witaj słonko! cieszę się że Twoja fasolinka ma się dobrze pamiętaj,że teraz musisz dbać o siebie kochana, także leniu**** ile wlezie, zwłaszcza na początku.miłego dzionkacześć dziewczyny
witam z wolnego hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania
wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000
moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(
maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
reklama
cześć dziewczyny
wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000
moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(
maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!!
cześć dziewczyny
Witaj Olkale!
ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK pozdrów ją od cioci
Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem
dzięki rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!!
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.
hej Batonik! co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśliWitaj Olkale!
ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK pozdrów ją od cioci
Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny
Hej zazdroszcze wolnego
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki
u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są co będzie to będzie
Witaj Olkale!
prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh
dużo zdrówka zyczędzięki rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.
pozdrawiam pozdrawiamWitaj Olkale!
:
no ale próbować mozna jak tylko ochota bedzieHej zazdroszcze wolnego
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki
u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są co będzie to będzie
musze trochę popracować kochane...bo ostatnie dokumenty chcę dziś wysłąć do firmy i wolność
reklama
hej Batonik! co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśli
u mnie nic nie słychać na razie, staranek nie ma bo jeszcze goszczę @ :-( za tydzień idę do poradni leczenia niepłodności może mój ginek opracuje jakąś strategię pewnie pośle mnie na drożność coś mi się wydaje
prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh
ja to nawet nie wiedziałam bo byłam w pracy i dopiero jak wróciłam to zobaczyłam w kuchni i tak cieplutko na serduszku mi się zrobiło bo to miła niespodzianka była
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: