać wyniki tylko tam jeszcze pisze faza folikularna, faza luteralna, postmenopauzalna i nie wiem czy te normy mu też nie przesłać ale chyba nie co myślisz? no i nie napiszę że czekam bo nie czekam na wrednotę
myślę,ze tak...foilikularna jest do owu, luteralna po owu....a który masz dc?

jak dwujajowa to raczej tak a jedno chyba niekoniecznie, a kiedy następne usg masz mieć?
za 2 tyg :)

Ale skomplikowane rzeczy piszecie dziewczynki:tak:;-)
Czy Wy też musicie się co chwilę logować? bo ja co parę minut i już mnie to zaczyna denerwować:wściekła/y:

dzisiaj 26dc a badanie robiłam w 24dc więc nie wiem chyba dupa nie?

oby były bliźniaczki-pamiętaj przyjadę ze sukieneczkami z takimi jak się mi wyśniły
no niski poziom...to moze byc powodem dotychczasowego fiaska :(
ale gin z szubina no nieźle...wynik mu pocztą przesłać...pierwszy raz o czymś takim słyszę :) naprawde super lekarz...ja odpuszcze wizyty u niego, bo nie bede dojerzdźała do Szubina

Ale skomplikowane rzeczy piszecie dziewczynki:tak:;-)
Czy Wy też musicie się co chwilę logować? bo ja co parę minut i już mnie to zaczyna denerwować:wściekła/y:
jakie skomplikowane? lenka tyle tu już jesteś,ze osłuchałaś się z nie jednym :)

dzisiaj 26dc a badanie robiłam w 24dc więc nie wiem chyba dupa nie?

oby były bliźniaczki-pamiętaj przyjadę ze sukieneczkami z takimi jak się mi wyśniły

wróciłam do tego posta w którym pisałąś wynik...w fazie poowulacyjnej powinien być jeszcze wyzszy wynik progereronu, on utrzymuje ciaze....a w tym cyklu bierzesz duphaston...bo on nawet jak naturalny progesteron jest niski to ma takie włąśnie działąnie jak naturalny?

a sukieneczki ...oj rozgladam się niewinnie za ciuszkami dla dzidzków...bozie jakie słodziutkie są teraz ciszki ...na razie czekam z zakupami...chyba na oklaski :)

no niski poziom...to moze byc powodem dotychczasowego fiaska :(
ale gin z szubina no nieźle...wynik mu pocztą przesłać...pierwszy raz o czymś takim słyszę :) naprawde super lekarz...ja odpuszcze wizyty u niego, bo nie bede dojerzdźała do Szubina

jakie skomplikowane? lenka tyle tu już jesteś,ze osłuchałaś się z nie jednym :)
no niby tak ale wciąż mnie to nazewnictwo szokuje;) pewno jak pójdę w końcu do lekarza to się z tym trochę oswoję;) a jak tam przyszła mamunia się czuje?:)

wróciłam do tego posta w którym pisałąś wynik...w fazie poowulacyjnej powinien być jeszcze wyzszy wynik progereronu, on utrzymuje ciaze....a w tym cyklu bierzesz duphaston...bo on nawet jak naturalny progesteron jest niski to ma takie włąśnie działąnie jak naturalny?

a sukieneczki ...oj rozgladam się niewinnie za ciuszkami dla dzidzków...bozie jakie słodziutkie są teraz ciszki ...na razie czekam z zakupami...chyba na oklaski :)
nie dupka mam brać od następnego cyklu:-:)-:)-:)-:)-:)-( i znowu dupa

żegnam się bo mnie dołek znowu łapie no na pewno to jest ta wina tylko tyle czasu chodziłam do tego innego ginka i co tylko prolaktynę badał - też ci lekarze dupowaci są tylko kasa i kasa a dobro pacjenta mają głęboko gdzieś:(:(

reklama
kochana lepiej wyslij wszystko
Zabciu spokojnie, po prostu teraz to inaczej przechodzi.moja mała jak jest chora to albo marudzi albo śpi mi na rękach także nie mam lekko.dlatego zostałam u mamy po świętach,żeby się nią zajęła trochę bo jak ją zaraże to tragedia.a teściowa moja by mi nie pomogła bo ona boi się chorób jak diabeł święconej wody i traktuje mnie jak trędowatą zawsze jak jestem chora.
W ogóle jestem taka zrezygnowana przez tą chorobę, kolejny cykl na nic;( staraliśmy się w tym cyklu od początku a teraz ta choroba i fasolina pewnie zwiała.wiem, że tak lepiej ale znów to się przeciąga.
no u mnie tez dupa z tego cyklu maz sie przeziebil i z sdnia na dzien ma wyzsza tempke ale do pracy chodzi a dzis jak byly przytulasy to nasienie takie wodniste bylo :-( pewnie przez temperature i przeziebienie (sorki kobietki za szczegoly)

agutka dzieki za przepis juz przepisalam i napewno pojdzie dalej w rodzinke

żegnam się bo mnie dołek znowu łapie no na pewno to jest ta wina tylko tyle czasu chodziłam do tego innego ginka i co tylko prolaktynę badał - też ci lekarze dupowaci są tylko kasa i kasa a dobro pacjenta mają głęboko gdzieś:(:(
czemu uciekasz????? nie lam sie moje wszystkie ostatnie cykle psoja choroby i zawsze wyskakuje choroba akurat przed i w owu i przed terminem @ wiec zawsze kich i juz mnie tro meczy ze zawsze w te najwazniejsze dni sie chorubska trafiaja

Do góry