reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziekuje wam z calego serca trzymajcie kciuki,przyzekam ze nastepny test zrobie kolo 20 kwietnia nie wczesniej!!!!!!!14 mam miec wiec 20 bedzie odpowiedni dzien!

wogole jak czyta te normy hcg to juz glupieje. jak pisze ze 3 t od miesiaczki juz wychodzi beta od 5-50 to czyli to jakic 21 dc czyli jakies powyzej 7 dni od owu a jak sa normy od owu liczac dni to dopiero po 10 dniach od owu jest norma 5-50 a to juz jest w trakcie 4 tc...

ja mam takie same przeczucia jak ty bole mnie cyce czesto zagladam do ubikacji nie strawnoc ,co nie mam brzuch tak jak na okres no ale ma przyjsc 14 kwie,wiecie co zrobilam z glupoty i niecierpliwosci -dzisiaj rano zrobilam test noi negatywny!!!!teraz to jestem w dolku!moze za wczenie!?????owulke mialam 30 marca,jestem nie normalna chcialam wiedziec noi mam test negatywny....lepiej byc w niecierpliwosci niz w dolku!!!!!!!!!!!!!!!

no, ale skoro masz 14 kwietnia miec @ to zdecydowanie za wszesnie ten tescik :) u mnie wyszeł dopiero + 6 dni po terminie @.

tośka tylko ja nie wyszukuje objawow bo mnie potwornie brzuch bolal prze te kilka dni i dzisiaj rano i tego akurat psychika sie nie da wkrecic... bo jak moj maz na mnie patrzyl to ciagle wez tabletke osbie a moze do lekarza pojdziemy itp... naprawde zle sie czulam... i przez te bole si enakrecilam bo tak naprawde jakbym ich nie miala to mialabym nadzieje ale nie az taka... nie bylo za ostro spokojnie ja wiem o co ci chodzi ja sobie tez moge tlumaczyc ale moj rozum jest glupi ... i tez wole si emilo rozczarowac niz niemilo... tylko ze sama to wiem ale wytlumaczyc nie potrafie :(
tylko chcialabym juz wiedziec bo chcialabym diete kopenhaska sobie zrobic bo w sukienke slubna ledwo sie mieszcze i zaczelabym juz dzisiaj ale sie boje....
ehh zeby t wszystko takie proste bylo...
wolalabym wpasc... ide chalupke posprzatac

no dokladnie jak mysza mowi w praktyce to nie tak latwo jak w slowach niestety...

Trzymam ksiukaski a Tobie się już @ spóźnia? czy jeszcze niet?

ja się witam poświątecznie.
ledwo żywa ponieważ załapałam kolke nerkową i dzisiaj mykam do urologa bo podobno mam cos nie teges z prawą nerką:( ale się pocieszam, bo dziewczyny, które miały kolkę nerkową stwierdziły, ze ból podczas porodu to pikuś w porównaniu z bólem przy kolce:) wiec chyba przeżyję:)
w piątek badania prenatalne i na razie się tym nie stresuję dopóki nie wyjde od lekarza dzisiaj bo na razie moja nerka mnie martwi.
Jakieś nowe fasoleczki?? Objedzone po świętach??

agutka macie racje siedzcie na dworze jak jest peiknie :) u nas tak sobie jkos chyba duszno jest bo szlam i szlam i mi jakos tak slabos ie zrobilo i w ogole zalana potem do dom u przyszlam... dziwna ta pogoda niby cieplo a pelno chmur chyba w opolu bedzie padac...

a szlam sobie i szlam i przechodzilam kolo apteki i wielki potykacz stal : testy ciazowe za 3,90 haha :D i oczywiscie miska weszla i kupila 4 sztuki !!!! wow! no bo dwa byly w komplecie i dwa razem kosztowaly 3,90 wec wzielam 2 komplety :p jeden plytkowy i jeden strumieniowy= komplet a co sie bede piescic i od jutra akurat do niedzieli bede sobie robila dla przyjemnosci :p a jak w niedziele nic nie wyjdzie tzn ze nei ejstemw ciazy i nie bede juz swirowac :) mam zapas d niedzieli i az mi ulzylo haha :p

Witam dziewczeta!!!
hej kochane:)

kurcze a u mnie chyba dzidzi nie ma :( wzielam tempke zmierzylam ale mi sie godzine popierdzielily i zamiast o 7 to zmierzylam o 5,50 i wyszlo tylko 36.65 :( wiec progesteron niski wiec dupa ...
Jezeli mierzylas ponad godzine wczesniej to nie mozesz tej tempki poronywac do wczorajszej, bo jest na pewno nizsza:tak:
U mnie tez katastrofa jesli chodzi o tempke!!! I nie wiem czemu... Nigdy nie mialam takiej niskiej...
a szlam sobie i szlam i przechodzilam kolo apteki i wielki potykacz stal : testy ciazowe za 3,90 haha :D i oczywiscie miska weszla i kupila 4 sztuki !!!! wow! no bo dwa byly w komplecie i dwa razem kosztowaly 3,90 wec wzielam 2 komplety :p jeden plytkowy i jeden strumieniowy= komplet a co sie bede piescic i od jutra akurat do niedzieli bede sobie robila dla przyjemnosci :p a jak w niedziele nic nie wyjdzie tzn ze nei ejstemw ciazy i nie bede juz swirowac :) mam zapas d niedzieli i az mi ulzylo haha :p
Wow!!! To ale bedziesz szalec:-D Ja ma w domu jednego testa z allegro i zamierzam go zuzyc w niedziele, jesli @ sie nie zjawi... Ale raczej sie zjawi (bo nic nie wsskazuje na to, aby bylo inaczej niz poprzedniego miesiaca...)

reklama
A ja właśnie odebrałam moje wyniki betki i wszystko wskazuje na to że 4 tydzień mi leci :-) :-) :-) :-) :-) Teraz jeszcze tylko lekarz potwierdzi i wreszcie uwierze :-):-):-)

Do góry