reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się,jako pierwsza. :-)
Słonko już się budzi,więc zapowiada się kolejny piękny dzionek. :-)
Wczoraj nagle zniknęłam,bo wrócił mój Małż i zostałam brutalnie zaatakowana i rzucona na podłogę! :-p :-D ;-) Hahaha. ;-) :-p

kochana a kiedy zrobili z ciebie modka ?????a moze to ja taka gapa ze predzej niewidzialam ale teraz mi tak sie w oczy rzucilo.....bede trzymac kciuki za testa

Słońce,ja modem jestem od 2006 roku. :-) Ale to na wrześniówkach2006 i ZG. :tak: ;-)

Agutka, praca wre u Ciebie na całego!!! Pozdrawiam!!! A co do kurzu ja przez te wizyty i wyjazdy do lekarza nie wszędzie poodkurzałam przed Świętami, a co dopiero po! to dopiero wstyd......

Dzięki Kochaniutka! :blink:

reklama
Ja też się witam :)

Dziewczynki dostałam wczoraj od W. prezent na rocznice ślubu - Zmywareczkę :) prezent może malo romantyczny allleeeeee jaki praktyczny :) w końcu nie będzie wojny o zmywanko :) oczywiście dostala już imię i zwie się MARYSIA tak jak ta z filmu :)
poszukiwany poszukiwana :)

NIech MARYSIA pozmywa tak bedę mówić do niej

Miłego dnia :)

Cześć Tosiunia. :-)

Super prezent! Zazdroszczę! :-) Ale ja to,chyba,nie bardzo,miałabym gdzie ją wcisnąć. :-(

Jeju,głodna jestem,a Zuzia nie chce jeszcze jeść. :sorry:
No nic,wytrzymam i poczekam,bo My zawsze razem jemy. :-)

Cześć Tosiunia. :-)

Super prezent! Zazdroszczę! :-) Ale ja to,chyba,nie bardzo,miałabym gdzie ją wcisnąć. :-(

Jeju,głodna jestem,a Zuzia nie chce jeszcze jeść. :sorry:
No nic,wytrzymam i poczekam,bo My zawsze razem jemy. :-)

Kochana ja tez nie mam miejsca za bardzo w kuchni :) taki mały kurnik mam heh ale jedną szafeczke won na drugą strone troche na ścisk i wszystko weszło :)

Smacznego ja juz po kanapeczce jestem ;-)

Kochana ja tez nie mam miejsca za bardzo w kuchni :) taki mały kurnik mam heh ale jedną szafeczke won na drugą strone troche na ścisk i wszystko weszło :)

Smacznego ja juz po kanapeczce jestem ;-)

Ja na swoją kanapkę muszę poczekać,ale dziękuję. :-)
Co do zmywarki,hm... Muszę,chyba,delikatnie :-p G. podpowiedzieć,bo jeszcze trochę :cool2: i Nasza rocznica,hehehe. ;-)

cześć dziewczynki witam się dzisiaj tak nie typowo z rana-bo dzisiaj jestem w komisji egzaminacyjnej i się spieszyć za dużo nie muszę.
muszę nadrobić trochę tych stron co napisałyście

Tośka a jakiej firmy jest Marysia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc laseczki :)

toska fajny prezent mi tez bys ie przyda ale ja nie mam gdzie dac lazienka za mala i nawet pralke mam w kuchni haha :) no chyba ze balkon wchodzi w gre :p
ale wiem z emzna takie miniaturowe kupic zmywarki takie na dwie osoby fajne ale bardzo drogie...

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...

czesc laseczki :)

toska fajny prezent mi tez bys ie przyda ale ja nie mam gdzie dac lazienka za mala i nawet pralke mam w kuchni haha :) no chyba ze balkon wchodzi w gre :p
ale wiem z emzna takie miniaturowe kupic zmywarki takie na dwie osoby fajne ale bardzo drogie...

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
mississ nie myśl tak obsesyjnie o tym bo czasem bedzie jeszcze długo wychodził naegatywny a potem raz wyjdzie pozytywny -może za dużo myślami sie napędzasz?

wpadlam tylko sie przywitac laseczki
CZESC WSZYSTKIM I MILEGO DNIA!
...tak zebyscie o mnie nie zapomnialy ;-)

pozdrawiam wszystkie!

reklama
Witajcie Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)

Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Do góry