reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny:-D
witam z wolnego :-D hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania :tak:

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
witaj słonko! cieszę się że Twoja fasolinka ma się dobrze:) pamiętaj,że teraz musisz dbać o siebie kochana, także leniu**** ile wlezie, zwłaszcza na początku.miłego dzionka:)

reklama

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(

Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!! :)

Witaj Olkale!

ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania :-D zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK:tak: pozdrów ją od cioci :-D

Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem :zawstydzona/y:

Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!! :)
dzięki:) rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego;) chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.

Witaj Olkale!

ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania :-D zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK:tak: pozdrów ją od cioci :-D

Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem :zawstydzona/y:
hej Batonik!:) co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśli:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hej zazdroszcze wolnego :)
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki :)

u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są :) co będzie to będzie

Witaj Olkale!

prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh

dzięki:) rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego;) chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.
dużo zdrówka zyczę

Witaj Olkale!

:
pozdrawiam pozdrawiam :)

Hej zazdroszcze wolnego :)
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki :)

u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są :) co będzie to będzie
no ale próbować mozna jak tylko ochota bedzie ;)

musze trochę popracować kochane...bo ostatnie dokumenty chcę dziś wysłąć do firmy i wolność ;)

reklama
hej Batonik!:) co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśli:D

u mnie nic nie słychać na razie, staranek nie ma bo jeszcze goszczę @ :-( za tydzień idę do poradni leczenia niepłodności może mój ginek opracuje jakąś strategię :tak: pewnie pośle mnie na drożność coś mi się wydaje :sorry:

prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh

ja to nawet nie wiedziałam bo byłam w pracy i dopiero jak wróciłam to zobaczyłam w kuchni i tak cieplutko na serduszku mi się zrobiło bo to miła niespodzianka była :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry