reklama
cześćwpadlam tylko sie przywitac laseczki
CZESC WSZYSTKIM I MILEGO DNIA!
...tak zebyscie o mnie nie zapomnialy ;-)
pozdrawiam wszystkie!
&&&&&&&& za udaną wizytęWitajcie Kobietki!
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)
Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
dziewczyny trzymajcie kciuki za dobre wyniki mojej klasy na teście plis
wykorzystuj Marysię bo sprzęcior dobry
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witajcie Kobietki!
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)
Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
Udanej wizyty. :-) Wstawiłam wczoraj świeże fotki z budowy,jakby co. ;-)
Ja zmykam się malować i wstawić pranie,bo później idziemy z Zuzią do miasta. Jak wrócimy,to szybko zrobię paszteciki,zjemy obiadek i pójdziemy na podwórko. :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
lopop trzymamy
mysza udanej wizyty i pieknego bijacego serduszka
mysza udanej wizyty i pieknego bijacego serduszka
Wow - super! Zmywarka to swietna sprawa!!! To byl nasz pierwszy zakup za pieniazki z wesela Tylko gdyby naczynia same do niej wchodzily i sie wyjmowaly...Ja też się witam
Dziewczynki dostałam wczoraj od W. prezent na rocznice ślubu - Zmywareczkę prezent może malo romantyczny allleeeeee jaki praktyczny w końcu nie będzie wojny o zmywanko oczywiście dostala już imię i zwie się MARYSIA tak jak ta z filmu
poszukiwany poszukiwana
NIech MARYSIA pozmywa tak bedę mówić do niej
Miłego dnia
U mnie juz po ptakach - tempka znowu w dol, wiec @ bedzie dzisiaj lub jutro...czesc laseczki
ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Miss,a co to były za testy za 3,90? Jakiej firmy? I w jakiej aptece? W jakiejś sieciówce,czy bardziej osiedlowej?
Też bym sobie je zakupiła. Chociaż i tak mam wrażenie,że się nie udało,bo mnie cycki pobolewają - standard przed @... :-(
Też bym sobie je zakupiła. Chociaż i tak mam wrażenie,że się nie udało,bo mnie cycki pobolewają - standard przed @... :-(
Wow - super! Zmywarka to swietna sprawa!!! To byl nasz pierwszy zakup za pieniazki z wesela Tylko gdyby naczynia same do niej wchodzily i sie wyjmowaly...
U mnie juz po ptakach - tempka znowu w dol, wiec @ bedzie dzisiaj lub jutro...
dzisiaj po pracy W. ją podłączy i odpalamy strasznie sie ciesze, prezent mu się udał
Witam Was kochane:-)
przepraszam że się tyle nie odzywałam ale nie mam tu za bardzo jak, bo jestem u mamy a do tego jeszcze mega chora <3 infekcje naraz>
stęskniłam się za Wami bardzo i mam prośbę jakbyście mogły to napiszcie mi co u Was słychać bo niestety nie dam rady Was nadrobić
są jakieś nowe fasolki? jak tam Wasze cykle i staranka?
u mnie lipa bo jak się rozchorowałam to nie miałam i nie mam siły na przytulanka a zresztą w chorym organizmie fasolka i tak się nie zagnieździ:-(
buziaki kochane moje
przepraszam że się tyle nie odzywałam ale nie mam tu za bardzo jak, bo jestem u mamy a do tego jeszcze mega chora <3 infekcje naraz>
stęskniłam się za Wami bardzo i mam prośbę jakbyście mogły to napiszcie mi co u Was słychać bo niestety nie dam rady Was nadrobić
są jakieś nowe fasolki? jak tam Wasze cykle i staranka?
u mnie lipa bo jak się rozchorowałam to nie miałam i nie mam siły na przytulanka a zresztą w chorym organizmie fasolka i tak się nie zagnieździ:-(
buziaki kochane moje
reklama
cześć dziewczyny
witam z wolnego hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania
wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000
moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(
maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
witam z wolnego hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania
wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000
moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(
maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
Podziel się: