reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hello :-)

witam się przy śniadaniu-czyli czarnej kawie. do 14 musi mi to starczyć. normalnie już mi załamka przyszła-taką ochotę miałam dziś na kanapeczkę z sałatą, serkiem, pomidorkiem, plasterkiem szyneczki, rzodkiewką.... buuuuuu, a wszystko to w lodówce mam i nie mogę tego zjeść. dziś 3 dzień. dam radę, bo psiapsióła uparła się, że na pewno nie dam, to jej pokażę. a najśmieszniejsze, że podpisała ze mną umowę, że jak ja tą dietę skończę, to ona też ją zrobi (kiedyś robiła, ale przy gotowaniu ogórkowej odpadła :-) ) a teraz małpa chce się wymigać i stwierdziła, że ja po tej diecie muszę wyglądać jak Ally Mc Beal żeby ona ją też zrobiła. a to małpka. ale umowa jest tak napisana, że się babeczka nie wymiga ;-)

a tak wogóle to:

olkale gratuluję że z fasoleczką wszystko dobrze. niesamowicie się cieszę jak któraś z bbowiczek zafasolkuję, że pomaga mi to uporać się z tym, że ja nie umiem :-) życzę zdrówka i pogodnego lenistwa i dużo radości z tego błogiego stanu, a przedewszystkim żeby dalej wszystko było dobrze :-)

tośka zazdroszczę zmywarki, my na pewno nie kupimy takiego sprzętu dopóki nie będziemy "na swoim", bo dopóki wynajmujemy to raczej nie kupujemy takich sprzętów ze względu na możliwe przeprowadzki. a pozatym mam kuchnię mikroskopową i za chiny ludowe bym tu tej zmywarki nie upchnęła. oby sprzęt przynosił dużo pożytku, a na pewno w zaoszczędzonym czasie będą mogły być przytulasy i mam nadzieję owocne.

mysza życzę powodzenia na wizycie. weź chusteczki dla W bo na pewno się wzruszy ;-)

reklama
Nie załamujcie się choróbskami!!!!! Jak fasolinka ma byc to bedzie!!!!!!! Najwazniejsze to nie tracic nadziei!!!!!!!!!!!!!
no pewnie, że tak;) tylko jak człowiek chory to jakoś tak traci nadzieje;(

dużo zdrówka zyczę

pozdrawiam pozdrawiam :)

no ale próbować mozna jak tylko ochota bedzie ;)

musze trochę popracować kochane...bo ostatnie dokumenty chcę dziś wysłąć do firmy i wolność ;)
dziękuję kochana i Tobie również życzę duuuuuziooo zdrówka:)

u mnie nic nie słychać na razie, staranek nie ma bo jeszcze goszczę @ :-( za tydzień idę do poradni leczenia niepłodności może mój ginek opracuje jakąś strategię :tak: pewnie pośle mnie na drożność coś mi się wydaje :sorry:
to dobrze, że do niego idziesz słonko.mam nadzieję, że Ci pomoże i już niedługo będziesz cieszyła się swoją fasolką:) tylko musisz skarbie wierzyć, że to wszystko ma sens i że ta jego strategia pomoże.nastaw się pozytywnie do tej wizyty.

Zmykam słonka bo muszę się położyć;( ledwo siedzę tak mi się kręci w głowie.życzę Wam wszystkim miłego dnia:) buźki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc laseczki :)

toska fajny prezent mi tez bys ie przyda ale ja nie mam gdzie dac lazienka za mala i nawet pralke mam w kuchni haha :) no chyba ze balkon wchodzi w gre :p
ale wiem z emzna takie miniaturowe kupic zmywarki takie na dwie osoby fajne ale bardzo drogie...

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
kochana spokojnie tescior pozytywny moze wyjsc nawet dopiero po erminie @ wiec nawet w niedziele moze byc 1 krecha jeszcze
Witajcie Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)

Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)
jak wrocisz zdaj relacje z reakcji twojego mezczyzny na widok fasolki
cześć

&&&&&&&& za udaną wizytę

dziewczyny trzymajcie kciuki za dobre wyniki mojej klasy na teście plis
juz trzymam :-)
Udanej wizyty. :-) Wstawiłam wczoraj świeże fotki z budowy,jakby co. ;-)

Ja zmykam się malować i wstawić pranie,bo później idziemy z Zuzią do miasta. :tak: Jak wrócimy,to szybko zrobię paszteciki,zjemy obiadek i pójdziemy na podwórko. :-)
paszteciki hmmm.moge poprosic o przepis na priva???? :-)
cześć dziewczyny:-D
witam z wolnego :-D hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania :tak:

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
zdrowka :-)
prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh
opowiadaj co wymodzilki zebys sobie poszla hihihihi

a ja jeszcze przynajmniej do 12:46 posiedzę na necie bo licytuję odkurzacz. taki fajny

REFURBISHED Odkurzacz MORPHY RICHARDS 73348 (988349800) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję że uda mi się go okazyjnie kupić poniżej stówki. inaczej Grzesiek mnie chyba trzepnie, bo w tym miesiącu mamy mnóstwo wydatków (oc, przegląd, podatek) i żeby mi fochów nie robił :-)
fajny mysle ze wiecej jak za 100 niepojdzie

fajny mysle ze wiecej jak za 100 niepojdzie

no ja myślę, ale 100 to i tak malutko. ja wolę taki odkurzacz, bo mam dużo schodów do odkurzania w domu i łazić z tym takim klocem to masakra. no i wogóle ten nasz to się co chwila psuje. bo to była taka tandeta z biedronki, więc i tak cud że 3 lata wytrzymał (nie zliczę ile razy mój Grześ go naprawiał)

;-)jak już mowa o odkurzaczach to ja jestem na etapie nakręcania mego R na elektroluxa ultrasilencer'a ultracichego tak na przyszłość :-D:-D:-D bo ja jestem b.podatna na reklamy :tak:

no ja myślę, ale 100 to i tak malutko. ja wolę taki odkurzacz, bo mam dużo schodów do odkurzania w domu i łazić z tym takim klocem to masakra. no i wogóle ten nasz to się co chwila psuje. bo to była taka tandeta z biedronki, więc i tak cud że 3 lata wytrzymał (nie zliczę ile razy mój Grześ go naprawiał)
no to racja lepiej kupic nowy ja w tym miesiacu chcialam sobie kupic gitare ale niewyszlo bo mala chora i niezdrowieje i co chwile dostaje nowe leki ijak sobie policzylam to za te jej wszystkie lekarstwa to bym juz 2 gitary miala no ale mala wazniejsza wiec gitary tak szybko sie niedoczekam najbardzieju mnie wkurza to ze ciage nowe leki ciagle tyle kasy idzie a ona dalej chora :-(

;-)jak już mowa o odkurzaczach to ja jestem na etapie nakręcania mego R na elektroluxa ultrasilencer'a ultracichego tak na przyszłość :-D:-D:-D bo ja jestem b.podatna na reklamy :tak:
mi sie marzy taki z filtrem na wode iten h2o mop do podlog ale takich cudek to ja miec napewno niebede

to jest najgorsze jak dziecko jest chore. i nie ze względu na kasę, bo to w tym momencie mało istotne, bo choćby się nie miało to się na uszach stanie i będzie. ciężko patrzeć na takie cierpienie.

reklama
to jest najgorsze jak dziecko jest chore. i nie ze względu na kasę, bo to w tym momencie mało istotne, bo choćby się nie miało to się na uszach stanie i będzie. ciężko patrzeć na takie cierpienie.
dla niej najgorsza meczarnia to to ze musi siedziec w domu bo lekarz kazal nigdzie niewychodzic wiec ani do przedszkola ani na space a patrzac na nia to nikt by niepowiedzial ze jest chora bo tak wariuje i broi ze juz mam serdecznie dosc i chce zeby juz poszla do przedszkola bo niedosc ze znow mam wojne i ciche dni z tesciowa bo znow ze soba niegadamy a jak juz to sie klucimy to jeszcze mala daje czadu i niezle w kosc tylko to ze ma cos na oskrzelach to musi lykac tyle lekow ze szok i w domu siedziec a za oknem takie piekne slonce i cieplutko

Do góry